17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ Е УМОРЕН ТОЙ ПРЕГРЯ С БОТЕВ ВРАЦА И ХВЪРЛИ ГАРНИТУРА !

Етър незаслужено взеха точката. А за другото, кучетата си лаят, керванът си върви. Има и такива мачове. Всяка година предричате крах на Лудогорец и той си взема своето. Къде са любимите ви отбори?

TwinDaddy

"Селският" отбор си е ОК. Така като гледам "градските " уефски и цеески са го закъсали, единият вече дори само носи името на един славен български отбор, другият е на път да бъде ликвидиран и да се появи ново отроче със същото име, ама луди хора дето да наливат милиони за нищо на тая територия май не останаха.

Поредния неуспешен случай с треньорски експеримент. Не се научиха.

Странно ги ощетяват с отменения гол от несъществуваща засада. Много греди са ударили.

Павел Върба да му мисли. Хвалби, суперлативи и на края и него ще изгонят. Лудогорец с тези, с извинение дребни играчи няма европейско бъдеще, а, за България става, но до кога времето скоро ще покаже.

лудогорец е случаен селски отбор от случаен град! В група го зове!

Честито равенство на Етър,но защо ли в телевизията на Домусчиев и коментатора не смееше да казва истината,когато играчи на Лудогорец играеха грубо,но никога не пропускаше да показва грешките на Етър?

Ти остави, да не вземат да вкарат в затвора собствениците на Етър, че Лудогорец се препъна. Домус Ага не се е сетил да каже на Бойко и още утре ГешеФфФффФ ЩЕ ЛЕТИ С фАЙТОНА ЗА велико Търново ! Докато не вземат Бизнеса на всички Българи, щото малък бизнес в държавата отдавна няма, а те сега скачат вече и на едрия бизнес , толкова са алчни !

Лудогорец се взеха насериозно.Слабаци

така трябваше да стане. Даже болярите трябваше да вземат 3 точки.

По-лошото е че има още един мач с Интер, а там ги чака 6:0, както в Еспаньол по-рано. А Еспаньол е последен в испания и изпада. Разликата огромна.

Само Етър!

И от какво точно са уморени тези? Изиграха два мача, единият от които противникът им едва се влачеше, а другия те го гледаха от игрището.