Григор бе устремен към обрат, но ще трябва да довърши започнатото утре

Мачът му срещу Федерико Кория в Барселона бе прекъснат при равен резултат

Обратно в новината

Коментари - Григор бе устремен към обрат, но ще трябва да довърши започнатото утре | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този човек стана един бутиков играч, който ходи по тези турнири, за да изкара пари, които да му покриват големите харчове, няма лошо всеки сам избира какво да прави с живота си, но така и не успя да пребори психиката си за големите победи, жалко!

За да ходи по тези турни, то има нужния ранкинг, а той не се запазва със слаби игри. Много играчи само могат да си мечтаят да участват в тези турнири. Щом участва, значи може. Що другите ни български тенисисти не участват? Бутиков играч? Интересно сравнение и не е сигурно, че е непременно лошо да си такъв. Пожелавам и на другите ни тенисисти да станат такива бутикови играчи и да се докопат дори до квалификациите на АТП 250 турнир. За мастърс турнир само насън могат да се класират. Ама за съжаление ако не са дивите карти за нашия турнир тука, няма да помиришат дори това ниво. Имаме само един играч, който се мъчи по чалънджъри и все не може да пробие в ТОП 200 дори и да се задържи трайно там, другите още се се мъчат на фючърси и квалификации на чалънджър се смята на голям успех за тях. Григор държи ниво в топ 30 години наред, пък нека си е "бутиков играч". Когато се откаже, ще има да чакаме да видим друг българин да е "бутиков".

Тук сте 80% дебили.

Каква поредна пенис драма от Гришката. Дано само бързо влезе в ритъм,че докато се настрой на ритъма на съперника,мача ще е свършил. Или както казват нашите ритнитопковци "играли сме добре, ала късмета днес не беше на наша страна".

Сигурно Григорета си е счупила маникюра,разпищяла се е на корта и съдиите прекратили мача.Нищо, унижението ще продължи друг ден.Пак ще бият хасковско варено Pussy Шерцингер Димирофф като шкембе у дувар.

Чеченката дето я кеца не му е пуснала.

Пак ли го бият нашия като шкембе у дувар

Дано влезе загрял, че докато загрее, мачът ще свърши не в негова полза.

Да си заминава

го дънат като маче тоя педи?

Давай Гришо! Успех!