17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да пишат и плюят по Григор до сега нямаме такива постижения в мъжкия тенис. Според мен просто му трябва добър спортен психолог да му изкове психическа устойчивост, стабилност и самочувствие. ДаНе се разтройва от допуснати грешки и тогава играта му ще е страхотна. Няма да има кой да го спре.

Всичко това са разни селско-халваджийски сметки. Класацията като цяло не е много обкетивна. Ако се направят нужните подобрения по нея, то нашият хасковлиец ще стигне до 100-то място - там някъде му е нивото.

мдам, не грухти на григиту...тоя дан е незаконен на гришата ганчеф? щот кат него тъп.. тоа дет му се води импресарио малееев не дава кинти за реклама...ма тук некоИ се надат, че кат се метнат в кенефа на хвалбите ще се облажат от пръските... факт е че хасковското долнопробно педи е нехаресван доста.

Ето малко факти за лъжливите плюещи путлерастки боклуци: Българинът Григор Димитров се състезава за отбора на България за Купа Дейвис от 2008 г., като в актива му има общо 18 победи и 4 загуби. Прекратява участието си след като е обвинен от капитана Тодор Енев, че е коствал класирането на "лъвовете" в горна група (загубата от Унгария). Само че и Енев, и критиците на Гришо забравят, че той едва 18-годишен е играл за Купа Дейвис с котнузия в китката - през 2010 година.

факта че отказва после да се появи там щото не се плаща?!

Ей, вярно много тролска сган пише против Григор напоследък. Вече писах, че от няколко седмици Григор е влязъл в полезрението на троловете. Дори когато беше по-далеч в класирането, плюенето беше само от няколко комплексара, а сега плюещите са професионални тролчета и изведнъж се увеличи съществено броят им (не е постепенно, та да кажеш било е плавен процес). Вие се сещайте кой ги поръчва, имайки предвид, че целта им е да няма никакво уважение към успелите българи (да българин, който не си е сменил гражданството, като някои, макар да са му предлагали много изгоди за това..., както на всички спортисти). Да няма никакво уважение по принцип, като се плюе против всички и всичко и се нагнетява само омраза и се лее гнус и помия под всяка статия - било за спорт, било за научни постижения, а да не говорим за политика... Хора, осъзнайте се! Не става дума само за Григор (това е просто едно момче-спортист). Става дума в целия ни живот, как се намесват манипулатори, поръчващи тролчета да ни определят мнението по всички въпроси, като "последна инстанция" и да ни учат да мрази, да се подиграваме с физически данни (на Никол или когото и да било), да ни правят лоши и разделени хора. Това е "хибридната" война, за която се говори много, но не се прави нищо, за да се спре. Поне Вие можете да изключите съзнанието си за злобата и лошотията... Хайде, със здраве!

Пълна тъпотия. За никакво постоянство не говори този факт. Просто спечели точките си в края на годината.

диролайнари- какво е "страхотното постижение" в понеделник? а?

стра(х)отно, както казва един български кипърец :)))

ако някой някога се е съмнявал, че си абсолютен тъпак, вече може да не се съмнява, щом не си могъл да разбереш това от статията.

обясни там от кенефа в който битуваш на човека,,цитирай дописката ред по ред...

ай стига с тоя Григор че ми писна на хилката от него.

Някои тука обиждат Григор, като го наричат българин! Да спрете, да обиждате човека! Той си е чист монакски!

Една съседка, баба на 55 , каза че ще го чака, имала шансове!

пада от пето на девето място и то само за една седмица! Това е много добре!

Вие се проявявате като неграмотен. Ако четете внимателно, ще видите, че, за да стане 9-ти, а не 8-ми, то Гофен трябва да бие Федерер, а след това и на финала... Това смятате ли за възможно?! Най-малкото избързвате...

Престанете да попликувате,коментарите и оплюванията срещу Григор,що за простащина???Тъп народ прост народ ,слаба държава!

Я да не даваш акъл на ДИРА! Ходи си хвали боклука другаде! Аман от влюбени бабички!

Ликуване звучи направо като истинско...:)

руските тролове се изпонасраха

Иди да целунеш по устата баба Николинка, там дето Хамилтън е вкарвал.....

Боклукът има само един изход: Да дойде в България, да целуне родната земя, да поиска прошка от всички българи, които е ограбил, да върне парите, да се помоли , да играе за купа Дейвис, да се примоли да играе на турнира в София! Тогава може и да му потръгне!

когато си прост колкото и да си отваряш г@за няма да постигнеш уважение. Когато си психически инвалид свирките на негри няма да те излекуват.

Николинка такъв задник е отвъртяла, че четирима могат да играят карти върху неги, че и място за писара ще има! А още не е родила, бабата!

Този наистина ли е спал със Серина? Какво падение!

нее спал просто оная след като разбрала с що братя църнилки е аналничил. рекла тоа да го натисна с РъкетЪта

нее спал просто оная след като разбрала с що братя църнилки е аналничил. рекла тоа да го натисна с РъкетЪта

Ама той имал да губи още точки от Шанхай и Пекин! Стокхолм и мастърса в Париж! Ха дано да загуби още 500 -600 точки и 1500 от мастърса в Лондон! Чета в уикито, много посредствен тенисист! Само с някои проблясъци и стечение на обстоятелствата. Още ме е яд, че Надал се отказа преди мача с Григор в Лондон!

само ако е още в осмицата...А, дано, ама надали...:))))

Стига сте ни занимавали с този пръдльо.

хората се изказват негативно защото алчния и доста ментално посредствен хасковски хомосексуалист е дразнещ ,нагъл и като такъв събира овациите само на пеерасти и шаврантиии

в поеделник има? някой разбрали ?кауна се срива м абило супер постижение?!

Гледам в Уикито пише: Купа Дейвис България - нула!

Феновете на лузъра ни уверяваха, че ще е номер едно и ще вземе голям шлем през 2018, саг са тъжни и злобни!

Свличането в края на годината, ще е епохално! Много ще се радвам! Ще ми е интересно, дали онези 250 точки от София, ще му повлияят! Дано ! Щото не може номер 3 да се излага в някаква си София!

Вече съм "отсвирил" мисълта да спечели поне една "каска". Това НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ ... това МОЖЕШЕ да се случи, но не стана. Но и така е добре. Че все още си нямаме Друг, по-добър от него. в ТОП 20 ако се задържи следващата година-две ще е направо още едно постижение. Що ли трябва да искаме от един Тенисист неща, които и той знае, че не може да ги стори ... или просто не ги иска. Да е Здрав ... и да става вече Баща, не е толкова млад, че да се прави на Плейбой Тийнедж, че е малко комично вече.

ко го мислите хасковския бек нали никол му прави свирки а вие лъскате у мазето

Не съди за другите по себеси! По скоро Григор целува дебелта старица там, където Хамилтън е пъхал 8 години нещо друго!

Това ди си в ТОП ТЕН цяла година наистина е постижение. Поздравления ... но тук имаше едни "случайности", които помогнаха за това. Не че на другите от тенис Елита не се случват същите "случайности". По интересно за мен е, как ЩЕ ВЛЕЗЕ в НОВАТА 2019-та ... защото миналата година имаше "един Лондон" и тази ще има пак "един Лондон" ...

Типично български фатмак! Нищо не може, само се перчи, нито един сериозен не е победил.

И ти скоро да завоюваш успехи в тениса или някой друг спорт и ще ръкопляскаме на лицето "аз". А иначе в БГ всеки е ненадминат шмпион по къркане на парцуца и по разбиране от всичко.

е всичко да зависи от представянето на другите и това да е страхотно. Как това помага на Гришо да види плачевната действителност и да вземе адекватни мерки ?

плачевна ли, ми плачИ!

що не рИвеш като си такъв ? :)

на всички нещастни злобари писали за тениса по-надолу. Ситуацията ми напомня за един велик спортист от недалечно минало - Попангелов. Както и в алпийските дисциплини , така и в тениса нямаме никакви традиции на световно ниво. Имаме по една бяла лястовица , която се появява веднъж н 50-100 години и типично по български след всяка неудача започва едно оплюване от завистливи и некадърни елементи. Който иска , нека се пробва в световния тенис - 5000 спортисти имат класация с точки, други 2-3 милиона искат да влезат в класацията.

за традиции в тениса. Сестри Малееви, а ако щеш и майка им не го заслужават. Да вкараш 3 дъщери в първите 10, едната от които трета си е епохално. Да си позитиввен е добре, но в случая не помага за трезва оценка.

са в мъжкия тенис

да не обичаш само мъжете, та тениса да е от мъжки род само ? :)

ама може да опапва пари колкото бюджета на няколко отборни спорта взети заедно ане е помогнал никога за булгаристан не играел з а купа Дейвис щот не се плащало. те така.

Много е тъпо да се чете, как българин пожелава на българин само неуспехи. Това е важна мотивация за емигриране! Григор, ако реши да смени флага, аз ще го разбера, жалко.

Само не разбрах, на Григор ли казваш българин?

Много по-българин е от тебе боклуко нещастен.

Ранглистата работи на 12-месечен принцип. Всяка седмица ранкинга си обновява и тенисистът се изкачва, или пада в зависимост от това дали в текущата седмица има повече точки спрямо същия период преди 12 месеца. Това е единият компонент, който определя ранкинга, другият разбира се е съотносимото представяне на конкурентите. Та, за Григор. Той не може да губи точките си по-бързо от седмица по седмица. През 2018 е посредствен и освен ако не сътвори чудо на Ю Ес Оупън ще се прости с мястото си сред поставените в 2019.

Ха дано загуби максимума.

ха дано продължиш да си живееш дребния злобен животец! :)

Този смешник да ходи да полива бикините на циганката.Корабът бавно но сигурна потъва.

Смешник!И това ако са класаций,то си е майтап!

класациИ

Най-доброто постижение на Григор за 2018 е финалът в Ротердам срещу Федерер, където позакъснелите зрители не успяха да хванат дори награждаването:)) (58 минути)Останалото беше живот от лихвите на миналогодишния късмет, който ще го позадържи още два-три месеца в десетката, освен ако някой от по-задните номера не сътвори чудеса в НЙ.

Ок обаче след като му вземат 1500 точки от финалния турнир плюс китайските турнири още 600-700 той миналата година стигна полуфинал и четвъртфинал и хоп извън топ 20 и после ще запише доста години извън топ 10 прогнозата ми е че никога повече няма да се завърне там ще рухне психически и предполагам ще е между 30-50 място в следващите 3-4 години . Дано не съм прав но на фона на играта му и липсата на такава нищо добро не го чака!!!

Нещо пропускам китайскте турнири. Ще уточниш ли, че тях ги пропускам нещо. Смятах само Лондон, а то имало още за губене.

Тъпа класация при положение че човек без победа над водещи състезатели и без финал или победа на турнир е в топ 10

Като се завърнат и другите контузените...и пак 15-16

... а за коментара, който го написа, ДА КАЖЕ КОЛКО МУ ПЛАТИХА ПИАР СЪВЕТНИЦИТЕ НА ГРИШО...!?!?!? Е това е типичен представител на продажната част от т. н. журналистическа гилдия у нас... Която се продава за жълти стотинки на политици, бизнесмени, в случая на Гришовите пиари... До кога така бе продажници...!?!?!?

БРАВО!!! Да посмее да се покаже пак тоя руски боклук Волгин да го оплюе!

...в последното изречение на статията е цялата истина. Не се остава по случайност. Каквато бяха контузиите на топ-тенисистите и нашичкия се задържа там. Е време му е да си ходи над 40-те, и при бабите си.

... така е и НЕ Е ТАКА...!!!!!! Защото ние всички след номер 3 очакваме от Гришо да стане па макар и за 1 месец номер 1 в мъжкия професионален тенис но уви...!?!?!? Май това не е по силите на Григор - той просто няма характера на победителите - Надал на първо място, Федерер, та дори и един Джокович... Това е истината и да си сменя "треньора и мениджъра" Жорето Стоименов-Малеев ВЕДНАГА...!!!!!! Кавичките не са случайни...

Глигоре, Глигоре, и ти бадева ядеш хляба н атази земя.

Григор Димитров е гражданин на Монако, както сам беше казал, че е хубаво да се играе у дома. Моля да не ни занимавате с чужди поданици, а които не им дреме за тяхната родина и не плащат данъци тук.

Стига с тия данъци, бе, като че ли вие сте се скъсали да плащате данъци. Но сте световноизвестни и дори имената си не смеете да напишете тук, а за Григор знае целия свят. Завистта не прощава...

Големите спортисти и Големи хора първо Дават за родината си да не говорим з аблаготворителност, тъпия каун осъди момче българче че сложило в блога си негова снимк абез да му плати...ти целия свят знае и з а хитлер и з а сталин и за ленин и за митьо пищова...последния е в пъти по читав от хасковския тото мошеник

Гришо си напрай кинтите, не кът оная Раевата, на държавната хранилка Държавата да спре да субсидира смотаняци

Мамка ти рошава.

Как е?