Коментари - Григор дари сериозна сума на хасковско училище | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реклама, реклама.... Първо, тия пари НЕ са от джоба на Григор. Те са от фондация, основана от него. А фондациите събират пари от дарения, рекламни кампании и други такива мероприятия. И второ - дарението е конкретно за училището, в което е работила майка му. Вярно, 30 000лв са си 30 000 лв, и сигурно ще бъдат много полезни за училището. Но не трябва да се издига на пиедестал човек, който не само, че не се състезава от името на България, но и отказва да участва в турнири у нас! Даже отказва и в националният отбор да играе!

Браво на Димитров. Само адмирации, за всеки дарител- дали са 30000 , или 300000 - няма никакво значение! Важен е жеста!

Браво моето момче!

Ако пенсионер беше дарил пенсиите си за една година (което се е случвало), статията щеше да е озаглавена - "Пенсионер дари малкото скътани пари, които има", след което ще се сложи попд съмнение психическото му състояние. Обаче Гришката като е дарил парите си за ресторант за деня - ОГРОМНА сума!

30 000 лв. била сериозна сума,за човек,кото печели милиони долари. Тая сума мога да им я дам и аз,при все ,че съм обикновен работник с 200 лв. заплата.

с 1200 лв. заплата

Можеш, ама нямаш желание….

Ами, иди дари де вместо да пишеш "умно". Както има една поговорка "По делата ще ги познаете". Теб не те знаем хич какви са делата, защото да пишеш критика е "най-умното ", което правиш, вместо да действаш! Аман от критикари!

А бе,тъпънари ,казвам,че ми е по възможностите да дам тия пари дори и с тази заплата,не че съм тръгнал да ги давам. Ако имах парите на Григор щях да дам не 30 000 лв. а ,300 000 долара .Това е сериозна сума,а не пари за семки.

Аз ако имах много пари не бих дал и 3лв, ти за 300 000 ми говориш

Ако имаше, ама ги нямаш. Всъщност, си просто един въшльо, на който устата му е по-голяма от възможностите.

Браво!