17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Умберг разказа играта на нахакания дечко,австралийчето!

Очаквано.

Оръжието го знаят и 14 - 15 годишните младежи , занимаващи се сериозно с тенис . Колкото се може повече игра на бекхенда на Гришо . За съжаление , за толкова години не можа да го усъвършенства . Малоумно заглавие .

Имам чувството, че българина освен да плюе, злорадства, завижда, нищо не го интересува. А, да питам за коментатора - той българин ли е или австралиец. Защото по нищо не личеше да е българин. Свалете го от екран. С такова отрицателно отношение към Григор, тоя коментатор няма място там.

Както всички от новото поколение в налата мила родина никакво мъжество и при всяка трудност поддава, ако някой си мисли, че без да се бориш успехът и титлите ще дойдат от самосебе си жестоко се лъже, иначе жалко за физическите му данни.

Най-предно класирания американски тенисист е на 23 място. Най-предно класираният английски - на 35. Григор е на 20място.

Григор загуби от най-добрия австралийски тенисист - 37 място.

Всъщност може и да остане като "Загубеняка с меки ръчички и слаби нерви".

Най-добрият български тенинист за всички времена. Достигал до номер 3 в класацията на АТП. Носител на купи от АТП турнири.

И да обясняваш и да доказваш, няма с какво да те разбере! Амеба някаква, сигурно е просил пари от Гришо за дебелогъзото си отроче, да се развива в тениса...

90 коментара за гришу-то?! Абе какво толкова му коментирате на този гришу?! Това ще се случва все по-често. Ще го бият под път и над път докато не се откаже от "големия" тенис... Това е.

Давай теб да те коментираме тогава, теб и другия злобен поплювко, ако не си пак ти ! Ти бил ли си някога 3-ти или 20-ти, па дори и 120-ти по нещо? И какво е то това нещо, ако не е пюене по другите, по което си зампионзе?!

Григор Димитров е елитен тенисист от световна класа.

Другите по хора по света са разделени на 2 - или го смятат за говедо - или не са чували за него Някои са чували но не им пука кой е и какъв е.

Явно Григор много те бърка?! Да не ти е окрал касичката, изпил ракията или си бил навин на Селина, защото Шарапова със съгурност я мразиш повече и от Григор...

"наште" тука шампиони по... плюене, щяха да го удавят.

Нямаше да смее да припари тук, че не е станал междугалактически победител!!!

Надал го би 3:0. НЕЩАСТНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПЕДАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

С тези загуби и за сметките за тока и за заплатата на персонала скоро няма да има пари тоя смотльо. От другия месец в Англия за ягоди - но първо да премине Курс за обучение - какво е ягода и как се бере. Че то с това основно образование и това не знае.

Ти да си добре, "Гришата" не го мисли.

всички ще го мислим. Както не блести с интелект и с това основно образование само пари от фондове ще краде за шкафчето на Тулупа. По-добре да ходи за ягоди.

Интересно, не плюете втората и третата ракети на България, Дим. Кузманов и Алекс Лазаров, които редедовно се "излагат" на седмостепенни турнири, а плюете Григор, бивш номер 3, със спечелени титли 250, сегашен номер 20, какъвто България не е имала и няма, и да има, най-вероятно, за съжаление.

на описаните от теб спортисти - явно са по-скромни и не са възхвалявани от ГРОБарска писарушка. Тоя Гришко с двете леви ръце май и за реклама не става. Да изчезнат новините за тоя левак с трета степен инвалидност на ръцете - тогава и за него няма да има коментари.

Ако наистина се интересуваш от тенис, ще им намираш имената. Но ти се интересуваш от плюене и ако Джокович беше българин, щеше него да плюеш.

ясно! На никой не му пука за тоя дрисльо с меки ръчички и слаби нерви. След като навират това лай...но на първо място да си носи и плюнките.

Не бе, дразни ни противникът му - здрав, гадината, не щя да се разболее като Раонич, та "нашият" да иде на финал. Зер, нали така стана и номер 3 преди време!

Можеше да го бие!

и нестабилна психика. Кой знае с коя (или кои) ку...р...ви e прекарал нощта преди мача. Може и няколко чашки да е обърнал. То и баба ако беше дядо щеше да си има .... дръжка. Да ама не е.

Само парите и любовниците на Гришо са му в галвата на този дебил!

Фани се за дръжката , може да ти попремине кризата...

къде е град АНТВЕРП??? Неграмотници!

slavrado

Няма непобедими хора в този спорт.

Ти направо откри топлата вода!

Вярно, че Григор разочарова много хора по света и у нас, които се подлъгаха по физическите и спортно-техническите му възможности, преди да се изясни въпроса със слабата му психика. Онези, които очакваха да е бъдещ номер 1. Но това не е причина да бъде плют и мразен. Особено, в България. Нека отчетем, че държавата ни, спортът, съответно, са разсипани. Всъщност Григор е последен резултат от инерцията на соц. спорта. Нека, който може осъзнае показателния факт, че "втората ни ракета" е в "топ" 300(ТРИ-СТА, не трийсет), Третата, Алекс Лазаров е към 500. Единственото нормално отношение към Григор е, да го подкрепяме, като сънародник, в този висококонкурентен спорт и да му благодарим, че направи толкова много за България като цяло и за тениса, в частност. Без Григор, например, София опън беше немислим. На никого нямаше да му дойде на ума да организира АТП250 тук. След Григор ни няма на тенис картата.

Защо точно трябва да бъде подкрепян! Нито печели в спорта, нито е дарил или направил нещо за бившата си родина. Ти да не пишеш глупости само защото и ти си ГРОБарче тоест ГЕРБерче и са ти платили за всеки написан пост по 0,1 евро от пачките от онова шкафче на Тулупа.

Дори да приемем "че не мисли", пак е направил несъизмеримо много повече от такива "мислещи" патки като тебе. И да те уведомя, че освен "гербери" и "бесепари", в България има и нормални хора. Нещо повече, те са мнозинство, както се вижда от бройката на негласувалите по избори. Но дебилите, заедно с мъртвите души, циганите и турците, и калинките ни обричат на мизерия и геноцид.

Ти какво даде за България?! Ти си помияр от тия, които само плюят по България и българите! Сега плюеш по Гришо, че не ти е изпратил 1 милион в плик, за това че си безродно тъпо говедо, та да си ги сложиш в твоето нощно шкафче ли?!? И да ти пратят Гришо и Бойко всичките си пари, пак няма да спреш да завиждаш!Боклук!!!

много се изложи нащо говедо

ОЧАКВАШЕ СЕ ГРИШО Е СРЕДНЯК

Одобрявате ли , че излезе с маска на носа и устата с българкото знаме и герба на него. ?

Да не е циганин, че да се срамува, че е българин?! Някой като теб thema, който решава да се европейчи?

противник и печелиш и имаш противник и губиш, стара поговорка

остават му само детските турнири - то и там начинаещи хлапета ще го бият. Поне да си беше завършил основното образование че сега и за бране на ягоди не става - първо ще трябва да научи какво е ягода и как се брои до 10.

на кой турнир стана.

Само малоумни отрицателни коментари от малоумниците. Браво Гришо за всичко което правиш

ето и Щерев те подкрепи. Само се пази от тоя Щерев - активен пед.. оппа гей се е оказал. Да не ти иска дупето...

Не плюите Григор. Не сме имали друг като него. Всеки има спадове. Успех Гришо

Lyubsun

То вярно,че всеки има спадове,но при него има епизодични подеми,които се случват чат-пат.

Мънкащ мухл, повече няма да си губя времето да те гледам.

Григор изпусна голям шанс, най-после да спечели турнир. Нещо, което не е постигал вече година и половина .... Пътят до финала му бе начертан, но той пак се спъна на равно място

пак пусна картининките за цъкане, сега с трактори; май светофарчетата не ги бива, или сисадмина не го бива... тез неща само неуки дето нямат опит и знания ги използват,но то ако знаеше повече нямаше да работиш там

то се казва хилка

Тънкопишкото пак ги наеВаха с 200. Язък, че цялата му рода са от ГЕРБ. Ама навън това не помага.

Жалко, педалчето беше само на два отказа от това да спечели турнирчето.

когато отпаднел от всеки възможен турнир ( даже и от детските и юношеските ) Боко Тулупа му бил обещал да го прави министър на спорта на ГРОБария (новото име на бивша България). Гришо Меката Китка си е опекъл работата.

поне спрете да пишете за необразаваното с две леви ръчички мамино детенце Гришко. Да ходи да бере ягоди - но може и за това да не става. С тия нерви на втората ягода се е отказал. Да бяга при мама - може тя да му помогне.

Дришо Дришооооооооооооо ........... БЕЗДАРНИК, НЕКАДЪРНИК, ПОМИЯР, ОТРЕПКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ако потърсите в Гугъл България ..... и се показва Дришо ???????? СРАМ, РЕЗИЛ, УНИЖЕНИЕ, ПОДИГРАВКА

Какво си направил за България...Гришо може и да е непостоянен, но е постигнал повече от теб, и назад да върви не можеш да го стигнеш, но това е типична наша черта, рзабирачи по всичко,,,и сме най красиви и сме наи добри.

Според мен, психиката му е слаба. Техника има, а и физически се раздава, но в определени моменти просто психически отслабва и започва да прави много грешки.

По-изгодно му е да пада на финал. Иначе догодина трябва да защитава постигнатото. А при Гришата е я камилата я камиларя.

Матей Казийски и Григор Димитров за мен са под един знаменател-винаги ще си останат добри професионалисти и играчи,но не и любимите на България

Сравняваш Казийски с тоя манекен ? Казийски е световна класа, волейболистът с най-висока забивка (390 см) в света, кой е Димитров ?

Момчето макар и неизвестно и непълнолетно показа как се играе тенис на пррхваления позьор.

Путьоте вече започна да пада не само от анонимници, ни и от деца.

Ма ти толкоз разбираш от тенис щом Де Минор за теб е "неизвестно и непълнолетно".Н е зле да се информираш на неговите години какво беше постигнал Григор.

Стига вече! Да се пише "Моноканец"! И без това говори български, като циганин.

Е то срещу Гриша доста оръжия има.... Кой да е от топ 200 вади такива

Може да направи "училище за грешки в тенис играта"! Цар е на гершките! Доцент! А може и професор! Срааааааа.....м, брате! Голям срам!

Грищо никой не го е спрял за финала.Грищо сам се спира да играе на финал и това е винаги когато турнирите са му нарисувани да играе финал:(((

Абе нашето момче да не си е поставил за цел до края на сезона да отпадне от първите 100? Не е непостижимо с тая игра..Да взвме да си хване някое девойче и да се върне на правия пьт...

Не,нашето момче си е поставило за цел във всеки турнир където участва да трупа точки,които на следващата година ще може да защити.Целта му е да е в топ 20 .Няма за какво да му се сърдим, и няма за какво да го чакаме да играе в софийския турнир.

Сефте :) Щеше да е новина ако беше бил

Браво!

Освен да очакваме вече някой шестокласник да го отвее.

Дали е деминор, сол мажор, форс мажор или първеню, не е важно, но е важно че изхвърлят редовно БОКЛУКА от там където не му е местото! Алилуя!

awstralica му спука гьона. има много да печели лапето!

А беше на 2 отказа от победата ....

Каквато е държавата такъв е и спорта ни!!! Няма тенис, няма футбол, няма баскетбол, няма волейбол, няма нищо!!! Но има една хубава поговорка - какъвто е народа, такава и държавата!!! За това бедствено положение сме си виновни само ние българските избиратели!!!

бе нали има тото и пеерасти..кво са кахърш ний в чужбина сме ОК.

Тоя трябва най сетне да се научи да го бие тоя бекхенд с две!!!! ръце! Да оди на уроци при малкия Шварцман, дългуч нещастен...

Няма бекхенд! Да не би да има сервис, да не би да има психика? Жалко, че ние се подлъгахме и сега след всеки негов мач се ядосваме. И то повече от него!!!

АметАзнавур

има тото бе .за кво му е финал?