Коментари - Григор Димитров: Благодаря на отбора и родината си | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди минути Гофен победи световния номер 1 Рафа Надал в два сета. Никой нормален няма да плюе Рафа че е загубил

До всички фенове на плешивия! Четете мижитурки, четете! Да чете и лузъра от монако: И така, днес - след толкова години на труд, преодоляване, 5 тежки операции на краката, след толкова емоции, радости и сълзи, аз - Теодор Салпаров, казвам довиждане на фланелката си в Националния отбор и отстъпвам място на по-младите! Моля се поколенията, които идват след нас да ни донесат още много поводи за гордост! Момчета, обичам ви! България, за мен беше чест! Искрено ваш N13."

зле си

Много е зле. Цял ден седи тук, пише простотии и им се радва.

Долен ляв, ти кога ще си изпиеш навреме хапчетата? Как не ти омръзна да пишеш нонстоп едни и същи глупости? По коментарите ти не личи да си българин. От кои малцинства си?

Поклон пред Гришо - най-известния българин на всички времена!

Стоичков е най-известният българин за всички времена.

Григор Димитров е много по-известен от Стоичков.

За какво ,че издъни страната си?

Хайде лузър! Нека загубата от Гофен, да ти се отрази на психиката! Пак който техване, да те бие в първи кръг!

не си добре

На играчите разбирам защо благодари, ама на България каква е причината? Играчите все пак се съгласиха да играят с него, въпреки че той ги заряза за цели три години! Е, сега те му помогнаха да заработи долар и да стане осемнайсти в листата! Благодарността към България ми се струва като Сбогом!

Никога, ама никога ако съм на Григор няма да играя за България. Другите момчета спечелиха благодарение на него, а изкарани те от него пари на този турнир са бял кахър. За момчетата са ценни.

Току що прочетох коментара на този човек( ник Аз) за участието на отбора ни по волейбол в предолимпийския турнир в Берлин.И там, пак много от същото- безогледно оплюване. Така му харесва ,ок!Аз лично няма да го коментирам повече.

Григоре, ще си умориш феновете с тези твойте възходи до небесата и падения до ада. Влакчето на ужасите ряпа да яде. И вземи се прегърни най-сетне ти самият, осъзнай големия си потенциал и спри да пълниш гащите в решаващите удари, разигравания, точки, геймове, сетове, мачове, турнири... Иди малко да вадиш картофи с Джокович - трудова терапия, вместо да ходиш по "екзотични ваканции".

Браво на отбора!

Успех !

И какво се получава: Докато трябваше да играе за Дейвис, тоя не го беше еня за България! Появи се турнир с награден фонд 15 милиона долара и 750 точки за листата, и веднага , ама веднага стана най-големия българин, че и капитан! Използвач! Че и билетите иска да му плащат от бедната българска федерация! Дарява за английските деца, ама на българските момчета и момичета деца тенисисти , и последния залък ще вземе! Пожелавам на Монакото , егоиста и лицемера, да падне под 100, 2020 година! Рано да се пенсионира и да си стои в Монако!

ЧЕРВЕН ХЕЙТЪР...никой не те пита !

перукан ефенди

Успешен сезон и догодина пак да ги заведеш на турнира, с още по-добър ранкинг всички.

Толкова ли е трудно, на всеки един, да каже тези думи?