17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е има още време да падне.

Драчкай, Мишо!

Само като прочетох името на съперника му , ми стана ясно какъв финал го чака Дришо...Не ,че ще е изненада, така както и това че преди мача пак се е качил на сцена да танцува под звуците на Моцарт ,пък и снимките дето му ги качвате е все в позата на балеринка танцуваща "Лебедово езеро" ...

Давай, Гришо! И от този можеш да паднеш!

Абе, Гришо пак се опитва, да се бие сам, ама оня е по-мотивиран.

Ама не си го гледал в последният му мач с Федерер (на Джумхур) какъв зор му даде. Ама твойта е лесна - даже не ти трябва да гледаш тенис.

Два пъти се проби сам, Григор, на празно игрище на форхенд.

Озори го, доста, номер 90, 175см.

Честита победа! Като цяло бе слаб мач с много грешки. Особено от страна на Джумхур, особено на сервиз геймовете му. Дано Гришо вдигне нивото за следващия мач, щото иначе почти няма да има шанс.

Супер жалък

Храчкай, дришьо.

Няма ли край това да ни занимават с хипотези за селянията реална и потенциална на един селяндурски манталитет. Заплюйте и продължете ...

Сензационна новина !!! Минахме първия кръг. А сега накъде ? Главата Грегор, главата не те слуша човече !

Да се стяга за следващия мач

Не се трае повече този геноцит! Отивам понужда вдигам дъската, а от долу изниква мазната му мутра и се лендзи и ми казва че му казали демоните да става най-по-по-най. Не ни интересува и дано да се скапе та да оцелеем.

Браво на Григор.Това момче е голям талант, но трябва много да поработи върху своята психика и по точно в напечените моменти,ако успее да се овладее тогава, то съм сигурен, че той спокойно може да се върне в топ 3.Успех в следващия двубой и да не ти дреме, че ще играеш с Беретини.Смело напред...

Много гаден образ е тоя селяк! Дано отпадне бързо.,че паке го изкарате велик играч(Българин) тоя нагъл и алчен помяр.

марш от тука бе руско гомно

Браво, Гришо!

юбилей - петдесет годишнина! или петдесета победа! или педдесета глупост! няма как 300 да е юбилей!!!

Колко чалгари има,да харесвате тоя Гринго-тенисиста-Алфонса,майко мила.

Новината е 300 победи на ниво АТР, т.е. в големия тенис! Много малко тенисисти са го постигали.

Аз тоя Джумхур го бием на маче

Поклон пред българския бог Григор!!!

Влез в сайта на ATP и ще разбереш колко е важно. В следващите 20 години няма да има наш тенисист, който да се доближи до този брой победи. Не чете и не гледа тенис, но коментира.

Юбилей е петдесет годишнина. Т.е. 300/6 е 50, т.е. има шести юбилей в случая и си е юбилей от всякъде!

Прегледах набързо кометарите и си мисля, що за човеко и българомразец трябва да си да плюеш и храчиш по единствения в цялата ни история Българин постигнал толкова в професионалния тенис. Със сигурност всеки от тези "специалисти" не е постигнал и една хилядна в спорта, а и най-вероятно е известен само на двама трима приятели и родителите си. Очевидно е, че завистта и омразата са пропили до ниво губене на време в интернет с злобни и безмислени коментари.