17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брави, Гришо! Смело напред!

Защо не вземете по една тенис ракета и да му покажете как се прави? Железни задклавиатурни мишки ;)

Той винаги успешно започва и успешно си тръгва преди да е свършил турнира.

да иде на детски турнир, може и да изкласи до финал, ако има късмет

перукан си заминава на село

Браво Гришо! Мачкай! Успехи и много здраве!

Да, да всяка седмица едно и също. Първият мач я бие я не, вторият вече е у тиквите. Иначе мачкай гришо. Мачка на някого топките.

Браво Гришо!!! Всяка победа на български спортист е победа за България!!! Мачкай!!!

Само че живее в Монако и го боли хуя за България. Хайде да не му създаваме ореол и да си не пишем глупости. Българският не му се разбира, за да схвана нещо трябва да го чуя няколко пъти.

Григор все още има проблем с рамото и това се отразява на сервиза му. Последните мачове почти няма директни точки от сервиз, а и не затруднява посрещача. Това е причината и загубата му на US Open. Все пак то се задържа в елита на тура доста години, а това е голямо натоварване върху организма. В тура всички тренират яко и разликата между играчите в първата стотица е минимална.

Един адекватен коментар

проблема му е вече и е в ГЛАВАТА!

Хайде хаирлия да е дано успее и във втория кръг, че обикновено е до там.

Слаба игра на италианеца. Гришо също започна сравнително слабо, но втория сет вдигна нивото. В момента играта му е далеч от тази на най-добрите, но все пак положителното е, че започва с победа и да се надяваме да влезе в ритъм и да победи и следващия кръг. Забелязва се подобрение във втория сервиз.

Браво, Гришо!! Успех и по-нататък в турнира.

Преминал първия кръг,за да отпадне във втория.

вие циганите нямате и един тенисист, въпреки че в мъжкия тенис играят 10 000 тенисиста. така че трай и друсай азиатски кючеци

Защо не е ли прав? Фактите са именно такива за Бога.

Местя

Хасковлията........кво да ги правиш джурналя

Давай!

да коментираме? Пак ли този невротик ще мята ракетата? Не разбрахте ли, че вече е свършил и каквото достигнал, достигнал, колкото припечелил - припечелил? Май само той не го знае и още си вярва. И не той, а каките и лелките го зарязват, като го видят какъв инфантил е.

Голям си олигофрен. Идвай на палатка при нас. С обич: Мая Манолова