17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На този приятелката му не беше ли дъщеря на путкинов олигарх?

Амида заповяда напуткатадаспревойната и обратно поземлянките

Монголоидния късокрак педераст вова путкин евиновен

".... Повечето там смятат, че всички трябва да имат възможност да играят на "Уимбълдън" и така е правилно." Казал милионерът, живеещ в Монако - Г.Димитров. Аз пък, смятам че е правилно да няма война в Европа и всеки агресор да бъде осъден от цивилизованите хора.

пък смятам, че ти си един завършен дебил!

Аз пък война на тенис кортовете не съм видял да има. Но на лицемери се нагледах!

Неонацисти от всички страни, съединявайте се! Григор и той ги подкрепя! Слава на Григор, слава на Хитлер. Що не си татуира?

Мухльото пак няма позиция! Не ме трийте! Такъв е! Щял да участва! В България не участва, ама в родната Англия и без пари

Пари има, няма точки.

Големите звезди задължително трябва да бойкотират Уимбълдън,защото всички в спорта са равни.Какво са виновни Медведев, Хачанов,Рубльов и Каранцев,че има война,те също не я искат и страдат заради това,както нормалните хора по света.

Страдали... Горките... Като не са включени, ще имат достатъчно свободно време, да помогнат на народа си да свали диктатора, да се спре войната и да спрат да страдат. Но, докато под името им стои страна-окупатор, то те са нейно рекламно лице!

Кого са окупирали? Неонацистите ли? Значи григорета подкрепя новите хитлеристи?

Е, те всички ще участват, без окупаторите - освободени са да окупирват каквото си искат...

Ако наистина живеем демократично то би следвало всички руски спортисти (индивидуално и отборно) да се състезават навсякъде,защото между спорта и политиката няма нещо общо. Никой руски спортист не иска война.А това,че англичаните са лицемерни и високомерни сноби се знае още от времето на Чърчил.

Фактът, че под името му пише страна-окупатор, автоматично го изключва! От много отдавна спортът се използва за политика! Вземи си отвори очите!

Що за фашист , нацист и расист е бил тоя Хитлер, щом е пуснал негри на Олимпиадата в Берлин 1936-та година! Че дори и медали спечелили - Джеси Оунс 4 златни. Що за тъпаци са били тия в гръцките градове-държави, щом заради спорт спирали дори войни!

КАУНА СЕ РАЗТРЕВОЖИЛ ЗА РУСКИТЕ ТЕНИСИТИ ВМЕСТО ДА СЕ РАДВА, ЗАЩОТО АКО ТЕ УЧАСТВАТ,НЕ СТИГАШ ПО ДАЛЕЧ ОТ ТРЕТИЯ КРЪГ.

Браво на англичаните. Само те имаха доблестта да наложат пълна забрана. Щото виж във футбола не можела а в тениса било индивидуален спорт. Може и да е индивидуален но слагат ли знамената на държавите им? Ами тогава. Ама те ги скрили. Това е половинчатите мерки.

Не ми хвали английските дебили, те са дъното на света

Много плъзгаво, бе, гришо! Що не кажеш какво е ТВОЕТО мнение? Страх ли те е? Да не загубиш лайкове у фейса? Щото на корта не струваш и пет пари.

Не струва ли? Натрупана сума от награден фонд: $21 265 457. Актуално място в рейса - № 19. Не е като теб на място № 1234.

Така е. Спортът е за всички. Не трябва да се допуска политиците да разделят хората и в спорта.

Британската империя още се мисли за велика и че може да обвързва политиката и спорта. Но тези времена вече отминаха. Сега Уимбълдън ще е само демонстративен турнир, защото англизите много се пънат да се правят на велики.

ти на какво мнение си? Имаш ли собствено мъжко мнение като Джокера например? Или каквото другите мислят и аз така..

Браво на Григор!достойно и дипломатично!

Играчите да ходят на Хой и да играят на МъЦквЪ опен !

Като гледам ти оттам се връщаш.