17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя ген наречен ЗЛОБА, е като киселото мляко , само в БГ става. Не са виновни хорица които си изливат злобата, и те искат да се изявят с каквото имат. Шивачът с игла та, богатия с парите а злия е ясен САМОИЗЯДЕН и вкиснато мляко шупти . Амин. Светла му памет

Този спорт е убийствен и малцина оцеляват дълго без леки или тежки контузии. Григор дълго успяваше да се измъкне от това, но за съжаление му се случи. Сега е най-важна подкрепата на феновете - той сигурно най-много от всички иска да печели и е сред лидерите. Дано се възстанови напълно и продължи още няколко години поне. Тенис с българин на такова ниво не знам дали ще имаме късмет да гледаме скоро отново и той да се възстанови е единствена надежда.

Гришко си подбира турнирите,все пак е БИВШ № 3 в тениса нза световно ниво.Но какъв срам за Гришко, като започнеш от Джокович и т.н. до ......Надал,които найстина показват тенис супер класа,не може да се каже същото за нашият Гришко-Дришко!

се фокусира върху Борисовата градинка

Лола много го е пренапрегнала като му държи хилката и той й подава топките. Ас след ас, ас след ас, и....изведнъж - блокаж! А тя си иска редовни тренировки, играта де!

Давай Д ришо

Той е бизнесмен. 80 лв на час струва при него децата да играят. За какво му е той да играе.

Иди доказвай, че нямаш сестра. Това с 80 лева го повтаряте като мантра, но е лъжа.

Жалко.

Ми .. няма да се откаже. Колкото и да ви се иска на хейтърите. За да играе на такова високо ниво в световния спорт, не може да има като вашето лузърско мислене.

Май най-добре ще е да почне да лапа пишки срещу заплащане

Не се е сетил да те пита тебе. Такъв капацитет в лапането на пишки. Тъкмо ще му покажеш как се прави.

Дришо ще приключи както много обещаващите таланти като божинката и никито защото върви точно по техните стъпки

А ти изобщо не си започвал нещо, та да го довършиш. Впрочем, започнал си жалкото си съществуване и ще го завършиш серейки, без да свършиш нищо смислено. И преди да започнеш да се обясняваш колко смислен ти е животът, той ако беше, нямаше да сереш тук в безсилна злоба.

Май най-добре ще е да се откаже от тениса!