17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-нещастното, в коментарите, тук.

Много добър мач на Григор. От по-миналия ЮЕСОПЪН не е играл така. Дано влезе малко във форма в края на годината.

Абе, повози ни пак на влакчето на ужасите, но завърши добре.

250 e турнира, не е 500....

Каунь Клоун

имаш предвид?

На български града не се казва Антверп!

Дришо се смъкна на номер 200 в класацията след като победи двама дет въобще ги няма в нея.

Сидеричната.

На български език градът се казва Антверпен.

Много ги повишихте Дришньор. Турнирът не е 500, а само жалките 250. И безродникът едва докреъс до трети кръг, който ще му е и последен.

Ти на четвърт финал ли си? Или на четвъртинка водка. Че си толкова "вдъхновен".

Правилно. Това всъщност е официалното име на града на фламандски, именно то е прието и в БГ. Антверп е английски вариант, който незнайно защо се налага в нашите медии. На френски пък е Анверс...

Жалко я, четвътинка само и да се докара до такова положение. Не може и да пише и то с клавиатура. Кекаво джендърско поколение расте :-)

Доньо, доньооооо, доньо

Ние, писарушките в русското пасольтсво, имаме задача задължително под всяка статия за български спортен успех, да пуснем някоя гадост. И така - пфу за дришо!

той е руско лайненце

ще е следващият му сКъперник? Сигурно ще е още по-твърд като среща мека Мария. Забележете каква далновидност! Дори и при победа си отварят вратичка ако евентуално някой неочаквано го помете. Типично нашенска черта - никога уверени напълно и винаги нащрек. Не случайно си имаме поговорка от сорта "Много хубаво не е на хубаво!" и дори при успех не можем да се зарадваме пълноценно. И това се е наслагвало с векове.

Вие, соросоидиотите, имате задача задължително под всяка статия за български спортен успех, да пуснете някоя гадост и после да "разобличавате" "писарушките в русското пасольтсво" и "руските" "пачи".

типично нашенската черта е да плюеш по родното - не знам дали въобще си българин, но се вписваш в картинката!

За всички разбирачи, които не са се докосвали до тенис ракета - момчето игра брилянтно, с изключение на няколко момента. И двамата играчи се представиха на изключително ниво. Като четете статии за тенис, малко сменете стила си - докоснете се до равнището на този изискан спорт!

Чак пък "брилиянтно". Единственият за когото може да се каже, че е играл "брилянтно" е Федерер. Добре си игра момчето, като за възможностите си, в момента.

Напрай ми впечатление, че обърна мача след една хубава, "стоичковка" п... майна.

Taka беше:)))