Григор Димитров с отчайващо класиране за 2019 г.

Българинът е много, много далеч от Финалния "Мастърс" в Лондон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната лишена от смисъл статия. Защо не коментирате колко е отчайващо класирането на тенесисти, които са били контузени направо целия сезон? Какво очаквате, при положение, че изпусна три турнира, а в тва игра контузен, респективно връщащ си формата? Спрете да търсите сензации и да пишете през ден глупави статии за Гришо, колкото да заместите тоталната липса на смислени новини в този сайт!

Освен това, ако 29то или 61во място в света е "отчайващо", какво ли трябва да се напише за ракета #2 на БГ, ако някой въобще знае това кой е :)

Тепърва започва похода .....надолу......

Жалко за Гришо. До тук беше. Не Агаси, а и господ не може му помогна. Годините си минават и формата му си заминава с тях. Поне му остана купата от Англия.

Следващата новина трябва да е "григор изпадна от топ 30 в топ 40.

Ракета номер 2 не е на възрастта на Григор, нито пък е толкова дълго в АТП ранкинга. Няма място за сравнение. Но разбира се, не омаловажавам успехите на Григор. Той е до момента най-успешният български тенисист и никой не може да го оспори.

колко да е отчайващо? щом още е в схемата на турнирите значи всичко е наред.

Дайте медал или увеличете заплатата на Динко...само той работи тука :D :D :D

чак пък Мастерс...

Колкото толкова. Кариерата не винаги върви безпроблемно нагоре. Някои никога не стигат в топ 100, някои печелят 101 титла, а някои се отказват в разцвета на силите си. Така че, Гришо, да си жив и здрав и да си играеш тениса още дълго.

от тотото яко захлеби. както и от анални партита.

Гришо вече направи промяната. Мисля че до края на годината ако не се контузи ще е в топ 15.

Достатъчно е да спечели един от трите оставащи турнира от ГШ и е във финалната осмица, кво толкова?!

То да не е като да изядеш една вафла?

Не мисля че трябва да бъдем разочаровани или нещо такова. Такива са му спортните възможности, толкова си може, това е. Достигна след благоприятна обстановка (най-добрите поради една или друга причина не играеха) до номер 3. Смятам, че е човек, който е постигнал достатъчно, че да не работи за 700-800 лв до пенсия. Няма как всички да са като Федерер, Надал или Джокович, нашият също не е като тях, самите му възможности за между 60 и 20-25 място в ранглистата, това е.

Още е началото на сезона. Разликата с 5- ия е по-малко от 1000 т. След него е играч като Чилич например. Така че мнооого ще се промени това класиране. Това е един от най-оспорваните сезони. А и в крайна сметка добър-лош - най-добрият български тенисист е. Така че - давай Гришо!

Голям симпатяга е Гришо.

Федер взел да оплишивява гледам....и пак на върха. Бамумамата.

Догодина ще е извън ТОП 100

Момчето което се прави че е забравило Българският език ми е абсолютно безразлично.

Всичко начало има краи, всиако решение има последици, пожелавам му успех,

Григор е крещящо надменен и горделив,много неприятна черта за известна личност.Трябва да се научи да бъде по-смирен.

Аз по вероятно от тотото да спечеля от колкото Гришо някоя титла. Да се пуска вече само на АТП 250 там ще има шанс, може би.