17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... Григор се доказва като поредния български спортен задник...!!!!!!

Нищото изтича в канала бавно и методично! скоро го чакайте я вип-брадъра, я в някое кулинарно предеване. идеален е за там и неистово ще весели публиката с клоунските си номера.

Едно не мога да му отрека - винаги с усмивка продължава напред и с хъс и желание. Това ще даде своите резултати. Просто не му е сезон.

Никой не е очаквал друго, само дето спортните журналя Динко, Вики Кики, Ники и др. ни подгряват с гръмки заглавия и преди турнирът да започне предвиждат кой ще го чака на четвъртфинали, полуфинали и т.н. Успоредно с това няколко роднини полагат неистови усилия да му крепят имиджа в коментарите с плюсове и минуси.

Ама как така? Нали вчера пишеше, че няма да има проблем?

Абсолютно безпроблемно отлетя с вятъра

Ма тоя още ли се мъчи? Мислех че се отказал.

Още една годинка ще се търкаля..после за 2-3 ще издуха събраните пари ...и на бостана.....

Заложих стотачка на Куери и ето нашия Гриша не ме разочарова. Ура!

Каква радост за хейтърите! Гришо падна! Радвайте се! Дайте цвят на безмисленото си съществуване!!!

Твоето е по-хейтърско и безсмислено същерствуване курво курво

ха-ха-ха...Хубава снимка бейби.... Каква пластика ,грация и хармония от артистичност излъчва ! МЪНИкен №1...балет майстор и позьор...Иначе №3 в тениса ...само един сезон !

случаен номер 3

Гришо декларира и отговаря „В Стокхолм съм като у дома“ Монте Карло, Хасково, Стокхолм Всичко туй е „моят дом“.... Да губя съм свикнал и то със усмивка И се усмихвам, усмихвам, усмихвам Мога и с тенис, мога и с .енис. Бог съм на селфита.. и в модата мога да се опитам - вас не ви питам: Вашето мнение няма значение: Дали сте достойни за мойто внимание Не бихте разбрали мойто съзнание - За това са нужни фройдиски познания И да ви кажа - искам да бъда все так Непостоянен, разтръсваш, загадъчен, Да сменям и коли и дрехи и гаджета Да, фенове пркрасни, момичета,момчета Тя мойта кошница отдвана е оплетена, И вие си пишете, пишете си , пишете.

тази игра със силния сервис е толкова грозна и неприятна за гледане. този куери имаше 10 разигравания на негов сервиз. от друга страна пък, ако си добър тенесист, би трябвало да се оправяш и със силни сервиси. като игра, когато я имаше, григор беше доста по-добър според мен.

да да таке е григор винаги е доста по добър от всички . На малоумните му фенове от тенискафе той винаги е по добър от всички

Виждам, че Вие сте гледали двубоя. С мен ставаме двама, останалите коментират заглавието, без изобщо да са гледали

Нарочно пада, за да ни ядосва

Да не играе в турнири, където има високи тенисисти със силен сервис!

Добре де, знам, че е трудно, ама дали няма да е по-добре най-сетне да приемем, че най-добрият ни тенисист не е сред най-добрите и да се радваме, че макар и само от време на време, ни кара да се чувстваме горди, че имаме поне 1 тенисист в топ 100? Кажете ми ако не беше той, по-добре ли щеше да ви е да четете новини за следващия в класирането и да се радвате на сензационни победи срещу играч номер 150 в класирането, 1-2 пъти в годината...??? Що си мислите, че Гришо не се ядосва, че е паднал? Сигурен съм, че не му е никак леко и не е като да му липсва желание. Айде да спрем поне за малко да плюем и да покажем капка съпричастност, а?

Най-после смислен коментар и на място. Гришо не е най-добрият и толкова може. Дали има неголеми амбиции, дали проблеми с психииката, не знам. Но и си е негова работа. А ние можем само да са радваме при успехи. Не да говорим глупости и злорадстваме.

Ей Гришо,хлапе неедно,само заради теб си плащам един спотен канал вече 2 години ,само и само да се кефя как побеждаваш.Моляте,пиши ми кога мислиш да започнеш да играеш сериозно,щото за тези пари можеше да купя много сладоледи на детето:(((а то вече порастна и почна да задава кофти въпроси-защо като си жертвах сладоледа нямам гордост от това ,че съм българин

Намерил си черква да се прекръстиш...

Редовно го почистват бързо бързо да не одришва и разсмърдява пейзажа

Стига сате плюли момчето ,след две години пак ще спечели четвърт финал на голям шлем,сега събира сили,развива се правилна посока и върви напред.

Браво Гришо Велик обръщач си Пак спечелихме при коефициент 4,5 ! Само да не те разследват че играеш срещу себе си !

Трябва му една жена до него да го стегне и да не мисли само за стари любови(някой и на възраст стари). Да му стъпи на врата, че да не му липсва майка му, да му пуска редовно и да ходи с него навсякъде да го утешава, а когато се налага да му се кара и да го хока и те така..

И къде видяхте драма? кауна си топкаше и си мислеше за кревата.

Накаъчват го журналистите. Л"есен съперник, 3 победи", "в Стокхолм изгря" и момчето се спича. Друго щеше да е ако бяха писали, "Гришо пак ще коси ливадата, докато другите играят" или "Що не събира топките, за да гледа мачовете от близо?", да го насъсат малко и да го озверят.

На калпавия тенисист журналистите му виновни

готин к@р му забиха на хасковската анална принцеса и з а пореден път става видно полягането на Федерер.

Жалко, че падна от официално признал си хомосексуалист!

полегнал му е нада се на вечерно посещение от към задния двор...

Гришака пак падна.

Гришо е трагичен на корта. Първият сет горе-долу е добре. След това тръгва стремително надолу ... и следва поредна работа

Може би Григор трябва да се ориентира към турнири ,където се играе 1 сет!?

Какво става, нали нямаше да има затруднения срещу тоя......

:( ... и от тоя ще падне

Сам Куери е играч от тип "едър рогач". Мощен бияч :)

Щом сте закачили тази му снимка ,значи нещата отиват ,както обикновено към...трошене на ракети ...

Нямаше ли говина по-рано за това колко лесен ще бъде този мач? 5:5 (както е в момента) не ми изглежда много голяма разлика в класите. Желая му успех!

Мъчи се нащо. Първи мач му е за турнира, наистина. Но ако беше примерно Надал, досега да е свършил 6:1 6:1