Григор направи твърде много грешки и улесни Циципас за 70-минутна победа

Първата ни ракета допусна да загуби първия сет за по-малко от половин час

Обратно в новината

Коментари - Григор направи твърде много грешки и улесни Циципас за 70-минутна победа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този няма да е зле да се откаже, за да не ни излага и минута повече.

Видоре ти ли си

Просто беше поразен от ,ракета кинжал..

Дришо, селянин малодушник!

Сериозен бой, втория сет 100% е върнал газта да го приключи без да се преуморява за следващите мачове. Дойдоха Медведев, Зверев, Циципас - по-млади и вече доста по-добри.

Когато григорчо застане срещу играч. Дибре, че му се падат много анонимници та да държи още някакво измислено ниво. Само не разбирам телешкия възторг на някои като със зор победи анонимен.

Ще спрете ли да ни занимавате с тоя тотаджия?

МАЧКАЙ!

Къса му е пръднята на Григор.На есен може пак да направи нещо.Лятото-нула.

Е поне го видяхме колко струва, че вече нищо не струва

Единственият който се излага е сина на майка ти и баща ти. Създали са тесногръд и прост човек, който не може да мисли, не е постигнал нищо в жалкия си живот. Не може да живее без да се залива от злоба и завист спрямо най-успешният БЪЛГАРСКИ ТЕНИСИСТ . Като си такъв капацитет по тенис на корт излез от анонимност и покажи собствените си успехи в този спорт. Ако нямаш никакви, тогава се скрий и не си позволявай да дрънкаш простотии.

KAK BE? кауна гледал към финала хубаво му било в тоя турнир където дирлайнарниците го славят сякаш измисли тениса а то з апореден път го изтъргаха ходом преди години се надсмиваше над младите и се имаше з а най най на балканите

Спрете да пишете за това недоразумение. Гришо започва турнира.... Гришо прикрючи.....

Мина му времето вече. Да се отказва

Барса е ATP 500, Белград е ATP 250

а за еснафа от Монако дето е забравил Българския какво ще кажеш ?

Курварина Дришо се върна към ритъма си.

Гришо Бекхенда ОЛЕ!!!

Гришо, бъди здрав! Другото от теб! Късмет!

Виновни са и спортните журналисти които го величаеха - Ура! Гришо ще стартира, на финала ще го чака не знам кой си....

не са му виновни другите

Не е нужно да си селски тарикат, за да можеш да мислиш с главата си, а не с дупе. Момчето е играло с родителите си Вабанк. Кой простак от форума си е продал единственото жилище, за да може детето му да върви напред в спорта? Кой тъпанар е извървял трънливият път на Григор Димитров и семейството му? Какво сте му дали, че с такъв хъс искате от него? Давате ли си сметка, че живот и здраве момчето има още 4-5 години състезателна кариера. Дано не съм прав и играе повече, но погледнете докъде стигнаха Анди Мъри и Дел Потро. Федерер си седна на задника, въпрос на време е и Надал да направи това. Същото го очаква и Джокович. Ако държавата ни беше цъфнала и вързала, световните спортисти и звезди нямаше да са в Монако, а в България. Но благодарение на нашенската порода "завистлив и злобен Андрешко" всеки вижда докъде сме се докарали. В Австралия Григор пое ли националният отбор за първото издание на ATP Cup? И какво се оказа, малко ги хранил, още трябвало. Сигурно защото екскурзиантите си бяха спечелили участие на този турнир. Такива са "критиците" му. Една стотинка няма да дадат за развитието му, но искат ли искат. Квалификации раздават, обиди на кило. А едва ли някой от тях е хващал тенис ракета, но иначе са "капацитети". Какво разбирате под българин? Някой да ви върви подир задника и да ви обсипва с хвалебствия? Ами направете и вие като него. Играйте по света, изявете се по-добре и го засенчете. Защото сега по света за България знаят само от изявите на Стоичков и Григор Димитров. Никой не знае за българските знаменити анонимници, диванни корифеи с големи претенции и малки възможности.