17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аслан Карацев е играл срещу други наши сънародници ,Алекс Лазаров и Алекс Донски ,дано не им бъркам малките имена и Мико Кузманов ,само Донски пада от него.Въпреки това не е за подценяване ,тези които го направиха си събраха багажа ,така че.....Гришо трябва да излезе ,да му направи 3-сетово бързо показно и чао.

Аз мисля ,че Гришо няма да има проблем с руснака.Не случайно е стигнал до тук ,но мисля че класата на Димитров е друга.При победа над Карацев , Гришо ще играе с победителя от Джокович и Зверев.От другата страна чакат Надал вс Циципас и Медведев вс Рубльов.Успех на Гришо и дано вземе първата си Мейджър купа ,без да броим Лондон нитто, който турнир тази година ще е в Италия.Живи и здрави и късмет за Григор .

ДО ЗИНКО Брабо пич супер си настани го тоя простак в сайта че само простотии пише.От всички публикации само той е сабрал толкоз негатизизъм.От каде тая злоба у тоя човек????

до Аз леле беце кааак не те домързе да изпишеш толко простотии?! та чак за звезда у форума се имаш вече :) такова ОКР си си докарал с тая фиксация по григор, че чак ми е мъчно за тебе. рекох да видя какво толко коментират за гришо още преди мача, а то повечето "коментари" по темата са твои и съответните им отговори от хора, дето ти се дразнят или ги разсмиваш. тая целата енергия, ако я впрегнеш в положителна посока, ще ти се отрази много добре. пробвай!

Успех, Грише ! Бъди концентриран и следвай тактическита указания на Данте Ботини. Бъди смел и мъдър, останалото си го можеш !

До Г-н АЗ ,Абе тапанар такъв стига си писал простотии по адрес на човка.Виж колко негативи си събрал само.Никой друг не бълва простотии като теб.Сигурно ти плаща некой мълоумник като теб да пишеш.Вземи се скрии по-добре от тука.Прстак с простаците.Що не пишеш за другите тенесисти такива работи .Не ги познаваш даже като имена и не знаеш за коя държава играят.

Дришо има психика на педерас -- пасивен, на 30 е вече, стар за спорт и за промяна. Има да го шибат в гъзъ, и на Australian Open, и на Мейдана ... братята и братчедите на Лолита. Тия -- Лолиткините роднини ще му пръснат сфинктера на Дришо ... а може и на баща му. Бащата Дришов също е педерунгел, освен че е пишман-селяндур-треньор-цървул.

Каквоимаш против Гришо бе педераст изсран от майка анадолската курва

ЕГАТИ И КЪСМЕТА. КОГА КАУНЯ ЩЕШЕ БИЕ ТИЙМ,АКО НЕ БЕШЕ ИЗТОЩИТЕЛНИЯ МУ ПЕТ СЕТОВ МАЧ С КИРИОС, А КАУНЯ ПРОДЪЛЖИ СЛУЖЕБНО С ИСПАНЕЦА БУСТА.

Боже,Боже колко завист има в България.Стига сте писали глупости за момчето.Няма значение какъв е бил като малък ,но с мхого много труд ,упоритост и лишения е стигнал до това положение да е близо до най-добрите в света.Докато той е тренирал на корта с часове,а вие сте лапали мухите и сте писали по сайтовете простотии,сега няма да му завиждате на успехите и парите му.Сам си ги е изкарал и си ги е заслужил.В спорта никому не дават даром пари.Успех Гришо!!!!Бъди смел и силен не се предавай пред Карацев,Надал и Джокович.Ти можеш да го направиш.Мачкай ги наред!!!!

Много елементарно братчет! Със завист ли си го обясняваш? Нещо да омраза да си чувал?

Успех на Григор - дано стигне победа! Би било страхотен момент в кариерата му да завоюва първата си Гранд Слам титла!

А ето какво стана: гурна се Гришо с главата надолу в кипящото море на шумното гостоприемно общество и когато вълните го изтласкали на един бряг, той се сети разделен с цяло море от своето минало. - Той сам повярва, че е аристократ. "Пази боже сляпо да прогледа!" - казва българската поговорка и много на място го казва. Не от прогледналия физически слепец се отвръща българинът, а от слепеца - простак, издигнат от нищожество, от тинята, благодарение на случайни обстоятелства, достигнал, без разбор на средствата, до висота, която той омърсява със своето присъствие...

Ненормално копеле.

Удоволствието е изцяло мое! Ха ха ха ха! Мразиш ли ме, а хейтър?

Да мразя? Тебе лявата ти ръка те мрази. Кой мрази такива пропаднали същества, като тебе? Тях ги съжаляват.

няма нито един финал достигнат в турнир от голям шлем, обаче бил голЕм ТЕНЕСИС! вие луди ли сте, нормални ли сте, кви сте???

Ти от Тенеси ли си?

НЕ ПЛАЩА НИКАКВИ ДАНЪЦИ В бЪЛГАРИЯ И АЗ ДА ГО ПОДДЪРЖАМ?? НЯМА ДА СТАНЕ! ХАСКОВСКИ МОШЕНИЦИ

Е какви данъци да плаща, като не живее в България?

Е, какъв българин е, като не живее в България?

Много се извинявам, но има изключително много българи, които не живеят на територията на Българиа И СА българи! Това че са напуснали страната не ги прави не-българи, нито им заличава националността.

Да лапаш малебито на Хасковлий педераст въшлив

Ха ха ха ха! Как сте изроди прости? Четете ли ме? Имам си фен клуб! Забравиха да монакото, забравиха за всичко! Пфу, прости уроди! Не можете да защитите любимеца си! Е, нямате и с какво! Манго от Хасково, с освовно образование, откраднал от бедна България!

Имаш си фен клуб в психиатрията в Курило. И още един в гетото, където заработваш, когато те пуснат за малко от лудницата. Манговците в гетото са ти най-големите фенове. Айде, да те прибират пак в психиатрията за поредното лечение, че да ти отнемат компютъра да не пишеш глупости.

Описал си читателите ми , с минусите? Ха ха ха ха, включая и себе си?

Толкова си просто, че даже не осъзнаваш колко.

Кауня от аскуу беше дотук. не може да устои на руската сила

Според мен Аз е влюбен в Гришо и не е получил взаимност. Сега злобее ... Това е типична характеристика за пасивен джендър-гей от 36-ти пол

Да! И Нанси Пелоси е влюбена в Тръмп, и за това злобее!

Хи хи ... Тъпакът Аз се оприличава на Нанси Пелоси

Негово високоблагородие ГРИГОР ДИМИТРОВ беше едно време сополиво, одърпано, зацапано хлапе, което се валяше в нечистотиите на селското купище. Консулът мина през тяхното село в този ден, когато съвършено случайно детето беше изкъпано: изкъпано беше, защото прасето, като излязло из обраслата локва, детето се спуснало към него, хванало го с една ръка за ухото, с друга за четината и искало непремешю да го възседне; да го яхне не могло, но успяло да налепи на кълчищената си ризка всичките хубости, които прасето е могло да понесе от гнилото блато. Тогава чак майка му се е наумила, че детето има нужда от къпане, и след като му стоварва десетина оки бой на гърба, гурнала го в коритото с ризката заедно: първата вода се превръща на боза, втората на непрозрачна мътилка, че трета, че четвърта, та чак петата вода се избистря и из нея изскача едно чистичко, черноокичко, хубавичко бяло-червено момченце, с живи, хитри очички. Седи хубавецът в натура срещу огъня, седи и майка му отстрана и му суши ризката. Хем я суши, хем по-гледва чедото си и май-май че се съмнява дали е туй нейното чедо, дали не е. Облича му ризката и го изважда да се припече на слънце и да му изпощи главицата. Свършва и тази операция, причесва му косата и баш в тази минута се зачуват звънци; от завоя изскоква един файтон и спира до тяхната къща, на кръчмата. Консулът.

Приятел, ти наистина си много зле.

Я си пиши хвалебствията за небръснатия

Имате нужда от спешно психиатрично лечение. Незабавно потърсете специалист! Дотогава първо жълтото, после розовото хапче! И не се приближавайте до остри предмети! Полудява този народ....

Често троловете имат за цел отклоняване на вниманието от основната тема и превръщането на конструктивното обсъждане в безкрайни спорове, в размяна на нападки, в дрязга. Един от основните използвани методи на троловете е нападателният стил – агресивното подмятане на клевети, компромати, слухове, задаване на въпроси не по темата, а по адрес на другите автори и публикувани мнения

"Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже " !

Григор е достояние на България. Елитен, професионален тенисист с много успехи, които постига като български спортист, ПРЕДСТАВИТЕЛ НА бЪЛГАРИЯ. А някакъв форумен идиот пише глупости за Григор.

Добре! България е наляла кеш 1милион евро! Хайде сега, остойности глупостите дето си писал! Направи го в пари!

Значи ти си форумния идиот. Човече, наистина си побъркан

Няма как! Не мога в никакъв случай да поддържам крадец и лъжец ако ще да се казва Брат Пит! Няма начин! Имам вътрешно отвращение, към използвачите и тарикатите! Който иска да поддържа монакото! Даже да учи децата си да му подражяват в кражбите!

нямаш умора.

Най-жалкото в това което си написал е, че имаш деца!!! На такива като тебе със закон трябва да е забрането да се размножават!!!

Господине, вие сте психооткачен и се нуждаете от ментални корекции. Моята клиника работи денонощно. Побързайте, болестното ви състояние се влошава

Често троловете имат за цел отклоняване на вниманието от основната тема и превръщането на конструктивното обсъждане в безкрайни спорове, в размяна на нападки, в дрязга. Един от основните използвани методи на троловете е нападателният стил – агресивното подмятане на клевети, компромати, слухове, задаване на въпроси не по темата, а по адрес на другите автори и публикувани мнения

Този Аз отдавна има някакъв мерак към Григор, но понеже не го огрява, злобее и драска простотии.

Май си спрял да си взимаш хапчетата...

Само напрежението от това, че вече има реални шансове за финала може да го спре. В топ форма е, мина до тук без да влиза в 5 сетови мачове, настилката е перфектна за неговия стил. Джокович най-вероятно ще отпадне заради контузията, Рафа не е в топ форма. Другите са преодолими. Дано се събере и играе точка за точка, без да мисли какво следва

Аз съм доволен. Гришака е мъж на място. Малко му завиждам за Лолита, но аз нямам шанс там. Това са други, високи орбити, други светове ...

Лолита в нейното естествено състояние преди операциите е много по-зле изглеждаща от всяко едно средностатистическо момиче в България. Ако вземеш такова момиче и го подложиш на вусокопрофесионален умерен тунинг ще достигнеш нивото на топкрасавица.... Но външният вид с времето губи значение, това вътре в теб никой хирург не може да го пооправи.

А вие защо смятате, че дамата ие нуждае от "вътрешни" корекции ?

PEYTSCH

Джокович ще отпадне и Димитров ще е финалист.

Боже що злоба завист и простотия има у нашенско. Успех Григоре!

Някакъв психясъл тип бръщолеви идиотщини за Григор. Има и такива небългари ...

Ето го поредният амсалак! Що го поддържаш бе гьотверен? Играе в България Играе за България Даже срещу името му във световната федерация пише Монако!

От този по гнусен е само Казийски!

"Григор Димитров ще ТЪРСИ втория си полуфинал" Авторе, потърсете си учител по правоговор в българския език. Научете се да редактирате преводите от Гугъл. УСПЕХ, ГРИГОРЕ!

Преди минути тенис звездата и мениджърът му Георги Стоименов имаха разправия със служители на Център за градска мобилност.. Докато обядваха в ресторант "Ла Капанина" на пъпа на София, Григор забелязал през прозореца, че поставят скоба на БМВ-то му, и веднага изскочил навън. Димитров и агентът му се развикали, търсейки обяснение от служителите, които си изпълняват работата. Те са наблюдавали жалката картинка, гледайки с очи като палачинки, невярващи на случилото се.

Притоплена остаряла манджа предлагаш , драги...

Ето това е простият българин и българка! За това сме били 700 години под робство и още 50 години васали! Идва някакво парвеню , краде ги , лъже ги, завалва на родния си език, а те му се кланят до земи! Още, скоро и под турско ще паднем така. За минусите, знам че дира ги слага, щото не мога да повярвам, че при тези факти, има българи да подкрепят крадеца!

Какви са тези факти за които бълнуваш? Напиши, обясни, представи официални документи, заяви ги в съда или си просто лъжец? А Григор е готин и има страхотен летящ стил на игра, както и Гаел Монфис - и двамата правят грешки обаче, затова не са в сред най-първите. Подобен бе и Петър Попангелов на ските... А ти вземи се скрий....

Мухльо, слез по надолу и чети! Омръзна ми: еви учи, еви учи!

Айде Гришка, само нагоре! Лолитка дава крилаАааа!

Едва ли повечето от вас, уважаеми читатели, знаят че България плати цели 50 000 лева на Григор за предишното му участие на купа "Дейвис". И то не защото е богата държава, а защото той си ги поиска без да му трепне окото. Останалите ни национали получиха 10 пъти по-малки суми, нищо че играха повече мачове от него.

Вие без пари ли работите?? По-добре на него да се дадат , отколкото да се изсипват милиарди за несъществуващи самолети, неефективни ваксини, и членски внос в корумпираната ек...

Ха ха ха ха! От кога защитата на родния флаг е работа? А? При положение, че 1 500 000 сме му дали?

Кауна му нари държавата 1.6милиона евро уж за подготовка за олимпиадата.на която отби номера падайки за 1.40 час оказасе че имали билет за връщане същия ден. Той е тото мошеник с най много подизрителни мачове извадени от залози. Джурналята го превъзнасят и за тях четвърт финал било повече от световна купа и шампион. Не случайно оная дропла стана спортист на годината а е 156та а има 6кратна световна шампионка

КЪСМЕТЪТ МОЖЕ ДА ГО ОТКАРА ДОРИ ДО ФИНАЛА. Веднъж вече късмета беше с него, като стана 3-ти в света .

Може.

Как не се случи да те откара тебе късметът, на финала.

много просто , не се занимавам с тенис. А ти, нима си мислиш, че стигна до тук без късмет?!? Или не помниш кога икак стана трети в света? Припоми си и пак може да говорим за късмета и кога е имал и кога не е имал.

Чистата печалба ще е минимум 100 000 на месец. Но не в родна, а в европейска валута. А пачките ще се трупат в банковите сметки на тандема Григор-Гошо. Нищо, че Гришо обърна гръб на Родината, която го изстреля в космоса с вложените в него 1 500 000 лева. Чистите факти показват, че Григор игра за последно за България преди 4 години и то само, за да си издейства участие на олимпиадата в Рио де Жанейро. Нищо, че в Бразилия подминаваше националите ни от другите спортове, все едно, че са втора ръка хора.

Григор Димитров иска да прави пачки в България, а ще играе ли за Родината? Най-успешният ни тенисист гледа на държавата си като на златна кокошка Бойко Борисов разказа как е протекла срещата му с Григор Димитров. Както БЛИЦ вече разкри, тенис звездата се срещна с премиера на България. Хасковлията обаче не е бил при Борисов само, за да похвали положителните промени в държавата, но и за да лобира за своя мениджър Георги Стоименов

Българският тарикат не харесва успелите, мрази ги! Българският мушморок хвърля навсякъде боклуци и врещи, че не му е чисто! Българският тъпак не си плаща данъците, но пък иска всичко да е повредено! Абе, на всичкомразците всички са им длъжни! И после, що не дърпаме напред! Ами, защото всички гореописани дърпат надолу! Това е!

Затова сме на това дередже и имаме ББ за премиер вече 11 години

Що? Преди Бойко Борисов какво ти беше дереджето?

Ама ти си описал Григор и баща му ! Колко точно! Че и БЕЗПЛАТЕН парцел дойде да иска! Не стига, че България е наляла кеш 1 милион евро в монакото!

Мачкай Кобра!

Брей тази рускиня му даде криле. Явно ще има сватба.

Гришо лети ...

Щом Гришака успя да забърше Лолита, значи може да победи Джокович и Надал. И всеки, който се изправи насреща му

Той и Серина забърса, пък....

Григор - засега добре. Дано пожеланието на Тийм се сбъдне и Григор спечели Аустралиан опън. Карацев е неясен, показва възможности и характер, но Григор може да го победи. А след това Медведев, Джокович, Надал ... все наредени на първите места в ранг листата ... Григор понякога е късметлия, а и Лолита е с него. Бащата милиардер - също

И идва в България гнусякът от Хасково, дето не играе за България, не играе в България и не си плаща данъците в България, и Среща се с Премиера на България и ИСКА БЕЗПЛАТЕН ПАРЦЕЛ В СОФИЯ , ДА СИ ПРАВИЛ АКАДЕМИЯ! БЕЗПЛАТНО! БОГАТАШЪТ!

А за кого играе ? Аз като гледам срещу името му стои трикольора на Р.България, международните коментатори го наричат БЪЛГАРИНА , сънародниците му/ни го подкрепят навсякъде и той ги поздравява специално след мач на български език...

Дано няма подценяване на руснака и по-бързо го прегази, а Джокович и Зверев да си спретнат изтощителен 5 сетов мач:). Страхотен турнир се получава до момента.

Хейтъре, гнусен тип си. С тая злоба, ще си останеш девствен. Остави Григор, погрижи се за себе си. Лекувай се психически.

Предполагам че пишеш на мен? Едно не разбирам, имам се обосновано мнение и си го защитавам! Ти , като обичаш монакото, пиши положително за него! Не се занимавай с мен!

Досега приказта "власите се давят накрая на Дунава" в пълна сила важеше за Григор. Дано има промяна този път. Успех срещу квалификанта. Джокович, мисля че е голяма хапка за нашето момче, но полуфинала си е постижение отвсякъде. Стигне ли до полуфинал и бие Джокович означава, че гледаме "нов" Григор Димитров.

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

Селяндура е номер 1 по простотия. Ликуйте и му се кланяйте озарени от тази тъпота!

Пък ти на кое място си с твоята тъпота?

Успех на Григор! Стискам му всички палци, до които имам достъп! :) Дано Лъвът да няма втори петсетов мач. Ама къде му я тупнахте тая снимка, бре! :))))

Кой е лъвът и Кога е имал първи петсетов мач?

Противникът на Гришо се казва Аслан Карацев. Аслан означава лъв. И отстрани в 5 сетов мач Оже Алиасим.

Аслан Карацев. Аслан означава "лъв". "Руснакът е на 114-ата позиция в световната ранглиста, като достигна до тази фаза на надпреварата след впечатляващ обрат от 0:2 до 3:2 сета срещу канадския талант Феликс Оже-Алиасим на 1/8-финалите."

Дребни, хейтърски душици, Пожелавам ви да сте успешни поне колкото е Григор Димитров. Омразата подхранва жалкото ви съществуване и ще ви умори, рано или късно. Дерзайте!

Този ли е успешен Бе? Неук, нечистоплътен, стар ерген. Целува там оназ работа на Хамилтън! Уж богат, а скръндза! Още не връща парите на България. Блъска по 8 часа една топка! Ха ха ха ха! Живот на режим!

Къде намери да забъркаш и името на Хамълтин тука, бе идиот? Той блъска по 8 часа една топка, а теб по 16 те блъскат по две топки отзад, докато заработваш за помията.

Пък ти? Млад ерген ли си? И не ближеш нищо. Караш само на хигиенични чикийки, а?

за бившата на хамилтън явно става дума - никол шерцингер, и за това че не се е мила от него докато е срещнала димитров.

Аха, е занчи става въпрос за завист. Гришо си менка красиви и богати мацки с други богати и известни спортисти, а Аз си го менкат мангалите в гетото. Затова е и толкова озлобен срещу Гришо.

Пу, пу да не му е уруки на Григор и да се опази от хорската злоба и завист!

...А в това време загубих два часа и половина да се добера до работата. Страшно благодаря на кметове и кметици за възможността - е, добрах се де. Сега остава и да ида и да им платя........

Пожелавам на Лолита от Хасково, да си събира багажа за Монако!

Ето къде бил проблема. Намери си жена, девствен боклук озлобен. Девствен искам да кажа откъм секс с жени. Отзад не си девствен от раждането ти. Пробвай да правиш секс с жена и може да се поукротиш малко. Явно, че непрекъснатото лашкане и лапане те е озлобило. Гришо еве красиви милиардерки, а теб те еват потни, крастави и миризливи мангали. Нормално е да завиждаш.

Един от основните използвани методи на троловете е нападателният стил – агресивното подмятане на клевети, компромати, слухове, задаване на въпроси не по темата, а по адрес на другите автори и публикувани мнения, и т.н.

Каза тролът!

И дай, Боже!