17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук някои свирещи на свирки се изказват все едно Гришо им е длъжен до гроб за нещо. ГРИГОР ДИМИТРОФ сам самичък се е изградил с помощта на семейството си. Ние можем само да се радваме на УЧАСТИЯТА МУ и да сме съпричастни на успехите и неуспехите му. Той е достоен българин който продължава да носи високо българското знаме въпреки всичко. Това никак не е малко. УСПЕХ ГРИШО! Дори само да прочета името ти на световен тенис-форум ми доставя удоволствие, всичко друго са още екстри за нас като твои сънародници.

Същото важи с пълна сила и за Цвети Пиронкова. Нашето Цвете.

Ти гледай да успееш да го вземеш тоя слаб турнир, пък после ще коментираме дали е било честно или не. Че иначе за къде си?!? Хем слаб турнир, хем по-добри условия за подготовка и накрая нищо.

Първо каза, че няма против, всички са знаели за условията. Не подкрепи Джокович. Сега - обратно. Много думи, а реално нищо не казва. Трябвало да се движат, еха, никой досега не се беше сетил.

Тоя що не вземе да стане един политик, такива хубави идиотски безсмислици плещи. Па като гледам и фенове някакви има, ще им плещи тъпотии, те ще му викат браво и давай Гришо.

Гришо, ти играй добре пък по-добре на хората в устата, отколкото в краката.

А дано имаш предимство .

А дано ама надали...

тогава играеш с вързана едната ръка зад гърба, да изравниш силите

Няма нужда. Той природно си е вързан.

Това е стара информация....

PEYTSCH

Амии падни в първия мач за да ти е чиста съвеста...

Момченцето, защото е честно ще отпадне още в първия кръг...щото е нечестно все пак.