Гришо се събуди и обърна французин на старта в Париж

Очаквана победа за българина в последния му турнир за сезона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАЧКАЙ!

Играй с хладен ум. Не давай СВОБОДА НА ЕМОЦИИТЕ СИ в ударите си ! ПРЕМЕРВАЙ в кой момент ДА ПОКАЗВАШ агресивността си . Стреми се да играеш по-често с удари към левия и десния диагонал и по-рядко - към тялото на противника ! Знам, че съвети се дават лесно, но повярвай в написаното от мен ! ТИ ЗНАЕШ, че в тениса ТРЯБВАТ ПРЕМЕРЕНИ (по сила) и ТОЧНИ удари В ОЧЕРТАНИЯТА на терена. Това виждам в играта на не толкова силния физически Медведев. И затова той има УСПЕХ. Желая ти успех и не се САМОВЪЗНАСЯЙ в небесата!!!

Съгласен съм с коментара но след последното изречение бих сложил едно окуражително - Но не забравяй, че няма невъзможни неща! Тhe sky is the limit Grisha...

Давай Гришо ти можеш, кучетата нека да си лаят, ти отдавна не им обръщаш внимание !!!

Гришо все още не може да преживее раздялата си с Дани.

Браво, интелектуална мощ извира от сбръчканото чело на младежа, струи твърда решимост да победи и мачка (не мислете само чаршафите на някоя дърта шафраНтия], говорим за спорт, издръжливост, образование, интелект, уважение и респект към родината, дарителство поне на част от милионите за детско здравеопазване! Уоу, май за Джокович бяха последните думи!

Душичка си ти. Уоу.

Удобен момент да обяви прекратяването на спортната си кариера.

Аз много се надявам ,че Грищо ще се събуди и че вземе турнира.Той винаги губи когато турнирът е нагласен за него.Сега ще му е трудно но вярвам в него ,поне до полуфинал

то станало време за лягане, той сега се сетил да се събуди...

Много обидно заглавие в този червен сайт

не се събулил. Извади късмета,че му пуснаха с бяла карта един младок на домакините.

руските лайненца заети ли са под другата статия за изгонения руски шпионин или поплюват и тук? руската зараза започва да бъде лекувана скоро всички руски шпиони ще са посока Сибир

Апчеатаааа!

Инсомнията лекува ли се?

До тук!

Добро утро, Миши

Гофен ще го бие, това е реалността.

Истината е, че Гофен винаги е падал от Григор, ама надали знаеш. Независимо, че последната година Гофен играе добре

Дано и Господ да е българин, но Григор Димитров със сигурност е. Всичките му триумфи и провали, нестабилността, способността да се представи в двете си крайности, да ни вбеси и след секунди да ни възторгне, после обратно... При безспорен и очеваден талант и чисто очарование! Не му се сърдете. Повечето сме такива.

Поклон пред българският тенис бог Григор!

Не ти ли омръзна нескопосано и без основание, да се опитваш да ме иронизираш.

Браво на Гришо! Не вярвах, че ще успее да се събере, но ето, че се случи. С тази традиционно колеблива игра е ясно, че не бива да се очакват чудеса в представянето му обаче. Все пак Гофен му е сравнително удобен, дано поне с него се справи. Напомням отново на критиците, че НЯМАМЕ друг бг тенисист, който да има особени шансове срещу тенисист № 61 в света и че не е лошо да се радваме на това, което имаме, вместо все да критикуваме.

спечели, браво

Смешкав, нервен, неприятен за гледане мач, ама Григор ще го спечели, щото най-накрай му писна да го бие кой откъде хване. За пръв път го виждам поядосан. Досега все "толерантен", по манекенски беше.

Батко недей, докато несвърши си трай, че монегаска е талантлив и в това отношение, нееднократно е губил спечелени мачове.

Абе, прав си. Ама заложих на това, че го видях ядосан, както ти казах.

Ей, бравос, събуди се, преди да легитимира поредния анонимник...

56-ят в света анонимник !? Опа забравих кой си: тотален неграмотник, който от тенис "разбира" коолкото му напишат в дир-а

Тези твоите премудрости от коя реалност са. Щото в АТП на Земята в топ 100 няма анонимници и няма слаби тенисисти. Всички от топ 10 са яли бой в последно време от играчи от топ 100.

Григор Димитров е най-известният българин на всички времена!

Пожелавам на григор да победи но се съмнявам. Единствения му стремеж е да върне топката в полето на противника. Не става така

В първия сет се видя, че играта му отново е далеч от тази на топ-10 играчите. Да видим как ще е по-натам, но вероятно ще загуби мача. Все пак Гришо си остава единственият бг тенисист, който играе срещу най-добрите. Дано доживеем да видим и друг, който успее да стигне до (че и да се задържи в) топ 100. Не че ако се случи, няма и той да почне да отнася солидни дози хейтене де.

Ама какво е това първата десятка. Вие знаете ли когато той е (3) колко играчи от номер едно до номер 10 са контузени, или по други причини не играят в този период? Той никога нямаше да бъде там ако те играеха.

То ти нали беше в топ 10, спокойни сме

Хумберт-хумберт иде пресен-пресен от спечелен турнир, играе пред собствена публика, така че не виждам особени шансове за нашата Лолита.

Засега играе като головодник, дали и втория сет ще продължи така, по-скоро като малоумник към някои топки

Ще загуби. Като истински нежен мъж и спортсмен.