Коментари - Григор очаква Краля на клея след втора чиста победа в Монте Карло | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жената на Надал? Ами Надали, разбира се!

Гледах мача. Браво на Григор! Тактически спечелен мач. Нашият не демонстрира кой знае какъв тенис. Ако играе по същия начин срещу Надал няма шансове. Успех на нашето момче! А вие, анонимници, когато заради вас се развее националния трибагреник в Монте Карло, тогава може да се показвате от дупките! Понимали?

От мен "+" !!! п.п. На руски правилното е: Поняли? или Понимаете?

Аз май ще го лапам.

Нямаш ли си псевдоним, та ползваш моя, бе ПЕДАЛ ???

Видоре, Видоре, да ти еба майката, Видоре

Майка ми - може, но не и мен!

браво Гришка! айде сега тУпни и Надалчо...

Научете се, бе неграмотковци! Clay - на английски, ГЛИНА! Ни повече, ни по-малко. Клей - на български, смола! Нищо друго. Метафорично - клеясали мозъци като на руските дирници.

Смола ти е мозъка, май! Clay означава "мека настилка" на спортен английски.

Кой пък е тоя Григор?

Браво на Гришо!

Идиот

Лапай Дришо !!!

Ако падне и на "кварталния" си корт, значи е пълен идиот. За сега се държи...ще видим?!

Само една леко еротична забележка: "По-малкият" трябва да бъде ... : )))))) Гледам масово по-младите не слагат тирето ... да не би пък да се е променила граматиката в българския език ? Но иначе само така: ЦЕЛИЯТ ОТЗАД НА ГРИГОРЕТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това го коментира някой с раздвоение на личността: "Григор вдигна оборотите и показа, че е по-класният играч." Но по-надолу четем: "Гейм на нула за Шарди и нова порция от неточности на българина" "Твърде много грешки от ракетата на Григор" "Французинът се чувства все по-комфортно на корта и вече прави ефектни удари, които показват голяма класа. За съжаление в момента той е по-добрият на корта" Последно кой е по-добрият? Този, който е спечелил поредният гейм ли? Това е все едно на футболен мач, след всеки гол, да казваш, че отборът, който го е вкарал е по-добрият и това да се сменя по няколко пъти в мача. Тъпи журналя.

Правиш ли разлика между добър и класен?

кауна си го знаем.Най много до втория кръг.

Втори кръг, трети, това няма значение. Колкото повече, толкова по-добре. Българското знаме вее ли се в Монте Карло заради Григор? Вее се! Аре делегация, волгин... знам те, че си фен на Рубльов. Ама то всеки те знае...

Нашия за сега, мноого слаб! И то срешту ветеран, а го чака и още един мач, ако спИчели!