17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и за него да му е нужен уайлдкард!

Скоро и на турнир в с. Бусманци ще е доволен...

"Българинът има много неприятен спомен от единствения си мач в този турнир - преди година там го победи 272-ият в света Ражийв Рам. Една от най-конфузните загуби на Григор изобщо." ... кво пък толкова, ако коефициентът е бил добър, сигурно си е заслужавало.

Ражийв ще участва ли?

"Но сега това се явява като идеална възможност за печелене на точки за ранглистата, както и на трупане на самочувствие и игрова практика на твърди кортове" Идеална възможност е за някой от топ 300 да опука някой от 50... Айде Гриша, бустаня няма да се обере сам

Гршгор има право по ранкинг да участва, но получава уаилд карта, защото не беше заявил участие в този турнир. Поради изтичане на крайния срок за заявка, може да участва само с уаилд карта. Ако писащият беше видял списъка на участниците ще види, че в турнира участват тенисисти, които са по-назад в класирането от Григор. Но трябва да се чете преди да се пише.

Тук не четат, тук едни пишат, а други плюят. Известни са като ДИРници.

защо изобщо се пише за тоя бездарен, безхарактерен путьо и нещастник ??? я дайте някоя статийка за анален секс и бащата на Дришо Димитров ...

Да се чете:Григор с аутсайдер карт.

До къде я докара Дришо,да чака да се откаже някой младок,че да може да играе!

Не го разбирам този хейт спрямо Григор. Вярно е, че нещо му има, нещо в главата (психиката) трябва да е, защото физиката и техниката явно си ги има, те не може да изчезнат за един сезон. Но колкото и да е паднал, ако ще и никога повече да не се завърне в елита, той вече е в историята, особено пък на българския тенис. Който е постигнал нещо повече, той да го съди, а Гришо - за колкото е имал сили, толкова е постигнал. Може да му е свършило горивото, ама това не заличава колко високо е стигнал преди това. Иначе според мен за да се оправи трябва да се освободи от амбициите, от страховете от провал и да заяви на всички, в това число и на себе си, че явно не е Федерер, ама какво от това? И че ще играе колкото може и както може без да се цели в елита.

Не разбираш хейта? Ти явно не си гледал и 1 негов мач. Само 1 мач е достатъчен и ще го хейтнеш и ти.

Имал физика и техника...хора, вие въобще имали ли сте допир до тенис?! А до спорт изобщо? Въобще виждате ли например Федерер с какво разнообразие от удари разполага и как ги изпълнява. Григор има 20% от това разнообразие. Имал и техника, и физика, обаче видите ли куца му психиката. Типично народна черта, когато не можем да се справим с нещо, въпреки че полагаме усилия не казваме "аз трябва да работя, да тренирам", а предпочитаме да се ооравдаем с нещо, което си мислим, че не е в наш контрол. Така ни е по-лесно. Знаете ли колко български деца в най-различни спортове "имат техника и физика, ама нямат психика" т.е. треньора си е "свършил работата" ама детето хич го няма? Ами доста са, жертва на една много лоша наша черта, която ще предадат на следващото поколение и т.н.

Аз лично не харесвам поведението му спрямо България. Смукал парици, от нашите данъци, а после плаща данък на Монако и не ще един турнир да изиграе, като жест в България. Типичен Ганьо. Иначе е симпатично момче.

На Уимбълдън се очаква Джокович и Фед да направят празник, а вие сте тръгнали да ни занимавате с тоя лигльо...

Сетила се Мара да се побара. ... Не игра в София, също 250-ка, боляло го рамото. .. Сега ще гони михаля срещу Джон Иснър. Не е наред с главата това момче . Желая му успех, но след психотерапия задължително.

Той турнира идеален за печелене на точки, ама за другите тенисисти.

Да му пожелаем късмет на човека. Единствено може да съжаляваме, че и Софийския турнир е с 250 точки, но не дойде да играе в България

Нужно ли е заглавията на статиите за Григор да са с такова негативно звучене? Обикновено са от типа "Григор се СРИНА в ранглистата " , като прочете после човек вижда,че е минал едно или две места назад. Сега пък , в заглавието пише,че ще играе заради отказ на тинейджър, вместо да пише името на една от най -големите изгряващи звезди. Може да не е нарочно,но наистина изглежда ,че който ги пише тези статии не обича Григор. Това не е много професионално...и е дразнещо.

Иделен или не, отпада!