17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като не иска да играе - защо не играе; като иска да играе - защо играе. нещо много генерално ни куца в главите

Ех как пали хейтърчетата това заглавие......А всъщност е подвеждащо. И то неслучайно! А за тези,които търсят коректна информация ,могат да я намерят в специализираните сайтове.,тук се пишат откровени глупости.

но България не иска Григор да играе за нея, защото не е достоен

Мачкай Гринго! Никито може ти пусне отзад.

що не си изгледате тренировъчното му мачле от олимпиадата в Рио.. С което оправда оллимпийската си УЖ подготовка и екскурзия.. Прибирането на парите за тях.. Щото ако това ще е приноса му и за купата.. По-добре да си са връща при Николица..

Нещо много малко хемороиди коментара?! Що така ?

КГБ

А България дали иска тоя чужденец Грикол да играе за нея.

Повече не ни занимавайте с тоя малограмотен лузър! Няма право да играе за България, защото е срам и позор за нея! Да се учи от младите истински българи, които ни отсрамиха на турнира в София! Преди да изтриеш написаното дай шанс на хората да го подкрепят!

Айде нема нужда! Никой не те иска!

в името на Токио след 4 години отново "за България"

Чест и почитания на модератора! Що триеш? Не ти е изгодно?

Чета новината и си мисля: може ли да съществуват такива долни хора? Яно съществуват!

КГБ

Грикол имаш предвид, нали?

става ли?

Kenn1111

Ми то с тия нанстоп издънки май само такъв турнир му трябва че да го спомене някой

Хайде лузъри, поддръжници на антибългарина, целувайте ми пръстена, на колене, и ми искайте прошка! Казах ли ви, че така ще стане? Казах ви! Ама тъпите средностатистически домакини, с кравешки поглед , не вярваха.

Издънка на малък, но храбър народ.

За предната олимпиадата, му платиха 125 000 лева за подготовка, сега сигурно 200 000 лева. Не се излагайте да каните монакото. Нищо няма да ви помогне.

Бравооо, негово превъзходителство, Шахин шахът на Хасково, е благоволил да играе за България!

2 мача - 2 хилки. И аз съм навит. Даже ще правя отворени тренировки в Борисовата градина и ще каня малките тенисисти да се снимат с мен!

Радвам се, едно е за България, друго е за чичото на Джокович.

А в Австралия дето игра, за кого играе? Не бе питам каква е разликата между турнира в Автстралия и турнира в София? Освен дето е АТР500 а другото 250

каква изненада, толкова е жалък

Иска да играе защото за да играе на Олимпиадата през 2020 г. трябва да има поне две участия дотогава с националния отбор.

Значи са последно е играл 1 мач 2015 та за Бьлгария..който му е трябвал за да се класира на олимпиадата 2016 в лондон...и сега пак му трябва за олимпиадата в токио..,и затова ще участва...много удобно......ще го....в родолюбеца...аз не бих му позволил да играе ако бях на мястото на федерацията...

Олимпиадата беше в Рио... грамотния! Ти защо не изиграеш някой мач, и не спечелиш олимпийски медал...

Като гледам как се е представил предния път, спокойно е можело и аз да играя със същия успех и да постигна същите резултати :)

125 000 лева за подготовка, плати ми пътните и хотела, ще отпадна само за 30 минути. Давай парите!