17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Валери Божинов 2

Показателно е че и на треньорските екипи със които работеше им писна от него! Разцъкваме с тоя ,оня снимчици във социалните мрежи и накрая Нищо!

ПИПО

Не може да бъде....

Само констатирам. Над манго от Хасково тежи с пълна сила проклятието на Родината Майка! Не ми е жал за него. Свършен е вече! Роднината Майка му даде 700 000 лева, когато беше юноша бледен, със скъсани маратонки и счупено стъкло на базата за тренировки. Той се отказа от нея! Боклукът ни играе за България и в България! Хак да му е!

Не се наврещя, ей! Нещастниче такова.

Стига бе! Ще падна! Как си коригира коментара? Неее! Не го вярвам!

Не съм. Първият го изтриха боклуците. Пазят си шизофреничните отрепки, като теб. Нали сте си лика прилика.

Що бе? И моят отговор замина с твоя коментар. Та, Аз какво съм виновен , че положението на твоя манго е такова? Само констатирам. Забележи кога стана трети, когато игра в София. Кога взе да се срива? Когато спря. Лош човек е, много лош и алчен.

Лош, защото достигнал едно ниво, което вероятно е таванът на възможностите му и после се сринал (място в топ 20 било сриване според шизофренните ти бръщолевения ) и затова бил лош? Да ти имам мозъчните диарии. И те, твоят коментар не е заминал с моя, не лъжи. Стои си още.

Не ти говоря за състезателя, а за човека Григор! Толкова си влюбена в него, че не можеш да разбереш. Такива сте жените. Бийме обичам те! Този е взел 700 000 лева. 16 годишен. Тях да беше върнал, няма проблем. Ама той в г да му вкараш топлийка, без емайла ще я изкарш

То се вижда кой е влюбен в него. Не аз дрискам под всяка статия за него. Той не е взел никакви пари на 16 г. На тази възраст човек е непълнолетен и не може да вземе нищо. Това си беше корупционна схема на гърба на Гришо. И какво значение има дали бил лош или добър човек? Той е спортист, а не майка Тереза. И не ми говори какви били жените. Ти се изпусна в един твой коментар при поредната ти повърня под статия за него, че си жена. Не отричай и не ме карай да ровя назад. Не си заслужаваш.

Ясно! Не стига, че си влюбена патка, без мозък, ами си и неука! Весела Лечева специално променя закон, за да може 16 годишен, да вземе пари! Я иди почети малко! Евахси тъпата. Има гугъл, търси! Ти ЕПМ!

ЕПМ ще викаш на майка си, боклук невормален. Обсебена от Гришо патка, не можеща да се примири, че не и обръща внимание. Я обясни Гришо ли е променил закона? И дали тия пари изобщо са стигнали до него, ма? Не се наврещя с тия пари. Първо бяха милион, после 800 хил. Сега 700 хил. Трябва от семейството на Григор да те открият и да те подкарат в съда. Ненакрякало се същество. Лично обсебена от него. Завиждаш на успехите му. Ти да те си родител на някой от другите ни тенисисти, дето се радват на четвърт финал на ITF15? Със злоба няма да станеш по- успешна. Ще ти се пръстен жлъчката от злоба. Не знам дали той е лош човек, но ти си егати проклетията. Със завидни познания за гетото в Хасково. Явно родното ти място. Наричаш го манго от Хасково, но май ти си мангалка. С врещене срещу него няма да се измъкне от там, а с учене и работа, работа, работа.

Дришо

Дришо е най-големия български турист.. Обикаля различни държави през седмица да се пуска на турнири, в които губи в първи кръг от анонимници, после си прави няколко стотин снимки за инстаграм... А нашите спортисти на олимпиядата поне падат от най-добрите в спортовете (категориите) си...

Смешник стигни тва което той е направил и тогава коментирай

На Дришо силата му е в мацките, колите и лъскавите часовници. Още преди две години свърши за тениса

Ще те репликирам! И в мацките не му е силата. Виж го на 31 а сома с Маша , баба Николинка е сега тази с пластиките. Чудя се Серена да я включвам ли, щото там срамът е още по голям. Кажи, ти колко мацки си имал до 18 години?

защо фамилиарно? другите с фамилия а педера гнусен с четки и баданарки

...Че Дришо е Божинов на тениса-)))) Хубавец, но Позьорче-))))) МОЕ СИ У МОНТЕ кАрлО, НО хАСКОВСКОТО ВИНАГИ ЩЕ Е С ТЕб брАТлЕ-)))

Продължава напред и надолу

На Дришо силата му е в това да се снима с мацки, коли и скъпи часовници. Вече приключи с тениса

Отпадна славно!

Приключи ли с тенис това момче? Жалко!

Приключи от две години

Эащо големият тенисист не беше на Олимпиадата?

Дриио, мани тениса, ами дай малко снимки с нови мацки, ролекси, ламборджинита(предоставени ти от спонсори) .тАм ТИ Е СИлАТА Братле! Остави тази ракета и топки! Те са за балъците Джокович, Надал и Кирьос-))))))))))

Къв Кириос бе,и той като нашия. Грешка няма тенис успеха на Григор.

Моля не споменавайте за Гришо вобще ,че много се ядосвам и ми разваляте настроението за цял ден ! От както се раздели с Маша Шарапова , той започна да пада надолу ! Спрете се , пощадете ме !!!!

Никога Не е бил с Маша бе с роджър рашйд Маша никога пред Руски и други медии не потвърди интимна връзка с кауна бе рекламен проект баба никол уреждаше чернилки з акауна..и там греда стая лолита също фейк

Нищо не играе.Колкото повече годините минават,толкова повече надолу отива.

Грееееееееегоооооооооооорррррррр:) Ще те разкъсам, Гжегош.Бялото ти кренвиршче е мое. Ю-пи-ка-еййййййй:))))

Нищо ново под слънцето Давай дришо

Да оди да св снима с порвдната,плеймейтка. Докато все още не бягатцот него)....

Няма изненада, щеше да има такава ако беше продължил. Докато е още млад да хваща някоя богата кака, докато все още може да жъне победи в оная работа.

Да ходи да се учи да работи нещо. От гони топковец файда никаква.

Бил е изморен ся кат няма и Лолита сигурно копае лозето