Григор изплю камъчето за проблемите с рамото в голямо интервю

"Гледам да не съм много активен в социалните мрежи", отсече българинът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя извенете,ДАРЦ ли практикуваше?

Големият срам е не за Гришо,а за завистливците и злобари.Сеят се обиди и чакат да се помощи-какво нахалство.Научете се да обичате и се радвате на това което имате.Любовта прави чудеса!

Колко си тъп! Колко пъти да ти се обяснява, че няма злоба и завист? Има омраза към чужденеца, точил милиони от България. Това феновете сте по-прости и от идола си!

Ай стига бе посерич... да не е точил от твойта сметка, всеки спортист в света е получил помощ от държавата.

Големият срам е за теб амбар прост

Моите съчувствия - случва се и това! Ще победиш - идва период на победи!

Чакай,ако нямаш работа !

най ме кефи че бабата НИКОЛ се разхубави видимо откакто не е с нашето момче...явно че и там има някакви болежки и де мисли за голям сваляч но не е ...

по-добре разкажи нещо за твоите свалки. Щото „бабата“ Григор я ..., а ти такава жена сигурно си виждал само на картинка.

И друго: Серена каза, че този има черно, лошо сърце, и е права. Ходи на благотворителни мероприятия за английските деца, среща се с мексикански деца, ама за българските нищо. Срам и позор. Да се свлича още. Да губи пари от турнири и реклами!

а направи дарение на африканските деца с цели екипи.За нашите деца дето го обичаха една студена вода. Гнусно мекотело.

А бе недоразвит писар, не си ли чувал какво прави у нас. Мисли и после драскай.

Не! Няма никакви сведения. Последно се среща с някакво дете, в училище за бавно развиващи се. И това беше пиар.

Щял да поства по-често.... Евала, занемарил си селфитата. Тинейджърките ги искат, Григоре. Действай!

Стига злоба, подкрепете го момчето.Без подкрепа няма да ви зарадва!

Няма "стига"! Нека да е за пример! Лош пример. Монакото ще се върне в България пак да цуца пари. Той се върна де. Среща с премиера за имоти. Малко ли пари е наляла държавата в него и баща му?

Проблемите не са в рамото, а в главата. . Скоро гришо ще е извън 100... Той мисли за всичко но не и за тенис

Ха ха ха! Раменцето? Майтап! Да обобщим: виновен тренера - сменихте го. Виновна бабата- разкарахте я. Резултати няма. А аз ви казвам, че причината е в проклятието на Родината Майка. Този се отрече. Спря да играе за и в България. Не си плаща данъците. Хак да му е! Жалък. Чак на мен взе да ми става мъчно. Подготвят почвата да се върне за Дейвис. На Кузманов много му липсвал. Всички знаем, че ще се върне заради Олимпиадата. Гнус от продажници.

с тия данъци! Два милиона българи живеят в чужбина и плащат данъци там. Оставете човека на мира.

И аз си мислех същото че Гришо му тръгна на долу след като отказа турнира в "Арена Армеец "И следващата седмица игра в Амстердам мисля така ме трябва да се извини публично та България и Българите .

Копирах един от коментарите, с който съм съгласен (по повод на това, че Гришо не е прекратил участието си в турнири заради контузия): 2019-08-01 17:07:15 така е (нерегистриран) Така е, но няма как - има спонсорски и турнирни договори, които трябва да изпълнява. Той е един от тенисистите, който в последните години е в топ10 по отношение на спонсорски договори. За съжаление контузията е в рамото, което е много по-трудно възставовимо от контузия в крака. Просто сервис, форхенд, слайс бекхенд са тясно свързани с рамото. Форхендът му беше едно от най-силните оръжия, както и слайса. Сега форхендът куца, а слайсът почти не го използва, а беше най-силното му оръжие на бързи кортове. Скоростта на сервиса след първи сет спада драстично през втори и трети и логично губи.

Стига сте ни го навирали този неук неудачничник в очите.В България има толкова много световни и олимпийски шампиони,които са допринесли за авторитета на държавата .А този сребролюбец,който няма и средно образование може да бъде еталон на дебили и отрепки.

Давай Гришо, с теб сме!

Честито поредно срамно отпадане!

То, колко БЪЛГАРИ имат много ПО-СЕРИОЗНИ здравословни проблеми, ама си твориите вие, нали ви гришо. Повод за безсмислено запълване на медийното пространство във връзка с болежките (в рамото!!!) на един Небългарин, на който му е през дедовия дали въобще тази територия (за нега, а за нас Родина), наречена България, утре дали ще съществува. Ей, хората тук УМИРАТ, а вие ни занимавате с тоя? Кой ви търпи, това е кощунство! Предателство!

Ама никога не съм предполагал, че има толкова много зли и неудовлетворени от себе си хора. Тъжна картинка.

Само ти си зъл и неудовлетовен от себе си

Свалай гащи, Григорета !!!

И за дини не ставаш

ЛЪЖЕЦ

А мен ме бÓли кура за простия къунь!!!

Моето момче, преди фитнеса поработи за психиката си! Не може да водиш с 2:0 сета и да паднеш с 2:3 ! Никой със стабилна психика от големите /физиката я имаш/ не може да го позволи...!

На Мъри му сложиха тазбедрена става през февруари и се върна-сега на микс, но и на сингъл ще се върне.

Гришо, ако знаеш колко хора ще направиш нещастни ако започнеш пак да печелиш и се издигнеш в ранглистата. Всяка твоя загуба осмисля живота на тези хорица. Прави ги щастливи. Приемат по-леко, че са никой и нищо не са постигнали в професията си. Карай! Злобата и завистта е част от човешката природа. Никой не е перфектен! Аз пък ти пожелавам здраве и успехи! Ти не ме познаваш, нито пък аз теб, но ще се радвам да печелиш. Успех, момче!

Само ти си злобен и никой лизач такъв аман от лизачи като теб

Да беше си мълчал: с казаното напълно затвърди позицията на Just Fan.

Ти си мълчи аз не понасям феновете му, всички са боклуци и то прости

Браво! Напълно те подкрепям!

по-скоро с главата са проблемите и горната и долната :-)

ако се напъва докато контузията не е напълно преодоляна по-добре да хвърля кърпата и да се пенсионира.

ще повторя, че е добре да престанете да злобеете срещу мен - не съм ви длъжен с нищо!!! Не разбирам защо се занимавате с мен, нима няма друго по-важно нещо в живота ви? И ще повторя това, което ви пратих по-рано днес: Защо злобеете? Мисля си, че това идва от отчаянието ви в сивото ви ежедневие и от тихата завист срещу такива като мен, които успяхме да изпълзим от блатото.... Добре де, какво ви пречи и вие да успеете във вашата дейност? Защо не се концентрирате в това, което правите (ако въобще творите нещо, освен лайна в канализацията, където я има и нея...) и се опитате да се измъкнете от кризата, духовна, икономическа, личностна??? А мен ме забравете, аз съм ОК. Поздрав от Монако!

показваш,че основната ти контузия е тази В ГЛАВАТА! Няма шанс да се оправиш!

Според мен Гришо сбърка, че не спря да играе, докато не се опарви от контузията, но той си знае най-добре.

Тази контузия беше очевидна, но не от 6 месеца, а от началото на 2018 година, освен ако контузиите са повече от една.

Така е, но няма как - има спонсорски и турнирни договори, които трябва да изпълнява. Той е един от тенисистите, който в последните години е в топ10 по отношение на спонсорски договори. За съжаление контузията е в рамото, което е много по-трудно възставовимо от контузия в крака. Просто сервис, форхенд, слайс бекхенд са тясно свързани с рамото. Форхендът му беше едно от най-силните оръжия, както и слайса. Сега форхендът куца, а слайсът почти не го използва, а беше най-силното му оръжие на бързи кортове. Скоростта на сервиса след първи сет спада драстично през втори и трети и логично губи.

Все някой му е виновен,все нещо му пречи.Ами ако имаш проблем с рамото/нормално е при спортистите/,лекувай се,спри малко с турнирите и ако става,продължаваш напред.Върти,суче нарциса вече цяла година.Големите спортисти са и големи мъже,а не лигави женчовци.

МАЧКАЙ!

Като е контузен,по-добре да не играе,вместо са се опровдава глуповато.

Контузията е в главата ти, не в рамото!

Идвала нова ера на тенисисти, тая ера идва от 20 години - Джокович, Надал, Федерер - тия ви бият и ще ви бият като тъпани.

Григорчо беще до тук,каквото можа направи и време да го оставимна мира да погледнем към новите момчета,че те са бъдещето

Философ е нашето момче. Машалла.

Няма кинти, няма каки, под нивото му е да се появи в Студентски град... Освен да философства друго не му остана.

Под "опит на нещо ново" каките ли има предвид?

контузия в рамотоот 6 месеца.а той от 2 годни нищо не прави. икога се котузи като не играл истински мач вече не помним от кога!

да се контузиш и на тренировка. Не е задължително да е пред публика.

Поклон пред най-известния българин на планетата!