17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гордейте се! В селяндурската класация си е номер 1 за вечни времена!

А уж щеше да има лек жребий. Всеки в топ 100 е труден противник за Гришата.

Горчивата истина е, че Григор никога не е заслужавал да е в топ 10. Просто 2017 г. му беше един подарък.

Ето, такъв коментар може да се каже, че е обективен. И за това се чудя - какво е виновно момчето, че гладни за български успехи фенове го товарят със свръх очаквания..?

Джон Макенроу ли е гладен български фен или Андре Агаси??! Може да се намерят и други , които смятат че гришко има потенциал за номер 1.

Само като научи съперника си и падна с едно място. Мале, малеее.

Много противен мазен тип .

Да му се невиди! Пак тежък жребий на плешивеца!

dotan

От този турнир ще зависи дали Григор ще завърши сезона извън топ 20 (в момента е 22ри по точки спечелени само този сезон (ATP Race to London)) или все пак ще се добере до топ 15... за десетката не може дори и да мечтае този сезон... В момента между 23то и 15 разликата е 90 точки...

Моля се онези 250 точки от София, да се окажат фатални! Дано! Ще видим накрая!

ЩЕ ПАДНЕ ОТ КУКУШКИН!!!!!!

Давай Мишо! Смачкай гришо!

ше е големото свлачане на жиголото.

Момчето просто набира скорост по склона

Колкото и да обиждате Григор Димитров, малко са българите в топ 10 на света в своя спорт, изкуство, професия! Представяте ли си, ако българският национален отбор по футбол беше на 10-то място в света, каква еуфория щеше да е у нас!

не бъркайте индивидулния спорт с колективния ако изобщо разбирате нещо от спорт

Именно - в индивидуалния спорт е още по-трудно да пробиеш. Затова ги сравнявам - В индивидуалните спортове тенисът е № 1 в света, както футболът е № 1 в колективните!

Уважени само на българските патриоти, които играят за България! За разни селяндури от Монако, никаква подкрепа!

Какво уважение му дължим ве?! Взе 250К евро от Министерството на спорта и даже не дойде да играе в София!? Какво уважение за тоя аскьойски калмук ве?! Щом за него сме последната дупка на кавала и той е последния кавал за нашите дупки! Айсиктир! Крадец! Върни парите!

Тези, които те грабят са други, но понеже си мишок - на тях не можеш да им скочиш. М-у другото, Гришо за това не идва в София. Трябва да си плаща от приходите на едни с дебели вратове, които вече си сложиха и бели якички...

А, на теб това ли ти каза? Аз пък мислех, че му е контузено раменцето, пък той не искал да идва, щото парите в София миришели! Добе!

Тези неща не се говорят. А ти си тролче на цитираните по-горе. Навсякъде плещиш едно и също. Защо от всички останали ти се падна на ТЕБ да тролиш по Григор???

dotan

Беше в топ 10. След края на този турнир в зависимост от представянето му ще бъде между 15 и 23то място... Хубавото е, че под 23то място няма как да падне... Но да видим догодина ако не се стегне до къде ще я докара без летящия старт, който имаше тази...

33... 43... 103... Кво ти пука? Аз лично съм го ЗАЧЕРКНАЛА! И на стоп да ми мята пак няма да го кача.

Куриозен е бил тоя квалификационен мач между Кукушкин и Рубльов - единият изхвърли григор от ЮС Оупън през 2015, а другият - през 2017.

само като им чуе името ли пада?!?

Стрес брат... вече от стрес не го вдига, само паднал... тя хавайката затова го и натири. Меки работи си има в изобилие.