Коментари - Григор: Не бих могъл да съм по-горд с този отбор и моята страна | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе той майка си заврял в олющена панелка в Хасково, една къща не и е купил даже в Хасково, аз искам за България да мисли! Оптимист!

Пич, погледнах кога ти е бил първия коментар и кога последния. Има живот и извън темата за Григор. А иначе рекламата, която Григор прави на България е безценна - и в преносния и в буквалния смисъл на думата. Едно позитивно нещо с което да ни свързва цял свят.

по-добре мисли за майка си, че май май...

Бг и Григор Ддимитров пишат от многоуважаемото посолство на нетаняху в софия .

Излишно е да казвам че Aз е педераЗ

Мдааа! Фен на Гринго Монакото? Личи си.

иди и ти в Монако, бе пич! Ще ти хареса. Пък се установи там, пък плащай данъци, а? Не щеш или не можеш? Я си стой у панелката

Когато милионерът просеше от Борисов безплатно място в София, му бе казано да започне да играе за купа Дейвис и в София. Направо му го навря.

Браво на момчетата! Не разбирам критиката към Григор. Ако, някой има претенции, протестирайте пред Министерство, федерация. Всеки си има личен живот, а тениса е спорт и забава... Паднал, победил, каквото стане...

Билянче, ако държавата не му беше дала милиони, нищо против Обаче да не си плащаш данъците в България а да идваш и искаш безплатно място в София от премиера, това вече е наглост. Така ли си учиш децата?

провери ,къде си плащат данъците бг ивреи и къде отива отмъкнатото от тях .защото става дума за милиарди от 100 години !

какво безплатно място те гони?

Браво,Г ришо!Голям си!Успех,Алекс!Ти можеш!

Обаче, ако беше играл за купа Дейвис, тогава е друго. Там е национала на Родината!

тоя турнир отдавна е демоде, не си много в час

Нека си припомним Лондон, Олимпиадата. Получил 125 000 за подготовка от Родината. Знаете ли в кой кръг отпадна? Тогава играеше за България!

Много внимателно следиш живота и кариерата на Григор. Явно омразата те захранва и ръководи в живота. Искренно те съжалявам. Отделяй понякога и време за нещо позитивно (не е задължително дори да е свързано с Григор или тениса). Ще се почувстваш неочаквано добре. Пробвай.

Да! И аз се възхищавах като вас. Не спях по цели нощи да му стискам палци. Вярно е. Но като разбрах, че отказва София, и не иска да играе за България, и като научих колко пари е отмъкнал от бедна България, ми опротивя страшно . Григор го мразя. Да. Но не се мъчи да ми правиш психологически портрет. И не ми давай съвети. Мразя долните лицемери и използвачи. От вътре ми идва. Харесвам Джокович и Меси.

Глупчо бездънски, даваш ли си сметка колко голяма реклама за България е участието на Григор Димитров по тенис кортовете на света? И че тези суми за които споменаваш са недостатъчни за тази реклама. Държавата е инвестирала в един талант. И това не са пари на вятъра. Друг е въпросът, ако ти имаш някакви изгоди от турнира в София и от участието в треторазредните квалификации за Купа Дейвис. Сериозните тенисисти не са много ок да го има това състезание. Затова и се прави АТР Сир. За да влезе свеж полъх в отборната надпревара. Но ти това май не го проумяваш.

Хайде пиле шарено, кажи колко струва в пари тази реклама? Ами антирекламата? Той не иска да играе за България и в България. Не иска да си плаща данъците в България. Нямал маратонки. Говори заварено модерния си език. Ужас, Родината му е ужасна. Давай тъпака в цифри. Щото баща му получава по 85 000 всяка година като треньор на национален състезател, без синът му да играе за България. Дай твоите цифри.

Глупчо бездънски, Григор Димитров не е длъжен на никого. Нито на безродник като теб, нито на мен, на никого не дължи нищо. Една стотинка не си му дал, за да стане това което е в момента. Откъде накъде ти безродника, чуждопоклонник ще държиш сметка на този човек? Ти не си му никакъв. Проумей го това. С поведението си показваш незрялост и психически отклонения. По-добре се лекувай, отколкото да драскаш небивалици по форума. Погледни си постовете във форума. Като латерна си. Едни и същи глупости пишеш. Скоро ще се удавиш в собствената си помия. Нещастник.

Къде беше три години бе мухльо? Заряза момчетата сами да се отправят. Предател Сега бил много горд! И феновете му и те от онези 80%.

Всеки който ти чете глупостите не проумява защо един сбъркан човек търси постоянно изява. При положение че никой не те подкрепя на какво разчиташ? И кой ти каза че обратен и патриот е едно и също нещо? Колкото и да се напъваш ще си останеш долен ляв педал.

Кое не е вярно? Лудата фенка на монакото да му обори! Давай факти и доказателства за противното! Само че нямаш и почваш да обиждаш! Нали? Толкова ти е акъла! А, и ми говори с цифри, а не с абстрактни понятия за слава и прослава!

Къде са ти фактите бе? България е на ATP Cup защото Григор Димитров е в топ 20 ма АТР ранглистата. Колко трябва да си ПРОСТ И ТЪП за да не го проумееш? И това чер си обратен не е обида, а тъжна реалност за тебе. Никой не вижда в теб патриот - всеки вижда долния ляв педал. Запенен от завист и злоба.

Въпрос - Кое е по-добре - да издърпа момчетата нагоре за да ги забележат и да им отвори вратите за бъдещи успехи или да слезе надолу и да играе в група С на купа Дейвис, жертвайки безмислено енергия, време и усилия, които са крайно необходими в този спорт? Кой щеше да забележи играта на Алекщсандър Лазаров на двойки, ако бяхме победили Северна Македония или Албания на тенис?

Добре де! Ако не бяха измислили тази купа, частен турнир, и момчетата не му трябваха за отбор, щеше ли да се загрижи за тях? Три години ги пуска в дълбокото сами. Изрод!

Глупчо бездънски, Григор Димитров не е длъжен на никого. Нито на безродник като теб, нито на мен, на никого не дължи нищо. Една стотинка не си му дал, за да стане това което е в момента. Откъде накъде ти безродника, чуждопоклонник ще държиш сметка на този човек? Ти не си му никакъв. Проумей го това. С поведението си показваш незрялост и психически отклонения. По-добре се лекувай, отколкото да драскаш небивалици по форума.

Къде ги дърпа бе? Това е индивидуален спорт.

Колко е подъл и долен се видя и в отношението му към баба Николинка. Дойде, представи я на родителите си, показа я пред света, и когато бабат му поиска дете, я заряза. Подлец от класа.

Последната наглост на Гринго беше, да поиска безплатен терен в София от Бойко Борисов. Нагъл!

Ей ,Борисов не така хем АЗ в нейма ,хем споделяш неща което е било на четири очи.Нищо не те е научила политиката.Недей да плюеш и по малкото останало българско по света-нали не си забравил какви глупости натвори итрвориш в САЩ.След калпавия матреял(дословно цитирам) докара един дето щеше да напляска руснаците,но после отиде да работи при тях.:)) аман от АЗ-ове прости

Мачкай Гришо все така Радвай български сърца С тоз отбор и таз игра Ще плените вий света.

PEYTSCH

Никой, ама наистина никой няма да приеме вече дори и един загубен гейм срещу Молдова ! Опичайте си акъла и не се отпускайте!

Тъжно е, че Григон се сети за България при залеза си. Иначе дори интервюто пред БГ телевизия го дава на английски.

Коя е българската телевизия, за която Григор Димитров е дал интервю?

Сети се, ама друг път. 15 милиона долара за победителя и 750 точки за ранкинга! Иначе България през крив макарон!

"Сигурно е, че ако България води с 2:0 и си е осигурила победата, Адриан Андреев и Александър Донски ще получат шанса си." Този вариант ми е идеален!

Сега гледах играчите на Молдова. Срещу Белгия са играли само двама - сингъл и заедно на двойки. Единия е 46, а другия 818 в ранк листата. Дано вземат победа на сингъл нашите, но молдовците не са се дали лесно на Белгия.

Не знам дали си гледал мача на двойки на Молдова. Този Гозбинов с ранкинг 818 се представи така, както Александър Лазаров срещу Англия. И в мача ни на двойки с Молдова вероятно Гозбинов и Лазаров ще са основните действащи лица, защото винаги се атакува по-слабата част на двойката.