17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не играе за България - Л А Й Н О !!!

отнемане на бг. гражданството на комплексираната ,селска мастия

Новината за Джулиана в Мексико има 50К посетители. Новината за Гришака и купа Дейвис - 6К. Колкото и да се напъва някой да пише за Гришо положителни думи, с делата си той предизвиква отрицателни реакции от почитателите си, които дори не си правят труда да четат написаното. Имаше късмета в САЩ да попадне на контузени съперници. Също както по случайност стана трети.

Защо не му отнемат лиценза?

да му отнеме лиценза? Не може да му вземат нещо, което не са му дали. Той сам си печели точки в АТП. Лиценза могат от там да му го отнемат и то при положение, че има причина.

Българио, за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях, и те за теб достойни, майко, бяха И твойто име само кат мълвяха, умираха без страх.

Едно дете. Завършен егоист. Може да играе за дебелите , плешиви чичковци от АТП турнирите, да им пълни гушите, ама за Родината не може.

Едно дете. Завършен егоист. Може да играе за дебелите , плешиви чичковци от АТП турнирите, да им пълни гушите, ама за Родината не може.

Иначе не се свени да дойде в България и да иска безплатен парцел. Българио, за тебе те играха, една достойна бе ти зарад тях...

Айде нема нужда! Върви майната си!

Дайбамайкати каун прост малоумен!!! Да фалираш нещастник бял ден да не видиш по кофите да ровиш БЕЗРоДНИК!!!!!

Обаче жестоко го "нахейтих" и "благослових" в друг по-либерален сайт

Гришо е симпатяга. Едно голямо браво, че отказа да послужи за замазване на очите колко напреднал е тениса в България.

Боклук

Много от най-силните тенисисти от много държави няма да участват за купа Дейвис. Например за Швейцария няма да участват Федерер и Вавринка. Това е по принцип правилното решение, за да може други тенисисти от тези страни да играят срещу силни противници. Специално за България е добре Григор Димитров да не участва, за да не се отчитат успехи на негов гръб от федерацията по тенис, която няма никаква заслуга както за Григор, така и за развитиети на тениса в България. Защо освен Григор нямаме друг добър тенисист? Какво направи федерацията по етнис?

Има нещо много противно в това момче, педалския му поглед, отвратителното му говорене все едно че има три топчета за тенис в устата, лицемерието му и пренебрежението към родината която го е изградила като спортист !

За какво пренебрежение говорите. Григор винаги е играл за знамето на България! Изгледайте поне 1 минута от негов двубой и ще видите, че до името му стои българското знаме.

Тия са болни от злоба и получават халюцинации, чак. Като се напънат.

Всичкото патЕот да се съберете, не можете направи една стотна за България, от това, което "това момче" прави с "пренебрежението" си за нея.

Зад клавиатурката е много лесно .Ако се поставя на негово място и аз не бих играла за нисък награден фонд независимо репутацията на дадено състезание. Не разбирам какво ви учудва а относно ,спора какъм българин е -чист българин е. Хейта и злобата не довеждат до добро защото като съднанието ти е пълно с такива помисли това дърпа съдбата да ти се случват неприятни неща и на теб.

Като ви чета ставам женомразец. С какво ви е завладял тоя каун бе? Не усещаш ли, че с пожеланията той се подиграва

Ами играе красив тенис. С това ни е завладял. И не само в България. Той е най-харесваният тенисист от публиката. Това го казва статистиката, не аз.

Едва ли наградния фон е проблема, по скоро се касае за режим на подготовка и почивка,както и дълги пътувания. Следващия турнир, в който ще участва, или по-скоро серия от турнири са в Китай или казано по друг начин на .... си майна. Ако участва в Купа Дейвис, означава да лети от майната си за ... на географията и от там веднага да тръгне за онова по-горното място... ако беше отпаднал по-рано на американ оупън, можеше и де се навие, но в този случай.... трудно би се съгласил....

Защо само ще им пожелава успех, при все, че можеше и да им помогне за успех....Харесвам го, но не одобрявам такива постъпки, както не одобрих решението на Бербатов, на Казийски - младите ги гледат, децата ги идеализират. Докато те си мислят, че нанасят удари на федерациите си - всъщност нанасят удари на най-верните си фенове.

Нищо ново..поредното отказване да играе за България. Такъв беше и Бербатов. И как да ги уважаваш такива, камо ли подкрепиш. И колкото на тях не им дреме че не играят за България, толкова и на повечето българи за тях какво им влиза в джоба.

То няма вече нужда и от хейт.... Оставям "коментара" на "дир"-аджиите!!!

Сега хейтърите ще почнат да го плюят, че бил предател и не знам си какво. Ако не беше пожелал успех пък щяха да го плюят, че е надменен и не знам си какво. Хайде да видим колко жлъч ще се излее от "родолюбивия" български хейтър. :)

Ми,не е ли ?

То и лизачи като тебе и те са много неприятни, между другото.

е не е ли надменен и предател? Прибра милиони докато тренираше и сега вече не иска и да чуе за България.. И ще ми се прави на големия родолюбец с подобни глупави публикации в социалните мрежи.. И кво толкова му се кефиш?

На снимката този ми прилича на софийски циганин.

по скоро на хасковски

По коментарите ми приличаш на Диарбекирски турчин.