17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той вече е свършил за големия тенис......по-добре да не се излага....очаквам отпадане в първия кръг на откритото на САЩ....

Голям праз, давай дришо

Ей баси и критиците и разбирачите....ако така се отнасяхте и към тия дето ви управляват и крадат ежедневно цена нямаше да имате., евала такива големи родолюбци всичките обаче само на маса и на по една ракийка ..чудо голямо не бил се съгласил дойде на нашия турнир.....

Неблагодарен ебалник. Най вероятно не е българин!

Тоя смешник само се интересува от паричките и пет пари не дава за България

Каква България бе, пич, това е турнир организиран от чужди компании, които имат за цел да печелят. Не искат да му платят заслуженото, защото той ще им вдигне далаверата колосално, не идва да играе. Не сравнявайте с Джокович и Федерер, семейството на Джокович организира домашните турнири, а на Федерер просто си му плащат подобаващо.

Виждам тука Григорета ... пак си отворила устенцето за ми.ета Космати краченца, космато дупенце, надупен от болки в кръста ... Дришо е на плакат върху стената на всяка килия в Централния Софийски... Григорета е мечтата на всеки пандизчия ... и засега го оправят само на чекия.

Кой беше тоя?

Prestanete da mu obraschtate vnimanie , osobeno mediite , i vsichko okolo tozi chovek sche se zabravi za nula vreme.

Този боклук е любимец на Дир.

Боклуците, както обикновено са под статиите за успелите хора...злобейте некадърни миризливци,драскайте да заслужите мизерните стотинки тролове смрадливи.

Що бе копеле? Що го защитаваш? Кажи! Мръсен човек ли е? Мръсен. Майка му му показвала деца в дом за изоставени, и му е казала да стане добър човек, а боклукът взе парите и избяга. Никаква жал и милост към българските деца!

Този е като бербатов сребролюбец.и като свърши със спорта и ще иска да управлява в България. Ама ще има ярак.

Пълен нещастник е. Няма жена, деца, самотен като вълк единак! Вече и остаря. Появиха се болки. Ако искара още една година, ще е на късмет!

Манго от Хасково! Взе 700 000 лева от България! Сега се прави на велик! Скоро ще окачи ракетата, и ще кацне пак на социал, като Борис Бекер Ще дойде да става президент на федерацията! Гнусният използвач. Толкова е тъп, че не може да вдене, че който играе в София, му върви много. Тъпънар!

Григор -18ти , следдващия българин в ранклистата-235ти, по-следващия - 336ти... малко е над родното ниво, но все пак за средно статистическия българин, който люпи семки пред телевизора .. нищо не става от него , Уелкам ту Бъгерия.

Така е! Манго открадна парите. Миличкият от Хасково, със 700 000 , дадени му от Родината е тренирал при Муратоглу, треньорът на Серина! Сега заради крадльо, никой не може да си позволи. Твоите думи го потвърждават!

Ма разбира се, тя и водната топка заради Гришо не върви.

Що се правиш на луда? Не разбираш ли, че състезател се става с много пари? Що манго не остана да тренира в България, при Малееви, или при баща си? Какво му коства да дойде? 350 000 евро, му дават под масата!

Рейтинга не дава реална представа . Много българчета,ако имаха възможност да тренират и да имат финансова стабилност биха влязли в топ 150,дори за кратко

Нищо ново !

Турнирите са му,като приятелките... Все правилно подбрани от правилните страни

Григор може да играе където и когато си поиска. Постигнал е толкова, колкото всички други български тенисисти взети заедно не са постигнали и на 1%. Хейтърите нека си циврят!

Въпрос на възпитание и уважение към родината, всъщност коя му е родината ,той си знае Не става дума за пари.

И аз не съм доволен, че няма да играе тук! Но другото, което си мисля, че е причина да не идва, е че като дойде и всички започват да го "разкъсват" наляво-надясно. Ела в Хасково, та после в София, та после незнам къде си. А това разваля режима предполагам.

На Григор не му пука за България. Вече си гледа само паричките и живота в Монте Карло

А какво предлагате, да идва в България, да кара колата си по надупчениъе улици, да вижда как се крадат парите му от данъци? А то и ние това правим. Всеки би предпочел Монте Карло с установените си правила. Той не беше ли в Монако?

Спокойно,аз ще се включа да забавлявам публиката

...и не, не е български този турнир Sofia Open, само се провежда в София...така, че псевдо-патриоти-спрете да ревете като ощипани...за да не играе на този турнир си има причини...и те не се свързани с това дали ви харесва или не.

Кви причини си има Григор? Една година симулира че го били рамото, после се оправдаваше с какво ли не

То,другото в българско... всичко е изнесено в офшорки и навън ... Банки,фирми,сектори,гражданства

Ами това казвам, бе, Охльо. Зависи от договорите и от режимите, и програмата им.

На Григор България му е през оная работа.Него вече го интересуват само парите а Америка дава много повече

Защо му е? При последната изява публиката от сялци и герберопитеци освиркваше противници, все едно е на мач Арда - Локо. Срамно е.

ДА НИ ИЗЛАГА ТУКА ?? ДОБРЕ ЧЕ ШАРАПОВА ГО НАУЧИ МАЛКО НА ТЕНИС !! ЗА НИШО НЕ СТАВА ВЕЧЕ !!

Парите са там.

боклук!

Да не е луд да идва тука, та разни местни да си надуват репутацията на негов гръб

ico_all

Момиченце плаче на улицата и крещи: Не искаам при мама, не искам при тате, те само ме бият. Искам при Гришо, той никого не бие.

Тъпото...Не се поддържа 17-ти в света в този брутален спорт без победи. А преди и трети. Не дрънкайте като нямате цялата картина. Има уговорки със спонсори, режими и т.н.

тъпак, а тези, който ще дойдат на турнира и са много по-добри от гришпундера да не би да нямат договори, режими и тн.?

Ами това казвам, бе, Охльо. Зависи от договорите и от режимите, и програмата им.

да, но за разлика от всички останали, за димит4ов този турнир е в родината му и е редно да положи някакви елементарни усилия да дойде

Той тенисът да не е като баница с мляко...и да не ти се яде да се тъпчеш....не гледайте на Гришо като равни...