Коментари - Григор отпадна болезнено в сблъсък на двама софийски шампиони в Маями | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продължаваме напред…

Това новина ли е?

А, манго от Хасково пак паднал. Да му върви все така цяла година Години

Но е пуснал позьорски снимки от тренировките в Инстаграм, нали? Какво тогава.

Никаква изненада...това момче отдавна приключи с тениса...

Той е като бьлгарският футбол- Мислиш ,че си по по най ,а си вече едно нищо . Ако има достойнство - край на кариерата.

Болезнено отзад ли? Много ли го е боляло?

Не беше никак болезнено, защото битката изглеждаше неравностойна. Дори и по отношение на опит с нищо не показа, че има знанието, за да затрудни Синер. Тотално еднообразие, хаотичност, посредственост.

Подвикваше ли си "Come on!" при някои от спечелените точки? Гришо е единственият тенисист от държава извън англосферата, който си говори сам на английски на корта. Уникален случай, но типично по български...

Гришо...Гришо...само залъгваш хората да те гледат...стига вече празни надежди...омръзна ни от контузии и слаба игра...

И бам бекхенда в мрежата. Григор се отказах да го гледам още преди 4 години. Тотална скука и никаква мисъл в играта му. Вече и подрастващите знаят да му играят на бекхенда.

Гришо стайййййл

Изпълзяха плъховете.

Чао Гришоооо.

Гришо е приел ... Омъжил се е .....

родоотстъпника още ли не се е отказал, вече направи милиони, защо продължава да се излага

Не става нищо вече от него! Да се прибира и да внимава , че годинките се трупат! Утре вече си тотално нощо!

Рутинна победа на Синер. Разлика в класите. Каква героична битка на Григор ви се привижда?

Не го питай от къде му е първият милион! Лечева, Лечева

Селфи на корема днес няма ли?

Казано от форумен анонимник. За какво да се откаже, че не е бил десетия в света ли? Какво да кажем за всичките ни други знайни и незнайни тенесисти, за които една победа над играч от топ 100 би било връх в кариерата им?

Жалко, бях заложил, че мачът ще продължи поне 90 минути.

Дир, можете да напишете повече подробности къде през годините е играл Гришо, с кого, какво е спечелил, кого е бил, с коя е спал. Можете да проверите какво точно е правил миналата година по това време, от коя страна на леглото е станал, коя кецка си е вързал първо. и друга важна за конкретния мач информация

Евала Дришко па изкарах някой лев от теб:)Харесва ми много така както играеш!

Плюете ли жалкари, плюйте!! Гришо е и си остава най-добрия български тенисист!!! Талантлив е, успешен, много добре изглеждащ! А вие жалки и безперспекривни човечета завиждайте и плюйте!!! Нали така е по български....

Вяла, несериозна игра от едно безхарактерно леке.

Гришо е боец!!!

Когато си признае че е гей. И играта ще му потръгне и повече хора (включително и аз) ще го подкрепят. Селфита с паралийки и минаване на един два кръга вече не може да обеди никой , че е мъж и тенисист.

Да си най-успешният БГ тенисист, да си единственият световно известен БГ тенисист (от мъж), да си един от най-харесваните по света... И когато паднеш от Синър, който е в отлична форма и бе оценен с най-голям шанс за титлата след Алкарас и Медведев, да те плюят и да ти обясняват колко си некадърен.... ми кво да кажа... не народ, а мърша.

Друго си е да гледате перфектната игра на Мико, нали? Как печели Чалънджър след Чалънджър. А и е в топ 300, все с класни играчи е по турнирите. А Григор е пълна скука. Играе с някакви си от топ100, понякога и с такива от топ 10. Трагедия направо.

Еее жалко тъкмо си мислех че ще видя някакъв нов удар измислен от Гришо Монакския турист!

Давай дришо! Тоя само харчи горивото на самолета, да беше засадил малко дръвчета. … дървото дришо

Мико поне е истински Българин,а не като Звезделин Димитров който се сеща за България като започне да пропада и луксозните проститутки спират да му обръщат внимание защото е безнадежден лузър! Скоро ще разцъква и той по чалънджите и някой друг циркаджийски демонстративен мач!