17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде айде и други тенисисти на световно ниво избухват и вилнеят и къде къде по сериозни скандали забъркват. Явно спортът е такъв. Не е наш Гришо най черният. Спортист от класа, тестостерон, амбиции е няма как да е домашно коте. Ама тук хейтърите хабер си нямат от напрежение и стрес щото то пред клавиатурата нещата други изглеждат.

Държи се като мамино синче. Плаче, реве, хвърля, ако не стане неговото. Това е проблема на Григор. Синдрома "Мама", ако го надрасне, ще успее, ако не....обратно в прегръдките на мама за да му изтрие сълзите и сополите. Не напразно се хвърля на по големи жени.

Показателно беше, как на първото му участие на турнира в София не остана да даде автографи на малкото деца, които тичаха към него. Иначе му стискаме палци винаги и се радваме на успехите ва всички българи!

Нещо сгреши Григор в кариерата, ама кво точно, така и не разбрахме. За което и аз много съжалявам де. не го плюя.

Всички тук,които плюете Гришо сте бездарни помияри,злобни и завистливи тъпанари.А за това че беше в топ 10 и трети в световната ранглиста нищо не казвате,или не знаете,лайнари мръсни,хейтаци без ташаци!Чиба!!!

Твойто име 'Редко' от 'Редко щастие = диария' ли идва ??

Не се ядосвай мамо.

Тоя тънкокрак хасковски ром кво се е разпенил на корта? Я да си троши ракетите някъде у хаскуу, селтака му ньеден

тоя смешко вече и за двойки не става -да пробва в тройки в някой филм....

Нова не е добро поведение, Григор нрябва да владее емоциите си.

Да се пишат ежедневно безсмислени и неадекватни статии за неудачник/бездарник/некадърник N:1 на България ... май е приоритет на сайта ?

Двойките не са важни.

Типичен дришьо ...

Ама не ни занимавайте с тоя смешник

Гришката се оказал Грешката ... Никога не бе ставало тъй и сега отново!

Е, Гришо, трябва повече да чукаш, там да хабиш тая енергия.

чак пък побеснял, никого не е наранил, просто чувства вина пред съиграча си.

Гришо само Левски оле оле

И на луната да отиде да играе -1-2 мача и толкоз!!

Мачка.

Кифлата сигурно не му е пуснала

Разправях онзи ден, че стабилен Лолитчо след много силна игра ще отпадне, никой не ми вярваше. Толкова стабилен, че даже и побеснял от стабилност. Ама, малшанс. Вятърът духал отново в грешната посоки и Лолитчо пак нацапал гащите. Нищо, важно е, ч е бил стабилен и е играл много силно. Следващият път, когато се изправи срещу хиляда седемстотин осемдесет и четвъртия в Световната ранглиста, съм убеден, че след почти извънземна, стабилна, граничеща със стоманенобетонна конструкция игра, Лолитчо с малка доза късмет, има 15-20% шанс даже и да победи. Важно е да е стабилен, непоклатим наш Лолитчо! Лолитчо, Лолитчо, Лолитчо, алеалеалеале!!!!!!

Я се погледни, бе, бедняк! Ти си едно злобно нищожество, тръгнало да коментира топ спортист, задържал се десетилетие сред най-добрите в света и спечелил има няма 30-40млн. долара от труда си.

Хахахахаааа ... кого наричаш 'топ спортист', бе путко рошава ... ??? Григорета е 'ТОП БЕЗДАРНИК' !!! Трябва да ти кажа, че познавам елитни проститутки, които изкарват колкото него ... с други думи Григорета е една проститутка.

ти като си "богаташ"защо не ходиш да му държиш кайсийте?! А, и ти да не си случайно негов сцетоводител че да знаеш колко е изкарал уйо смотан.... В интернет пише че 20-22 милиона е заработил ! Ама негови са си в крайна сметка за да го обсъждаме....

Не се пали, ще добиеш малоумие. Лолитчо да си харчи парата, както си иска. Негова си е. На мен ми е достатъчно това, което имам. И редовно съм в компанията на чичо си Джак.