17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти вече си набрал инерция да падаш все в първия кръг в който играеш, та няма да се косиш, инерцията си я имаш .....

Да набере инерция - много свинско и винско, но после - да го държат на сухо, и ще си излее калориите и ..стерона на корта. Горко на опонентите му.

Григор го няма в Синсинати !!!!!!!!

Григор е чалгата на тениса .

какво значи всъщност да набереш инерция? логиката подсказва, че трябва да преодолееш някаква височина, а после какво - спускане надолу. тенисът не е колоездене. може би да набереш скорост и да изпревариш останалите би било правилно, знам ли.

Момче,гледай да не набереш много та по инерция да изхвърчиш по нормалата на първи кръг. То по яхти и с баби инерция се набира за спане. Айде успех ти желаем.

Григор Димитров ще е Мъжката "Анна Курникона" в Историята на Тениса. А за мен, като Българин е особенно обиждащо.

Трябва СИЛА НА ДУХА ... поне да си спомняш Градината в Хасково и Дядо си , като играеш... даже и баща си .... така се печели .. а не да ти се присънват застарели Путки ... както го караш в Живота, така ще го караш и в Тениса. Хората около теб не показват застарели Путки , а Майки с Деца и БАЩИ. И там ти е проблема ...абсолютно неангажиран Блейбой ... ами карай го така... Догодина през януари ще видиш един "ТОП" ... на ПОПА

това са пълни глупости - човек веднъж е млад и освен работата, трябва и да се забавлява и да се наслаждава на дребните човешки радости - спортът не е всичко. добре, че григор не чете глупостите и злобата по сайтовете, а си живее живота, както го разбира...

виж Григор, набери инерция ... трудно я Набираш бе Човек. Какво набираш ... чак да се чуде Човек. Борг заедно с Настасе са ми Кумирите ... готини хора ... отиват, бият, забляват... не че не го правеш и ти ... ама бъде Борг ... няма да можеш , ама ако поне от Настасе вземеш е Много нещо.

единствената, която си набрал е да си ходиш винаги пръв от топ тен играчите от всеки турнир. А тук защитата на титлата е мисия невъзможна...ако случайно мине през единия кръг в следващия го чака Джокович. Какъв по удобен противник за Джоко,за да се върне бързо в топ 5.

вън тотомошеника от спорта!

Защо злословите срещу момчето?! Като не ви харесва не го гледайте!!! Има много други играчи! Аман от филисофи пред екрана! Дали сте пипали някога ракета, надали?! Лайте си, пък той ще играе!!!

Ами не искам да го гледам , но отвсякъде зорлем ме карат да го гледаме. Гледам, гледам , ама то нема за гледане, айде у лево ....

Що не си пуснеш телевизия "Планета" та да се отпуснеш и пий неколко шльокавици, че по убав и по-умен нема да станеш белким...

Дано набереш инерция в турнира, а не със самолета обратно за Монако!

падаш първи кръг и си дотам....

Пликоумни, смешни клишета. Цялото интервю е на много ниско ниво, пълно с общи фрази. Както ония приказки за надграждането и вземането на поуки след всеки от поредните 5 ( пет) провала, в първия кръг на турнирите, в началото на годината. Обикновено така се говори когато си наясно, че има ГОЛЯМА вероятност отново да отпаднеш в I -я кръг.

То цялата му реч е изпълнена с клиширани американизми, което е ясен знак, че собствените мисли в главата му са по-голяма рядкост и от победите му над топ играчи.

кауна е с незавършено средно. като малък бе тъп .като порасна алчен и пак тъп.

Докато набереш инерция и ще станеш на 40, каун.

Даже на 60 ще стане и в едната ръка ракетата, в другата ръка бастунчето и ще играе тенис с бастунчето, а с ракетата ще се подпира да не падне ......

Грише, Синсинати е кръстен на римски пълководец, който сам се е отказал от властта, въпреки, че Сенатът и народа са му я бутали в ръцете... Повтори подвига му и се откажи от тоя спорт, който напоследък ти носи толкова разочарования.