17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Погледах 15 тина минути и реших че си губя времето Оказах се прав, Дришо пак падна - нищо ново под слънцето

След Маша Шарапова, Григор не случи на жени ...

Какво е пречупил Гришо ?

Щом и Фучович взе да го бие,работата отива на зле !

Наш Гришо бил " уморен"??!! Като победи Юго Умбер в първи кръг,не беше "уморен"!! Да не би да е орал и копал бостана в неговото хасковско село?? Или е " орал" някоя стара фльорца?? Ха ха ха!!

Не мога да разбера хейтърите го мразят щото не им харесва тениса , който играе или щото мечтаят за неговите възможности да си живеят живота. Чак толкова завист и плюнки ще ви задавят .

Мразят го българите, защото когато беше на върха на възможностите си ОТКАЗА да играе за България за купа " Дейвис"!! Когато започнаха да го бият сълзи и пульо,тогава се включи!! Вижте Федерер,Вавринка,Джокович - велики тенисисти,ви аги с готовност участват за купа " Дейвис"!! Сега стана ли ти ясно защо българите мразят Григор Димитров???

селтака си е селтак

ХАСКОВСКАТА АНАЛНА ПРИНЦЕСА ПАК Е ЗАЛАГАЛ НА ТОТО. ПЕЕРАСКА МУ РАБОТА.

Само ходи да ни излага по света

Тоя човек яко зацикли. Не очаквам от тук нататък да подобри играта си. В топ 20 ще му е зор да се задържи. Топ 10 пак някога - фантастиката е на горния етаж.

не е човек а травестит.

Гришо, върни се у нас и стани политик, ще печелиш повече, отколкото на корта, разбира се, ако не сгазиш лука.

Гришо, време е да замениш напълно тениса с пениса, имаш пари да чукаш която си поискаш. Жените са стока, която нангизлий като тебе могат да си позволяват.

Монаковеца от Хасково успя да ни убеди, че "така отминава световната слава", курвалъка не може да върви заедно със световния тенис.

Е титани на мисълта сте. „Взе само сет” като че са 10. Ако беше взел втори какво се случваше?

Донигар ни занимавате с клоуна каун?

И да падне и (евентуално) да бие се изписват едни статии и едни суперлативи да ти е драго да ги гледаш. Истината е, че си е гола вода (вече) и говори едни идиотски безмислици. Мачкай Гришо!!! Ами не мачка Гришо.

МАЧКАЙ!

Хасковското селянче позинало по фусти, като невиждало. Да сте чули големите да се занимават с това?!

Гришо- първият кръг!

И Гришко като Цветето Пиронкова и Иветчето Лалова- Колио ще следва олимпийския принцип: По важно е участието!! Сега то носи парички!! Е,може и да са малко,но все пак " капе"! По- добре е, отколкото да копал бостана на село!! Нали??

Голям е

Прибирай се в Хасково !

А иначе маската с герба кърти!

Kenn1111

Някой да се учудва от този резултат?

След изкарания ковид, Гришо не го бройте. Пораженията върху белия дроб са необратими и несъвместими с професионалния спорт.

а преди това какво му пречеше щото тези резултати са от по рано

А бе и Джокович беше с " корона" ама бие!! Анди Мъри си смени тазобедрената става ,ама бие!! Да изреждам ли още???

Снимката е супер...

Може и да се е "пречупил", но пък го е направил "страхотно", "фантастично", "неотразимо", "борбено"...Такъв си е нашият Гришо...

Пречупил се бил.....Това момче вече запецна на едно ниво и трябва скоро да смени амплоато. Просто е изчерпан и никакви тарикатлъци и клоунади не могат да помогнат. толкова са му възможностите. Аферим и за това, че пък нали няма традиции и школа у нас, да се чуди човек как въобще е стигнал до там!

Ами то не може хем да тренираш по цял ден хем да гониш курветата - справка Валери Божинов