17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то не може хем да тренираш по цял ден хем да гониш курветата - справка Валери Божинов

Пречупил се бил.....Това момче вече запецна на едно ниво и трябва скоро да смени амплоато. Просто е изчерпан и никакви тарикатлъци и клоунади не могат да помогнат. толкова са му възможностите. Аферим и за това, че пък нали няма традиции и школа у нас, да се чуди човек как въобще е стигнал до там!

Може и да се е "пречупил", но пък го е направил "страхотно", "фантастично", "неотразимо", "борбено"...Такъв си е нашият Гришо...

Може и той да е платен протестър. Или платен интернет-трол. :-D

Снимката е супер...

След изкарания ковид, Гришо не го бройте. Пораженията върху белия дроб са необратими и несъвместими с професионалния спорт.

Kenn1111

Някой да се учудва от този резултат?

А иначе маската с герба кърти!

Прибирай се в Хасково !

а преди това какво му пречеше щото тези резултати са от по рано

Голям е

Гришо- първият кръг!

Хасковското селянче позинало по фусти, като невиждало. Да сте чули големите да се занимават с това?!

МАЧКАЙ!

И да падне и (евентуално) да бие се изписват едни статии и едни суперлативи да ти е драго да ги гледаш. Истината е, че си е гола вода (вече) и говори едни идиотски безмислици. Мачкай Гришо!!! Ами не мачка Гришо.

Донигар ни занимавате с клоуна каун?

Е титани на мисълта сте. „Взе само сет” като че са 10. Ако беше взел втори какво се случваше?

Монаковеца от Хасково успя да ни убеди, че "така отминава световната слава", курвалъка не може да върви заедно със световния тенис.

Гришо, време е да замениш напълно тениса с пениса, имаш пари да чукаш която си поискаш. Жените са стока, която нангизлий като тебе могат да си позволяват.

Гришо, върни се у нас и стани политик, ще печелиш повече, отколкото на корта, разбира се, ако не сгазиш лука.

Тоя човек яко зацикли. Не очаквам от тук нататък да подобри играта си. В топ 20 ще му е зор да се задържи. Топ 10 пак някога - фантастиката е на горния етаж.

Само ходи да ни излага по света

ХАСКОВСКАТА АНАЛНА ПРИНЦЕСА ПАК Е ЗАЛАГАЛ НА ТОТО. ПЕЕРАСКА МУ РАБОТА.

селтака си е селтак

не е човек а травестит.

Не мога да разбера хейтърите го мразят щото не им харесва тениса , който играе или щото мечтаят за неговите възможности да си живеят живота. Чак толкова завист и плюнки ще ви задавят .

Щом и Фучович взе да го бие,работата отива на зле !

Какво е пречупил Гришо ?

След Маша Шарапова, Григор не случи на жени ...

Наш Гришо бил " уморен"??!! Като победи Юго Умбер в първи кръг,не беше "уморен"!! Да не би да е орал и копал бостана в неговото хасковско село?? Или е " орал" някоя стара фльорца?? Ха ха ха!!

Мразят го българите, защото когато беше на върха на възможностите си ОТКАЗА да играе за България за купа " Дейвис"!! Когато започнаха да го бият сълзи и пульо,тогава се включи!! Вижте Федерер,Вавринка,Джокович - велики тенисисти,ви аги с готовност участват за купа " Дейвис"!! Сега стана ли ти ясно защо българите мразят Григор Димитров???

А бе и Джокович беше с " корона" ама бие!! Анди Мъри си смени тазобедрената става ,ама бие!! Да изреждам ли още???

И Гришко като Цветето Пиронкова и Иветчето Лалова- Колио ще следва олимпийския принцип: По важно е участието!! Сега то носи парички!! Е,може и да са малко,но все пак " капе"! По- добре е, отколкото да копал бостана на село!! Нали??

Погледах 15 тина минути и реших че си губя времето Оказах се прав, Дришо пак падна - нищо ново под слънцето