17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая ще го бие като маче у дирек!

2 травестита ф либовни закачки Гнус и отврат едното не е мъж другото не е жена ю Не с а и животни а някакви скотове!

ДРИШО - НЕ СТАВАШ! Може би само под завивките, но винаги е за кратко! Николчо години те чака за пръстен, сватба и деца- а ти си правеше селфита от яхти, ходеше по партита със шарени сака и шалчета и се правеше на певец пред рояла с истинските тенис титани като Джокович и Федерер. Е, хубаво! Отърка се в големците, но..............дотам! А сега нащракай поредния фото албум, да ти видим белите зъбки, леко брадясалата физиономия и новите дрънкулки, които имаш по ръцете и вратлето.

хахахахахаха .... това ми хареса: "поотърка е о големите" Аз бих те изперефразирал така : "поотърка си косматия гъз о пишките на големите"

Пари от наградни фондове $ 19 724 837 Сингъл Победи-загуби 334–223 Титли от ATP 20 Други титли 10 (4 Challengers, 6 Futures) Най-висока позиция 3 (20 ноември 2017 г.)[1] Настояща позиция 21 (9 август 2021 г.)[2]

статистика Заедно с майка си, Ирена Кръстева, ръководи печатни издания и телевизии. До 2015 г. официално собственик на такива е само Кръстева, която е и съсобственик в най-голямата печатница в България – ИПК „Родина“. Пеевски е сочен от конкурентните издания и като собственик на редица разпространителски вестникарски дружества.[7] През август 2015 г. Пеевски официално придобива дялове от вестниците „Телеграф“, „Монитор“, „Политика“, „Меридиан мач“ и др.[8] Заедно с това той официализира и миноритарния си дял от собствеността си в тютюневия гигант „Булгартабак“ (която е около 5% от дяловете на дружеството),[9] приватизирано през мандата на първото правителство на Бойко Борисов (2009 – 2013).[10] и ко? на 19 г има толкова пари че може да замерва травестита от монако до хасковско

ДРИШО.

Човече, ти май забрави тя какво направи за теб и за колко неща ти отвори очите. Иначе и в топ 200 нямаше да влезеш.

когато Серина е печелела първите си турнири

Дришо е образец на ЛУЗЪР Обаче най-дразнещото е, че хем е бездарен некадърник, хем голям отворко го раздава ... самочувствие ??? Григорета Димитрова му кажи, и в гъза му го нанижи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

и шегите ти са некви дебилни

Ако копираше твоя стил Дришо, трябваше на всеки турнир и тя да отпада и да почива след втория кръг.

левак кой го хване той го бие

На тая маймуна, Серена, най- много ще и подхожда някоя африканска маймуна- Орангутан или Горила... Ще са си лика прилика... А на България и трябват съюзници за да ЗАВЗЕМЕ Азия и Африка и да изтребим всякакви араби и негри- маймни.. Ето как англичаните убиваха мймуни и завзеха половин Африка до 1960 г.., когато са родени повечето от депутатите в българския парламент... Другата половина я бяха завзели французите.. https://www.nam.ac.uk/explore/restoring-isandlwana

Като ти гледам интервютата имаш акъл колкото да следиш зелената топка. Ама и това не правиш вече.

Драги Григорчо! Всеки път се разтапям като те видя- един такъв мъжествен с гривни с мъниста по ръцете, плетени шапки, жилетки или шарени и ярко розови фланелки . Обожавам снимките ти от различни краища на света, в които си нахилен до уши след поредното ти отпадане още в първия кръг от някакви световни анонимници. Да си жив и здрав и скоро да ни се похвалиш с поредната мацка и няколко фото албума с нея.. Снимай братле- друго не ти остана- за тениса отдавна си приключил. На всички ни е ясно, че си някакъв късен пубер който обича позите и да граби с пълни щепи от живота. И още нещо. Номерата с болките в кръста и псевдо контузийките дразни братле.)))))).

ДРИШО, мани тениса, ами дай малко снимки с нови мацки, ролекси, ламборджинита. .тАм ТИ Е СИлАТА Братле! Остави тази ракета и топки! Те са за балъците Джокович, Федерер, Надал и Кирьос-))))))))))

ама тая кака ако те грабне....

Ми да беше показал нещо на корта а не в нета