17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гришо избирай-или купи или ку-ви!

Това момче има нужда от психолог и психиатър жалко ,че баща му е треньор по тенис...То не бяха чупения на ракети??късане на фанелки,нервно тъпчене на едно място,нервно въртене на ракетата и почесвания през пет секунди....интервютата му със заеквания и на развален български гаджетата му или циганки или лелки над 40те,,,,за по лесно -те го хващат не той......Оня треньор австралиеца се отказа от него- сега и аржентинеца ще ги остави....иначе язък му за таланта ...подобно на друг наш спортист ,който безславно завърши кариерата си в Индия

Има нужда от промяна в мисленето. Трябва му манталитет на победител. За съжаление човек трябва да се роди с такъв, а не може да го придобие с усилие на волята. Все пак можем да бъдем доволни, че имаме тенисист от такава класа. Надал и Федерер са едно на един милион.

Гринго, физически ще си починеш, но проблемът ти е в психиката !! А тя не се придобива лесно - за теб е стар проблем - убедихме се напълно !!

Прави добри предтурнирни изказвания и стойки с гаджето си.

... Гришо, Гришоооооо... Не ти ли е ясно че трябва да сменяш куция си екип - Стоименов-Малеев не е никакъв мениджър, тренера ТИ не е никакъв психолог, само кондиционния ти е наред...!!!!!! Ами махай първите двама и напред с нови - това ти е единствения път до номер едно в тениса - ИНАЧЕ ЩЕ СИ ВЕЧНАТА НАДЕЖДА СТИГНАЛА ДО НОМЕР ТРИ, КОЕТО СИ Е ВЕЛИКО РАЗБИРА СЕ...!!!!!!

Ела си в Хасково. Скоро дините2ще станат. Има работа на бостана.

Аз паднах...... Друг ще ме смени и толкоз ! Какво тук значи " Ролан Гарос "....... ама, че въпрос ?

В спорта а и не само големите резултати се постигат с къртовски труд и постоянство. Само това обаче не е достатъчно, трябва и талант. Всеки знае това. Отстрани изглежда другояче, но истината е че в крайна сметка всеки има предел на възможностите. Понякога човек постига повече отколкото реално може, но това е рядко. Мисля ме Григор е стигнал предела. За да вземе победа от турнир от голям шлем трябва да има някакво стечение на обстоятелства като късметлийски жребий, голям фаворит да не участва и тн. Григор постигна много и проправи път на по млади българи да се развиват. Пожелавам му да успее да вземе поне една титла от голям шлем!

Нормално е след много силна година да има по-слаба. Във всяко спортуване е така. Не може да се върви само нагоре, неестествено е. Има си цикли в самия организъм и в движението. Благодарим на Григор за всичко, което е направил и постигнал, а то е много.

Силната минала година се дължеше единствено на щастливата победата в Лондон, след невероятния късмет, че игра два пъти с Гофен и с никой друг...От тогава няма победа срещу никой друг от ТОП 30 поне, а губи често и от такива извън стотицата...За съжаление мисля, че пътят му занапред е само надолу..

Повече с тоя каунь няма да хабя време и нерви! Да падне толкова безславно от тенисист на годините на баща му, чието единствено предимство беше, че беше по-мотивиран и играеше за победата до край, независимо от резултата. Не като нашенеца, който като че ли искаше мачът да свърши по-бързо!

Тоя американец от какво се е уморил, че да почива. Че той отпада винаги в началото на турнирите.

от психоаналитик,защото не си вярва,проблема му не е в ръката а в главата

Григор има нужда да бъде патриот, и тогава ще му потръгне! В крайна сметка е излочил 600 000 лева от България!

Ало,коментаторите какво го хвалите,той греши,вие го хвалите.Така няма да му помогнете.Нужна е и градивна критика,току вижте Гришо е попил малко.Дано успее на Уимбълдън!

От какво се умори бе малкия? Стигаш най-много до трети кръг.Хората играят по пет сета и вземат турнири,а ти само на приливи и отливи.Намали малко непредизвиканите грешки!

да иде на ревю на виктория сикрет , да се отърка, да фане некое полуизрусено на букли, да видиш как ще ги размета после по кортовете :))) ... е лео ди каприо кат му избега музата за кино кво прави :)))

За такова изказване, е нормално да има критики. Не разбирам какво се палят някои, да го защитават. Като си отпаднал след 3-ти кръг и имаш нужда от почивка, ако си играл финал, какво? Да се пенсионираш ли?

Май му се ходи да олаби с николчето.

Той олаби на турнира, защото се беше надървил с нея преди него!

Да допълня! Още ми е пред очите как Марин Чилич хърватинът, след тежък финал, веднага отиде да играе за страната си в купа Дейвис!

Като истински патриот за мен е добър ден! Пожелавам му да губи все повече и повече! И ми изплува в съзнанието за онези, които предадоха Майка България, Стойчев и Казийски!

Григор има талант, има физика и има възможност да стигне до върха в АТП. Но няма да го направи защото е българин с български дух и с българско самочувствие като всички "разбирачи", дето се скъсват да го плюят при загуба.

Може и да има талант, но подкрепа няма! Не уважи българската публика в своята собствена държава и не се появи на турнира Виж Пульо е мъжага и ще се бие б БГ, Дришо е на обратния клон - независимо от таланта Да е жив и здрав!

Давай Дришо! И по бързичко че пак ше ме изтрият ....

На времето викахме на Петър Попангелов/ски/---Пакпадналов, вече и ти си го заслуи:)))

виновни са тъпите спортни журналисти, дето постоянно ни го навират в новините и ахкат- с какво ли ще ни зарадва Дришо?!

В бизнеса често се налага да инвестираш за подобряване на производството...Григор може да отдели от милинните си печалби за един сериозен курс по проблемите на бекхенда...Ама курс като за начинаещи - що е бекхенд,видове бекхенд,как се държи ракетата и т.н.Не се майтапя.Не може да претендираш за място в топ 5,а да имаш най-мижавия бекхенд сред първите 100! Имаш възможност да си платиш на най-обикновен учител по тенис,не е обидно,Гришоыплати си и ще спечелим всчки ние,които те обичаме!

Виждам, че е пълно с разбирачи тук. Всичко знаят, всичко могат. Пък и какви само успехи в живота имат. Респект към тях. А Григор го оставете на мира от мненията си. Той е на ПЪТЯ си. Успех!

лесно загуби от някой на предпенсионна (в тениса) възраст

Той милият се бил уморил :)))

Че Григор не е във Форма, не е. Но той Първи разбира за това, а не ние. И си го казва. И сега да му коментирам аз играта, като да "спя на корта". Майтап. Да отпочине ... че гледаме и другите как "прескачат турнири". Да е Здрав.

Трагично смешен клоун, корабът бавно потъва.

Ако цигането го е изстискало сексуално ще е уморен..

Той и във втория кръг спечели с късмет, че американеца имаше здравословен проблем. Гришо стигна максимума си, изчерпа се и сега слиза надолу

Паднал бил, и това с какво точно се отразява на личния ви живот бе форумни дришльовци?

Не е твоя работа, форумна дрисня!

По добре да мисли за кариера извън АТП

Да се отказва вече и да даде път на втория българин в тура/Кузманов/, който вече е 380-ти. Дайте път на младите!

ПОЧТИ СПЕЧЕЛИ ТИТЛА ОТ ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ! ИСПАНЦИТЕ СА ВИНОВНИ,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ!

От кво се умори толкова това дете? Трети кръг му беше максимума в последно време, пък така да се е изтощил... Кво ли им е на другите, дето стигат до полуфинали и финал, хич не ми се мисли... Еле па оня клечо Сашко Зверев сигур е с единия крак в гроба от умора...

Самият Григор каза, че се чувства физически в отлична форма и какво ... срив. Играе така, все едно е по задължение. По-добре да се обади наистина на чичо Тони