17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази вечер Григор има двусетова тренировка с първата ракета на Великобритания за утре вечер...

Време е да си обръсне главата като Агаси и Слави Трифонов

Успех на Гришо!

Григор е най-успешният български спортист през последните 10 г. - иначе -коментари разни

Трябваше в два сета да победи ама нейсе. Нямаше да е Григор ако не ни беше спретнал нещо такова. Според мен полуфуналът му е сигурен. Там Джоката ще го ошмули почти сигурно. Все пак Гришо прогресира тази есен и върви нагоре. Успех!

Напред и нагоре! Много добра игра, гледах избрани моменти и мога да кажа че просто се изкефих..

Абе хора не знам защо ,но имам усещането че Гришо ще играе финал .Заради всичките обиди които отнесе от семейство Джокович ,сега една елиминация от страна на нашето момче да си го върне е най добре.Гришо шампион.

Епа нека стигне до Джокович, пък ще го мислим а?

нищо лошо да си помечтаем, току виж и станало!

Стахотен! Не рухна след необеснимия обрат в тайбрека на първия сет. Справи се емоционално и победи. Това е новост , която може да му донесе много успехи. Мачкай Гришо!

необясним обрат... чакаше го да сбърка, да се бие сам, ама не стана. пасивната игра носи такива рискове.

Григор отдавна се панира при "големите точки". Върхът беше в София, срещу Гофен, когато при 1:0сета, 5:0 гейма, 40:0 точки, тръгна да губи мача и ако Гофен все пак не беше сбъркал Григор беше в състояние да направи и това чудо.

Давай, Гишо!

Испех, Григоре! Да си жив и здрав.

Ако Григор запази формата си, Данито няма шансове. Той е посредствен тенисист. Единственото, че е борбен и не се предава до последно. Дано да гледаме полуфинал срещу Джокович.