17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успех и победа! Дано Григор никога да не прочете коменттарите в дир.бг! Винаги съм се възмущавала, как може българите да пишат такива лоши, грозни, обидни коментари по негов адрес, а и не само... Нека всеки да погледне себе си от страни и да се замисли какво е постигнал сам и тогава пак да пиши глупости. Вместо да се радваме, че и в този спорт имаме толкова добри постижения, като се има предвид в момента България в какво положение се намира, и да го подкрепяме дори само с една добра дума, пак се намират хора да злобеят. Да се надяваме, че и за в бъдеще ще ни радват родните спортисти още повече и че Григор и Цвети ще постигнат целите си! Успех и на двамата!

А, не ти ли минавало на ума, така... че пишещите "грозни коментари", не са етнически българи и че им се плаща, да плюят, за да могат по-глупавите, като тебе пък да се възмущават от "българите".

Ти наистина ли си вярваш, че някой ще даде на някого някакви пари, за да пише тук срещу Григор? Ти наистина не си в тази реалност... Събуди се! Тези хора са около теб и никой на никого не плаща, а ги мързи да излезнат на центъра да протестират и си изкарват злобата и отчаянието от сивото им ежедневие тук в коментарите под статиите. Пий една ракия и забрави за случилото се!

КЪСМЕТ!

Говньото пак ли ще се поти срещу поредния анонимник.

а ти цял живот ще си останеш клавиатурен анонимник, та сигурно и девствен

Световния номер 101 отстрани Шаповалов, в предния си мач - световен номер 10.