17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прическа.григор отива към оплешивяване.генетично е заложено.

Харесвах Григор, възхищавах му се, уважавам го за това, което постигна в тениса. Найстина е голям, най-добрия за България и никога на бих си позволила да го критикувам, ако смятах , че за него това е максимума! Тъжно ми е обаче, че пропилява таланта си, че може да постигне много повече, но нещо все не му достига !? Дали не случва на трениор или няма силна психика и лесно рухва, дали нещо в личния му живот е причина, но фактите са на лице, губи там където може да спечели! Това е тъжното и жалкото, но животът си е негов и той, един ден ще осъзнае, че е пропилял таланта си!

NiBo40

Всички гледаме филма "Момчето си отива", но на някои не им се вярва!

Когато прическата е по-важна от тениса резултатите са закономерни.

Как го бъзикат глупака, дали може да удари шпатула на баба Никол, и той показа че може.

Ти тая баба ми я дай на мен, да видиш какво става...

Добре де, нали се разбрахме, че поне до Австралия, няма да ни навирате разни лузъри, които излагат Родината? Коментаторите се подиграват и се чудят , как е възможно?

колко пъти да повтарям, че ви съветвам да не се занимавате с мен!!! Нямате ли си други грижи и тегоби? Къде и как живеете вие, къде и как живея аз??? Няма място за сравнение, нали? Ееее, тогава пийте по една менте ракия и се успокойте! Айде, споко и чакайте новини от мен! И привет от Монте Карло, ако знаете къде е?

А ние колко пъти да ти казваме, да не си плащаш за статиите, които ни навират плешивата ти глава, и старата баба! Отивай си там скапаната къщурка в Монако. Като си направиш басейн, тенис корт, и си купиш яхта, ела се обади! Вярно ли , че си спал със Серина Уйлямс, една от най-красивите жени в нашата епоха?

Със или без коса ,Григор постигна нещо изключително и няма друг по-успешен български спортист в момента.Това са фактите!

Стига с този григор така, григор иначе.Байъгън.

Ебаси кауня-фючърмейкър.........

Това не е нова прическа. Това е оплешивяване

Каквото и да се случи от тук на сетне в живота на Григор, като Тенисист, имаме Недостигната до сега Българска Легенда в Профи Тениса. Освен това Добър Човек и Харизматична Личност, харесвана по целия наш Свят. А за неговата Добродетелност към Хората в България, която НИКОГА НЕ СПОМЕНА ДАЖЕ, шапка му свалям. Не игра за Дейвис ...че защо трябваше да го прави ... правилно беше. А "механичните асоциации" с тенисисти от други страни, в този случай е направо Неуместна. Няма да го видя Григор до Коледа и Нова Година. На Григор желая Много Здраве . А през Новата 2019 - каквото "сабя покаже". Време е за семейство и Деца. Като се задоми, ще стане по-отговорен. Желая на Григор щастливо семейство и Много Деца.

A БЕ, ТИ В РЕД ЛИ СИ - ОТ 9 КОМЕНТАРА 5 СА ТВОЙ ?!

Ти да не си майка му случайно?

Хронологията при мен е Настасе, Борг, Агаси, Сампрас, Федерер, Григор. Имам "дупка" в любимците в Супер тениса и за това не ги цитирам - лендъл и там още няколко ... не ми правеха КЕФ , бяха доста скучни... А "Wilson Sampras" ракетата на един от синовете ми е в къщиq на стената - в една сромна дървена рамка.

Пропуснах "хулиганчето" Макенроу ...абсолютен Пич, като цитираните.

Пършивеца е почнал да оплешивява! Сигурно иска да мяза на Агаси! Иска - ама няма...

Погледнете Агаси на младини - копие на Борг - развятите дълги коси ... и сега като го гледам, с голата глава, пак си е същия мой Любимец. А да си ПРИЯТЕЛ с Агаси и Граф си е направо КЪСМЕТ. Що ли го нямам ...щях да бъда страшно щастлив. Завиждам истински на Григор за това ... никакво благородство при това. Семйство Агаси не се "раздават" наляво и на дясно. Щом са решили да помогнат на Григор, значи са го приели за ИСТИНСКИ ЧОВЕК.

Григор Винаги е имал Чувство за Хумор. И отговаря нестандартно. Това го умеят интелигентните и Добри хора. За това Хората по света го Харесват, няма значение на кое място в "класацията е". Хубаво и полезно ще бъде, да сме, като него ... пък и пари, като него да изкараме ... тогава чак Нетаняху ще бъде прав с жестокия майтап, който си направи, като се изгаври с ББ-то...

Къунят с прическа алаТиква!!! Все си е същото лайно!!!

каква нова прическа, просто момчето оплешивява

Да четеш интервю на тенисист, е почти толкова вълнуващо като да гледаш нобелов лауреат как играе тенис.