Коментари - Григор започва срещу стар познайник на "Ролан Гарос" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чилич ветеран на 31 idiots! Сигурно искате на кажете Карлович!?

И аз така. Или писачът е на 18 год или е объркал имената

Съвсем сериозно питам, може да съм изпуснала нещо, защото в момента ми изглежда ирационално и непропорционално към действителността това отношение. Защо има такава омраза на Григор?

Zshoto e nagla, selska pruchka.

И защо е нагла пръчка? Аз питам за обективно мнение, някакви аргументи. тук няма такова.

Браво, Гришак! Върна се от вируса, върна се в топ 20, очевидно мотивацията я има. Изнервя ме да го гледам защото не се знае кога ще се срине, а друг път ще покаже характер, но му желая поне още няколко години в топ 20.

пак ще му набият канчето на еснафа от монако

Незнам за какво му завиждате.... За това ,че е най-добрият ни тенисист (а вие сте голавода) или, че има повече успехи от вас, не сама в тениса ,а и при жените...... ;-)

е това за жените не требваше да го казваш че там и парата не му помогна

Затова всички жени му бият шута на гея с тънката пишка.

С шублер ли я мери или с рулетка?

Какви са тия нереални прогнози, срещу кой ще играе нашия в пети, шести и седемнайсти кръг? Не разбрахте ли, че ГрЕшо-Монакото винаги отпада в първи кръг? Ако съперника му се контузи, може евентуааално и във втори да играе.

Незнам за какво му завиждате.... За това ,че е най-добрият ни тенисист (а вие сте голавода) или, че има повече успехи от вас, не сама в тениса ,а и при жените...... ;-)

Мерси от такива жени, дето са ги ебали половината свят.

И на мен ми става безумно смешно вече! Човекът тренира с Надал, а Агаси и Щефи Граф му гледат на живо мачшвете, на тия тук им текат лиги докато ядат солети и злобеят. Ми злобейте, нито ще станете по-добри, нито по-богати от него. Вие сте си бедни в душите

вече е стар познайник с всички анонимници по света. Дано поне се реваншира за предното отупване!