17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как този гъз, наркоман и наркотрафикант Гриша Ганчев не е в затвора. Ето от този вид чадъри над мафията,Бойко Рашков е натрупал милиони в кеш и недвижимости!

Феновете май един по един ще са back to the roots към ЦСКА 1948.

празник на азбуката на всички, които са учили и научили нещо поне малко и са им дали сертификатче или дипломка за това! Не е нужно да си професор, може и редови нормален човек да си, важното е да си знаеш мястото и когато нямаш умствен и образователен капацитет, просто да си мълчиш и да слушаш и гледаш другите какво правят.....Някога Мичмана обявяваше "...а сега топката е в краката на единственият висшист от А група - инж. Чалев...." Е-ех, къде са тези славни времена?! Един - един, кой ти го дава?!

Долу оранжевите чорбари. ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ

Припоците били честни...вицът на деня :)))

Този пак се изказва неподготвен! Дедесар измамник, поръчков убиец на Крушата и още на няколко човека, играе на черно тото, а обвинява другите в престъпленията които сам върши. Обикновен крадец, измамник и убиец!

Питам защо в ЦСКА се прави толкова слаба селекция.Всеки вижда,че играчите се учат да ритат като дойдат на армията.От къде намирате толкова бездарни играчи.Защо като Левски и Лудогорец не закупите истински футболисти.Отборът играе без добри защитници и без нападатели,освен Кайседо и ако е пазен никой не става за нападател.Сегашните футболисти ги е страх да спрат нападател от противника и даже затова си подават иопката с вратаря,че ако им я вземат става страшно.Не това не е отбора,който искаме да виждаме.

Едно е да построиш къщичка за пиленца, а съвсем друго е да сковеш кочина...

И от кога този играч стана честен? Гриша отговори и на този въпрос.

А, много е честен тоя. Само как честно преименува Ловеч от Етрополе на ЦСКА и сега чака съвсем честно данъкоплтците да построят стадионче на имотчето му в Борисовата градина... По-честно от това - здраве му кажи!

Това ли е най важното,когато ЦСКА умира

ЦСКА не умира, ЦСКА умря септември 2016-та. Разбира се, че е важно да се дава отпор на един хитрец, който иска да застрои апетитен имот в Борисовата градина, докато приспива лековерните припоци с хибридни приказки от "1001 нощ"

Туй е една фирма за ритане на топка... И е нормално Гриша Ганчев, да дава Пари и Работа на други българи...Би трявбало да ИЗГОНИ всички чужденци и маймуняци.. За да имаш Бизнес, Пари и Работа , трябва да гониш и убиваш всякакви негри- маймуни... Мутри, Митьо-вци, Мечки са олигофрени, които се правят на негри- маймуни... с черните БМВ-та, Предатели и помагачи на цигански турци.. Тия са Наркомани и педдерази. Нормалните хора слушат МУЗИКА, а олигофрените - Наркомани слушат АЛАРМАТА на колата си и ИЗНЕРВЯТ и разболяват целия квартал или село.. Един олигофрен може да изнерви 5000 души... А 10 олигофрена може да ИЗНЕРВЯТ цял град.. в София, 100 олигофрена Мутри, може да изнервят целия град. Една лъжица Катран, РАЗВАЛЯ цяла каца с мед... Затова коя някой олигофрен, цигански турчин, ВДИГА ШУМ с аларми, трябва да отидат група българи и да му запалят колата в ТЪМНОТО и да го убият тоя мангал...

Простаците си отивате....остарявате,но това не ви прави по-малко простаци!!!!!!!!!! ........? Манолев е закъсал яко ,та затова е нервен!

Тоест ? Лудогорец и Собственика които продава Фалшиви Лекарства на Болни Хора ?

Странно до кога държавната власт ще търпи тази мутра в БГ футбола. Вместо НАП, Сметната палата, Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) и финансовото разузнаване да му "обърнат хастара" на тая мутра, то става обратното - мутрата седи спокойно в луксозно кресло и дава "мъдри" съвети и поуки на цялата нация. Това е наглост до безобразие ...

Той си има министър, гелосания от ИТН.

Тая ловешка мутра е по нагъл от Бойко Борисов. Ей ловешки боклук, я кажи от къде са ти парите ...комунист крадлив. от къде взе милиони да направиш ЛИТЕКС ! БОКЛУК СКАПАН....марш в ЛОВЕЧ. Що го търпите тоя боклук бе цесекари. Тоя си прави бизнес с негри футболисти на ваш гръб. Купува ги без пари от Африка и ги продава за милион бройката на ваш гръб. Не го ли виждате ? Наеб..те го насред Борисовата градина тая гнусна мутра.

Не е точно така... Ако беше оставил Любо да работи с децата 5 години,да ги направи играчи,резултатите щяха да дойдат и никой нямаше да се сърди,че не сме били нам си кой! След Стойчо винаги и криза! Хубавото е,че остана малко и не можа да набълбука отбора с ментета!

ние сме честни, Стойнето е добре дошъл! Те хващат Марек, Миньор Перник и други грандове и ни вземат титлите

Ако от прокуратурата можеха да четат и едновременно с това да мислят, вече да са се самосезирали след подобно изказване.

То не става само с мислене и говорене на празни приказки. Доказателства трябват, а и е въпрос ба политика. ;)

Ши стани , рано или късно ...

Питайте го дали е плащал на съдии и за мача с Левски на Герена с немския рефер ,дали му плати или го заплаши

С тази куца игра, социално слаби футболисти от Африка и мениджмънт от Лойч - трудно. Но, мечтите са безплатни.

Микренеца и честност-на 32 в календара на месеца. Откога сте честен г-н Ганчев ?

По честен начин, няма шанс. Прекалено сте некадърни.

Дайте ми Борисовата градина да си построя Мола и после се опеавяйте. Малко му остана да лъжр

Хвана голямата далавера със стадиона и сега нема пущане ,ще лъже колко може.

ХА ХА ХА