Коментари - Гришо остана без "уайлд кард" за Шанхай | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слабаците нямали място там, какви сте малоумни само... сигурно тримата китайци дето са с уайлд кард са по-добри от Григор, паляци.

Слабаците нямат място там.

... слабаците никой не ги обича...!!!!!! Даже и по дъртичките жени...

Брей! Голяма радост, голямо нещо, че на Григор не му дали уайлд карт. Да сте живи и здрави, душички.

Уайлд кард няма, но уайд тикет за в къщи са му дали.

Без бога на тениса Гришо турнира ще е пълна скука!

Кофти сезон за Григор, изкара само 3 500 000 лева от наградни фондове и някъде към 3 000 000 от реклама , общо взето една българска заплата на час, жив да ги ожалиш...

... и кой знае колко е изкарал от залагания ...

в крайна сметка, плъзгането надолу се ускорява. Но не е нужно да ме плюете! И на мен ми е кофти, че тази година хич не ми върви! Но, ще се оправя, не злобейте!

Да е жив и здрав. Има други турнири!

Най-добре в нито един Мастърс да не участва, хем и на нас няма да ни губи времето, хем и ДИР-а няма да си пълни сайта с глупости, хем и Гегата ще има повече време да преследва фусти и да се изживява като Жигули.

Слабак и малодушник.

Много сте умна умен

ToA, нашият, дъл не сЪ е уплашил, че някой от след 400-о място може да му види сметката в квалификацията и затова да я е отказал? Така де - веднъж вече го пра един, дет' май беше 451-и...

Ха-ха-ха...Ей тази снимка или оная другата в поза на балеринка от "Лебедово езеро" в ролята на умиращият лебед ,като му я сложите на новината....и без да чета заглавието ,съм наясно ,че ВАШИЯТ ИДОЛ ....ПАК Е ПАДНАЛ . ...До следващите турнири ...я на някой моден подиум или край него, я с някоя мацка ,я кога ръзцъква на малки вратички футбол или пържи "яйца на очи" за някоя кака под юргана... Един позьор...манекен и кухо парче ...любимец на всички с неговият акъл.

мчи Дришу нъл мноу мачка ва....или само бабите хи хи

Нищо, винаги има следващ турнир. В случая китайците губят, като се лишават от топ играч, за да дадат шанс за изява на собствените си играчи, някои от които са извън топ 200, но така е навсякъде с уайлд картите.

Продължаваме напред - с англо-кауньски диалект де

Китайската авантюра се оказа доста къса за наш Гришу - три мача, две загуби. А тук му смятаха стабилен брой точки от трите турнира(Чангду, Пекин, Шанхай), които да го пратят на финалния Мастърс;) Па' греда

като няма карта за Шанхай има карти за Шанху"""

айде единия финалист отпада още преди да е започнал.

за "бившия трети в света" става дума нали ))))))

Нормално - хората искат интрига, а не някой който ще отпадне след час игра в първи кръг :)