17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дришо повежда твоята родина. Григор - България.

- С главна буква се пишат и нарицателни съществителни, когато изразяват по-особено отношение към назоваваната с тях същина - Майка, Човек, Природа, Човечество, Хуманизъм, Свобода, Бог, Родина, Татковина, Отечество...

Да няма олимпиада скоро, че Григоракис ще играе за България?!

Хайде момчета...смело напред.. Много здраве, късмет, успех........покажете най-доброто от вас.

мое ли да си навреш ракетата отзад? Ти избери с кой край да започнеш..

Нямаме реални шансове да постигнем кой знае какво. Но все пак се надявам нашите да се представят добре, а момчетата ни с ранк под 400 (т.е. всички без Григор), се надявам да натрупат повече самочувствие, а ако е рекъл Господ - и точки към актива си.

Вече сме постигнали, на фона на плачевното ниво на спорта и в частност тениса у нас. Със самия факт на участието, което дължим единствено на Григор, разбира се.

Боже, ми с каква пушка ще брани рòдината, не казвате!

С ракета. Не с "пушка".

Тази звезда е решила тази година да играе за родината си...

Григор само и единствено е играл за БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ. Тъпаци като теб не са гледали нито един мач на Григор за да видят за чие знаме играе.

Григор няма да играе на олимпиадата. Олимпиадата и купа Дейвис нямат абсолютно нищо общо с ATP cup, където България ще играе, както пише по-горе, благодарение и единствено на Григор. Ако по-малко хейтиш и вземеш да почетеш, може и да понаучиш нещо

Гордостта на чалгари,тоя Лумпур спал със Кинг Конг.

Гришо с главно "Г" , Родина - с малко "м"?! Как му отива само на гришо!

Докато зяпате и коментирате изявите на любимия Ви Гришо, някой спокойно си краде от пенсионните фондове / и не само / и след време ще духате голата вода - не супата, щото и за супа пари няма да имате. Аз няма да го доживея, но Вие му мислете / ако можете изобщо да мислите / . Всеки зяпнал в смартфона си, гърми чалга, всеобща завист , измами и насилие- егати живота!

Успех на Гришо и компания!