17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гришо бил пропилял инвестициите в него!От наградни фондове,от реклами,права официално е спечелил над 30 милиона евро!Може ли толкова простотия да има в тази красива страна!

А ТАМ ИМА СТОТИЦИ МЛАДИ ЛЪВЧЕТА ПО–ДОБРИ ОТ НЕГО !! ДА ПОЧВА ДА ИГРАЕ !! ЩО НАРОД ИЗКАРА ПАРИ С НЕГО !!ТА С РУСНАКА КОЕФИЦЕНТА СТИГНА 1 КЪМ 15 ДА ПАДНЕ ГРИГО ??? НО КОНТУЗЕН ДОИГРАВА ??? ЕХ МАМО...Е НЕ Е САМО ТОЙ ??

Двете,свързани, мафии братски управляват.Та дори му прикачиха и персонален контрол.

Утре пак като те заболи дясната ръка кой ще ти събува и обува чорапите за това прави прогнози

Колко потенциални пациенти са коментирали Григор тука. Ама, няма кой да им даде правилно направление.

И като се събуди....

А дано, ама надали. Не ходи по малки турнири АТП250. Все се подготвя уж за големи турнири. А там максимум до 360 точки. Отде да ги събере тези още 2500 точки за топ8.

Аз го виждам да се завърне на село , в Хасково.

Каква разлика! Джоката мечтае за 23 титли от Големия шлем, а лузърът мечтае за топ 10. На едни години са, и за разлика от Джокович, на монакото са наляли 700 000 държавна пара.

Кажи за твоите мечти.

Алооо дъртата, така ли си го възпитала? Много добро възпитание. " Като минавахме с майка покрай изоставените деца в Хасково....."

ИЗСМУКА ФЕДЕРАЦИЯТА И ГИ ОТСВИРИ !! ЗА ДЕЙВИС ДУМА ДА НЯМА !! ДА НЕ ГО Е СРАМ ОТ НАС ?? ГА ЛАПАШЕ МИЛИОНА ОТ ДЪРЖАВАТА НЕ ГО БЕШЕ !

Точно за това става въпрос. Колко деца загубиха шанса да получат пари от федерацията. Този егоист, само за себе си мисли. Гнус ме е от него!

Лъжец и неблагодарник. Завършен егоист. С две думи мерзавец. Такива са и тъпите му почитатели.

На теория е възможно. Но на практика ще е доста трудно. Но дори и в топ 15 да се върне, това би било успех.

Успелите ни сънародници, с място в световния елит и челните места в професиите си, взели да оплюват Григор Димитров, че бил стигнал до № 3 в света и никога нямало да бъде № 1, че сега бил № 17 и ще се провали, че бил само милионер. Че сигурно ако те бяха на негово място никога нямаше да имат такива гаджета, да пътуват и да се радват на живота. Вие чувате ли се, лузъри? Знаете ли колко нелепо звучат обидите ви към Григор? Бил взел от държавата. Всеки успял спортист взима. Григор играе за България, а не за САЩ, примерно. Бил живял в Монако. Ами, Джокович къде живее? Ще си останете едни нещастни злобни човечета! Да си го знаете!

Напълно съгласен с всичко написано. Точно този, който прославя България и то, за разлика от някои други наши известни спортисти, не с простотията си, им е трън в очите. Гришо е един от най-харесваните тенисисти по света, а те баж него седнали да плюят. Другото е, че втори като Гришо едва ли някога ще се роди в обезлюдяващата ни се родина. Да е жив и здрав и още много години да играе!

Има промяна в манталитета, от началото на годината се забелязва. Вече е "алфа" , а преди беше "найс гай". Относно Федерер, той има да губи ужасно много точки, защото почти не е играл, а и тази година сигурно ще се хвърли на Олимпиадата

Той е в кухнята, прогнозата му няма да е далеч от истината , а за злобарите ще цитирам Джокович по памет когато беше в криза играта му " какво ви интересува моята игра има толкова важни неща по света аз съм си добре " нещо в този смисъл беше

Тоз пък! Да беше си мръднал дъртия задник и да поиграе два дена за България , за Дейвис.

просо сънува! Той да спазва играта - да си смени топките с нови при 6:6 и да мине от обратната страна на полето. На лолчето й е все тая, само успех да има и резултат.

Гришо, дано да стане. Още си млад и хубавец!

Григор Димитров за пореден път обяви, че никой не му е помагал през кариерата му. За периода от 2007 до 2013 година от клуба Черно море-Елит, негови спонсори и общината във Варна той е получил около 120 000 лева като юноша, изчисли вестник "24 часа". Сумата от държавата, независимо дали е министерство или комитет, през всичките години е около 700 000 лева.

Спонсори? Нормално.

Подкрепяш лъжец и неблагодарник?

Тоя беше най слабият номер 3 в историята на тениса.Ако стане примерно номер 69,ще бъде най слабият номер 69 в историята на тениса.

Гришо и Валерката Божинови, да направят комбина, че са си лика прилика. Българи с талант и възможност за реализация, но пустият нагон и селяния не прощават. Как не могат да са професионалисти и да се гордеем с тях, а те са просто циркаджии които са потвърждения на манталитета на Ганьо Балкански. Жалко но факт. Е с такива звезди за какво да се гордея, че съм от Бг. И като прибавим и другите българи , орките, цъфнахме.

Споко, този никой не го знае в чужбина.

аз съм разведен и обичам мъжката задна дръжба :))))

Въпреки напредналите му години в този спорт, човека си остава мечтател.

Гледам под всяка тема се изхождат едни и същи злобни неграмотници. Дир.бг, най-добре ще е да няма коментари под статиите ви.

Eee, изказа се селското момче! Браво, мама... Иди сега и цуни така наречения Ноле по задните части, че сте си лика-прилика.

о не ще се пръсна не съм се смял така от детските си години на немите филми на Чарли Чаплин.. наш григораки да не е мръднал умствено още по назад?

Боже,боже исказа се бабоеба!!!! Тоя незнаели, че отдавна не го гледаме щото е едно големо Лайно!!!!

Защо го коментираш тогава?

Да ти отвори очите.

В края на годината Дори и в Топ 20 няма да бъдеш. Жалко, но пропиля таланта си и инвестициите на родителите си, заради жени и жалки съветници от клана малееви(нарочно е с малка буква).

Ха-ха-ха ! Ще разберем в края на годината това шега ли е или истина !?