17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но някой може ли да отговори защо играе на блкокретур в много от случаите. Не мисля ,че без здрав ретур ще се справи със сериозни противници.

.....

Защото това почти изключва вероятността отсреща да ти отговорят с бърза топка и ти дава възможност да излезеш на мрежата. Зависи от стила и от техниката на опонента, де.

фамилиарното гришо е израз на измекярщина дирлайнарите са винаги измекяри и лъжци

Фамилиарно ще е, ако се обърнеш така към него в личен разговор или кореспонденция, без да го познаваш и без да си близък с него. Тук си споделяме мнения помежду си, копир машинке.

Григорета се е разиграла гледам ... браво, браво !!! Така е защото напоследък бащата на Лолита го наказва при загуба с ... анални похождения, при това групови, от цялата рода Лолиткина. Като го почнат, та братята, братовчедите, уйчовци, уйни с пишки ... по някое време викат и съседите от Анадола.

да си обясня търпимостта на модераторите на ДИР към постовете ти, освен с факта, че си един от тях. Очевидно си тежко болен и имаш сериозен психо проблем, но не будиш съчувствие, а погнуса.

Абсолютно вярно. Това е модераст. Много отдавна го казах и се подкрепя от факта, че гнусните му коментари на туй нещо си стоят, но всеки по-остър отговор се трие.

Не можах да гледам мача, но от това, което видях в репортажа, излиза, че нашия го е пребил от бой... Явно бяха избрани моменти. Сега се очертава мач Димитров-Медведев. Ако Гришо запази инерцията от този мач - ще го бие. Успех!

Аз мисля,че изобщо не си струва усилието да се отговаря на негативни коментари.Всеки е свободен да споделя своето мнение ,каквото и да е то. Григор е толкова висока класа в своя елитен спорт,че намирам за нелепо да се отделя време и внимание за коментари на анонимен хейтър. Победа срещу първата ракета на Щатите !!! Държава в която и най-малкият щат има повече тенис кортове на глава от населението,отколкото целия Балкански полуостров.... Аз съм сред онези,които му се радват и са му благодарни за десетките вълнуващи часове пред екрана.

Не ми дава да сложа "+", но БЛАГОДАРЯ за коментара!

един път бий 10 пъти пада това нащо момче

толкова може хасковлията

кво ни занмавате с тоз посредствен тенисист тип бойко

григор ще види топ 10 през крив макарон

АБСОЛЮТЕН СРЕДНЯК ВЕЧНО КИСНЕ В ТОП 100

боклук

Нещастник, знаеш ли колко тенисисти мечтаят да са "средняци в топ сто". За справка, Димитър Кузманов, който за пръв път влиза в топ 200 и това се смята за голям успех. При мъжете - единственият българин освен Григор, който е бил в топ 100, е Орлин Станойчев - много за кратко 96-ти. А Григор не е просто топ 100р той е бил много пъти топ 10-20-30, че и топ 3! Спечелил е много АТП турнири, Мастърс и Финален мастърс! Бил е полуфиналист във всеки турнир от големия шлем! За тъпите глави на хейтърите - Григор е топ тенисист, цяло чудо е, че го имаме!

Страхотна игра, желая успехи и напред в турнира! С тази игра може да спечели срещу всеки включително Медведев.

Можем само да поздравим Григор за победата , а на хейтърите ще кажа , а вие какво постигнахте на международните битки че говорите или само така да кажете някоя глупост!

не обръщай внимание на българските тъпаци....те са безработни завистници!

Лолита добре работи.

Даниил Крайнович. И ще стане мазало. Направо Димитор Григоров. Много харчи за шопинг тази лолитка, трябват още мъни, иначе за чий й е? Тя си има, но защо да отказва от балъци? Не й е сефте.

най-смешното е, че ако ти беше на негово място нямаше да може да се говори с тебе.. мм-ххх-мм..

Гледал съм Агаси,Бекер,Иванишевич Нащу може саму да им носи саковете Да не говорим за Надал,Федерер и Джоко На тях може само да ги гледа по телевизора Средняк от топ 50 Това е Григор Димитров

А ти от кое Топ 50 си.... табла пред блока?

По-скоро "Топ 50, които са порили жена му". Ама и там е към дъното на топа.

не е малко !!

Дотук бяхме Сгъваме палатката И продължаваме напред.. Вече се радваме на 2 победи Колко победи има този за една година?!

Тенис статиите на Дир за Григор винаги съм четял с интерес, смятам че са едни от най- точните. Съгласен съм че сервиза на Опелка не вървеше, но не само лошото време бе причината, Григор го накара да греши, тъй като го подложи на напрежение с добрата си игра!!!

Сервис. Сервизът е зад ъгъла,...

Хаха… ти даскал ли си? Това се казва типографска Грешка- typo error…. Оправи ми деня, шъ знаеш

Gugnelid

Аха, а това, че липсва пълен член каква грешка е? Глупографска? А това, че пред "че" няма запетая каква грешка е? Тъпографска?

Поправяли са ме и мен така - признавам дразнещо е, но за минута - после приемам, че съм научил нещо ( когато грешката не е чисто техническа). Така, че благодарности и продължавайте, а авторът на коментара не следва да се дразни. Статията е за Григор - играе все по-добре и е наслада да се гледа последният месец.

Gugnelid

Така е, всички грешим, особено в неофициална обстановка, каквато е тук. Относно Григор - радвам се на успеха му, но за съжаление трябва да се кръстим всеки път, когато играе. Просто не може да се предвиди какво ще направи, никакво постоянство!

Браво на Гришо!!! Страхотен мач, с чиста победа!!!