17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уф, помислих, че това момче е разбрало силата на БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА МУЗИКА , а то - Михаела Филева "Цяла нощ"....

Тази лигла ли е най-доброто? Хаха, твърдо не...

А дали нещо разбира от това дето се пее или са само инструментали, че да не се напряга някак си излишно? Устремил се е към номер 1 и нищо не трябва да пречи на клоунадите.

Григоре, дано тези снимки от фитнес-залата ти донесат снимки с победни купи !!! А дано, ще видим догодина ...

Айдее, Мишето е изгорЕла, само да си дойде Гришо. Ама то може и тя да мине покрай Монако. ;)

Това въобще не е най-доброто от България.

най-добрия пенисист измежду тенисистите

Значи слуша чужда музика, защото той отдавна е загърбил България и дори постоянно повтаря как се "прибира у дома в Монте Карло". А сега, за да е пак под прожекторите, решил да се прави на почитател на нашата родна музика... Мдааа, когато забравяш откъде си тръгнал, когато дърдориш на тежък диалект майчиния си език, когато арогантно загърбваш турнир в Родината, организиран специално за теб, когато избягваш срещи със сънародници, ти си просто един измекяр и родоотстъпник...

Скрий се бе "патриот". Момчето си живее живота и му дреме на шмайзера за теб и "великите" ти ценности. Ти и великата ти родина ли го пратихте там или му дадохте всичко на готово. Ходи да протестираш за цените на билетчето и бензина и не се занимавай с хора, чието ниво дори не можеш да проумееш.

600 000 лева му е броила Родината. Отделно Бербатов и Стоичков. И когато трябва да връща, монакото се изпарява. Гледам, в Испания са ги погнали за данъци, великите Меси и Роналдо. Те по прости ли са?

Момчето е постогнало ниво, което е мечта за 99% от тенисистите по света! Можем само да му се възхищаваме! Няма причина да го хулим. Къде в класацията е втората ни ракета при мъжете? А при жените? След Малееви къде сме? .... Помислете малко преди да отричате явни постижения от световна класа!

айде нема нужда

Тренира за здраве, защото за тенис няма възможности. И къде е важната новина, че слуша българска музика? Като няма новини за победи в тениса, ще ни казва какво слуша, яде, ...

Пфу!

мое да тренира смао чупки .

Струва ми се, че е загубил килограми.