17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите в болшинството си са западнали расисти, спряли социалното си развитие преди 80 години. Има и нормални и мислещи хора, но те като цяло отдавна са напуснали Територията.

Много чувствителни станаха изведнъж чернилки, педали и всякакви грешки на природата. Да си направят остров и да заживеят всички там...а не при нормалните!

Бил съм в ЮАР и в САЩ, затова смятам, че няма по, по, най, от негрите! Който не е бил, просто си няма идея...

Те такива като теб, които са обикаляли по ЮАР... знаем ги що за стока са... дано поне не си донесъл СПИН в България...

абе, като прибира парите на белите не е расист, да ходи да рита мач в африка, там НЯМА расисти, най-много да го убият щото е от чуждо племе!

Че той тия пари не ги прибира, защото се е цанил да го подиграват заради цвета на кожата му разни малоумни примитиви, а да вкарва голове.

Надявам се въпросният негритянин да бъде жестоко глобен за своеволието си да напуска играта без санкцията на треньора си! А ако се чувства обиден от публиката, има други начини за реакция!

Ама нали расистите бяха само в източна Европа и някакъв английски спортист призоваваше в Туитър да се изкорени нацизма в България и Източна Европа? как така в Италия? Негрпидите да си заминават и игарят в Африка и няма д аима расизъм към тях. просто е-колкото и да ни натрапват политкоректоност и ѝтазнообразие", не можеш да смесиш това, което не се се смесва.

Никой не е казвал, че расистите са САМО в Източна Европа. Сам по себе си фактът, че според теб е натрапване на политкоретност това да не обиждаш някого заради цвета на кожата му, особено когато очевидно си върши работата добре, показва точно че има нужда да се поизкорени подобно поведение.

Грозно, безспорно, недопустимо, съгласен съм. Но къде е била добре подготвената с видео оборудване група от UK, която така усърдно засне 2-3 лумпени на наш мач с техен отбор и после усърдно ни показваха по целия свят. А там всички медии, като добри клакьори, ахкаха и охкаха на нашите расистки прояви. А след седмица, като гръмнаха 2 такива случая в английското първенство не се чу и дума. Баси лицемерите...

Ми да беше пратил добре подготвена с видео обурудване група от БГ да си снима, бе! Това, че и там има свине, не означава, че нашите гащи не са също о*рани.

А после ние сме били расисти.

0

Виж как си се написал, бре