17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абсолютно 100% съм съгласен! и за играта без публика, и за честотата на мачовете, и за ВАР. според мен ВАР трябва да остане, но да дейяства на принципа на "орловото око" - да имат право треньорите да искат прилагането на системата по 2 или три пъти на мач при съмнения за дуспа или за много груба игра и толкова.

И аз така мисля, ако дадат на треньора по един ВАР за дузпа, за засада и за нарушение като за червен картон (общо три), които може и да не се наложи да използва, съдията ще си влезе в задължението да свири мача, играта ще върви по гладко и треньорите ще спрат да се оплакват.

Знаете ли? Като малък исках да отида на мач от аржентинското или бразилското първенство. Там публиката ври и кипи. Там се остава без глас. Ей това прави един мач незабравим - емоциите и атмосферата на стадиона. Емоции може да се каже, че има, но без атмосферата все едно гледаш от терасата махленските отборчета.

Абсолютно си прав, преди доста години бях командировка в Аржентина и по една случайност тя съвпадна с т.нар. Суперкласико Бока-Ривър и от хотела успяха да ми намериха билет. Отдавна съм забравил цената (беше дебело), но никога няма да забравя атмосферата, тогава разбрах какво значи истински мач с истинска публика. Наистина се чудя как футболистите намират емоционален заряд да играят през няколко дни на празни стадиони...

Прав е. Никой не иска да гледа тренировките на отборите. Лично на мен на такова ми приличат предаваните мачове.

Така е, но все пак бих предпочел да гледам тренировка на Бразилия или Испания, отколкото България-Гибралтар :)