Гуардиола не разбира защо не спират футбола в Англия

Наставникът на Манчестър Сити не смята, че играта трябва да е изключение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е лесно с милиони сметките и с имение с декари двор и зеленина да призоваваш да си стоиш вкъи и да спазваш мерките. Да ходи да го обясни на бай Иван, в гарсониерата, загубил работата си заради КОВИД-а.

Защо не спира, защото няма такава опасност от тоя вирус, на тебе яйцето ти е на гъза, защото отборчето ти в в много слаба форма, всичките ти играчи са контузени, хитър мангасар!!!

Sixteen

Щото така му изнася, отбора не му върви и го устройва да спре футбола за да се опита да върне формата на отбора.

Аман от путьовци. На тоя цървул трябва заплатата да му спрат!

да го спират? То и без това публика няма. А вероятността футболистите да се заразят на терена с същат (ако не и по-малка) отколкото на улицата, в магазина, и т.н. Зарди това, че тази година Ман Сити не са явен фаворит трябва да спрат първенството.

А преди и след това в съблекалнята потни и изнервени, викащи и отделящи слюнка и сто процента не носещи маски дали мислиш, че пак е ниска вероятността да разпространяват бацили помежду си? Или пък си пропуснал фактът че напоследък имаха неспирни пиянски оргии и ги хващаха журналистите как се бият и правят пиянски зулуми и последното за което мислеха тъпите футболисти беше за сигурността на себе си и околните. Тъпи пияндурници и хрантутници и ще е добре не само в локдауна да ги спрат ами и завинаги тези безполезни самозабравили се пикливи келеши.

това казах, че вероятността да хванат вируса извън терена/съблекалнята, е по-голяма.

Бъркаш се, това с пиянските изцепки и прочие са прийоми на българските футболисти (голяма част от тях). Във футбола в Англия, Испания, Германия и т н. има дисциплина.