17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мислех го за по - умен тоя!

Федерацията да му отнеме всички титли след това изказване. Има морален и етичен кодекс на спортиста, който не може да толерира прозив към насилие и радикален ислямизъм, а спечелените милиони е ясно къде ще отидат. За подпомагане на тероризма

Поредният глупак

Първо трябва да стигнеш нивота на Велика Франция, преди да я сложиш в устата си!

Тия живеят още в средновековието !Призовава всевишния да ги накаже но и те не изостават, режат глави!Изолация, културна изолация, това са два различни свята.

белите управляващи в света плашат хората с такива като мен терористи. От време на време колим. Затова непсе чува вече за жълтите жилетки и други социално протестиращи

Господ вече го е наказал, да живее с тая дърта вещица , защото не му става набора. Президент ама импотентен. Избива комплекси

Жалко за спортиста в него. С това си изказване стана напълно безличен и и забравен и като човек. Ако някъде някой който не е ислямист го е харесвал, то от този момент ще бъде смятан за една отврат, която ако утре загине някъде, на никой няма да му стане жал..

По страшно от религиозен фанатик няма, обикновенно това са по простоватите Тия които имат добро образование било то и мюсулмани, не се изказват така крайно нито пък заплашват

Да се хваща за палците и стиска да зъби, такава му е природата

Кои го слуша това това лайно тъпо, и неговия приятел лайнар беше много умен ама захапка калашника миналата седмица, малък духач

Тоиа хабиб на какав се направи куко

Никой няма право да отнема човешки живот,този Хабиб много са го удряли в главата щом призовава към такова насилие.

Я да помислим малко. Значи Макрон защитава свободата на словото. Наши политици защитиха французина. Ами ако утре Шарли Ебдо изобразят Левски и Ботев в позиция 69, да си го набиват взаимно страстно, или пък Райна Княгиня да я "порят" Раковски и Бенковски едновременно, как ще реагирате, а? Има неща, с които не можем да се подиграваме и това са светините. В противен случай не се различаваме по нищо от онези уроди талибаните, които унищожиха статуите на Буда в Афганистан.

Дейба... абсолютно прав си, да те... таковам. Отначало ме хвана яд, че я защитаваш тая чалма и аллаха им и се наканих да те напсувам, ама като прочетох докрай, няма как да ти възразя. Така е. Ако почнем да се гаврим с чужди светини, ставаме точно същите като чалмите и не можем реално да им се сърдим като се вбесяват. Евала, мъдър човек си!

Благодаря ти за поста и най-вече за ключовата дума - мъдрост. Не е проблем да ме псуват, напълно обикновен човек съм. Питам се дали Шарлитата ще иронизират ЛБГТ-ата.

Тъпако, какво общо имат реални личности с измислица, заради която явни идиоти като тебе убиват? Я кажи боклуко, ако утре Шарли Ебдо изобразят Левски и Ботев в позиция 69, ще се взривиш ли с бомба за да убиеш 20-30 други човека?

Като съпоставиш неговото и твоето изказване, веднага се забелязва кой е тъпакът, комплексиран, злобен и малодушен.

Дада ли си мада ли си не те знам, ама мнооого се изложи.

Я да помислим малко. Значи Макрон защитава свободата на словото. Наши политици защити ха французина. Ами ако утре Шарли Ебдо изобразят Левски и Ботев в позиция 69, да си набиват страстно, или пък Райна Княгиня да я "порят" Раковски и Бенковски едновременно, как ще реагират, а? Има неща, с които не можем да се подиграва е и това са светлините. В противен случай е се различаваме по нищо от онези уроди талибаните, които унищожиха статуите на Буда в Афганистан.

Тъпако, какво общо имат реални личности с измислица, заради която явни идиоти като тебе убиват? Я кажи боклуко, ако утре Шарли Ебдо изобразят Левски и Ботев в позиция 69, ще се взривиш ли с бомба за да убиеш 20-30 други човека? Мислел бил, мършата!

Тоя Хабиб не знам за какъв чак такъв голям фактор се е взел, та да кълне като дърта циганка.

Всевишния ви Мохамед ,защо ли наказа Ердоган.... Кажи Хабиби що си толкова прост талибан

Всевишния ви Мохамед ,защо ли наказа Ердоган....

Ами от тъпанарин, дето са му смачкали главата от бой - какво да очакваш... Християнският Бог няма нищо общо с бога на мюсюлманите... Пък да кълнеш хора... е дяволско занятие... да го знаеш, ограничен тъпанарино.

Още едно цунами край арабите няма да се отрази никак зле

други имат заслуги за терора...

Не е най милосърдната религия определено . Щом могат да трепят с разрешението/удобрението на техния господ ....

Моят Господ Исус в когото вярвам не отнема живота на никой а подари Своят на всички които са на тази Земя !

има и друго мнение ... знаеш го...

Време е за гилотина На площада

Жалко! Добър боец, а религиозен фанатик. В 21 век. От добър боец Стана добър боклук

Всевишния наказа това селско момче от кавказките планини като отне не навреме баща му,ама той не го асимилира дори.

Както казва пророкът Моамед, семето на вярата хваща дикиш най-добре в задния двор!

Тези чеченци, дагестанци и всякаква паплач от Кавказ са едни от най-простите същества на света. Само като им погледнеш простите физиономии и на човек му става яасно че имат една-две клетки в мозъка си.

Защо Антихрист ще бъде мюсюлманин? ! 1. Той ще бъде от царството на Александър Македонски,което след смъртта му се разпада на 4 части между неговите пълководци Касандър, Лизимах, Птолемей и Селевкт.(Даниил 8:8-12) Нито един от тях не владее територии в Западна Европа,където е столицата на Римската Империя и сега седалището на Ватикана. Те управляват територии на Балканския полуостров и в Мала Азия.Самият Александър умира и е погребан във Вавилон. 2. Антихристът ще разположи шатрите си на Храмовия Хълм ( Даниил 11:45, Матея 24:15-16.) Към този хълм претенции имат евреи и мюсулмани,едните потомци на Исаак, а другите на Исмаил .Християните и Ватикана никога не са имали аспирации  към тази територия. 3. Единствената религия,която убива в името на Бог с викове Аллах Акбар е исляма.За тях всесчи,които не приема пророка Мохамед е неверник И трябна са бъде убит.За това предупреждава Господ Исус в Йоан 16:2-3- ..." даже настава час, когато всеки, който ви убие, ще мисли, че принася служба на Бога.И това ще сторят защото не са познали нито Отца, нито Мене." Исляма убива чрез обезглавяване. В Откровение 29:4 е записано:-"И видях престоли; и на тия, които бяха насядали на тях бе дадено да съдят; видях и душите на ония, които бяха обезглавени поради свидетелствуването си за Исуса..."

Брутално заблуден ... дори не подозира, че Мохамед не е билетът му към Рая, а към Ада. Единственият път към Рая е чрез вяра в Господ Исус Христос, който със смъртта плати цената за нашият грях и несъвършенства, а със възкресението си получи силата да може да те откъсне от дявола и смъртта и да те приведе в Рая. Живота на земята е кратък, ще се отърколи преди да се усетите. Бъдете благодарни на Бога за неговите добрини и грижа за вас хора!!

Сега чакам някой шейх да акостира с яхтата си в Монте Карло и да прескочи до Ница да отреже някоя глава в църквата ... Но и в Монте Карло има църкви и не е нужно до ходи до Ница...

Да, ама Исус не осигурява по 40 девственици на она свят.

Тоя нискочел пехливанин без грам мозък да го духа, той и пророка му !

ЯМХ,хАбиб..и

Абе, може да си шампион боец, ама да оправдаваш обезглавяването на човек щото казал нещо си за пророка ти/господа ти.....си е малко пресилено. По тая логика, значи ли, че ако някой ме нарече неверник щото вярвам в моя Бог, мога да го разчлена? Ебати как някои хора живеят в някаква пещерна епоха независимо от възможностите, които имат да бъдат в крак с времето.

не съм чул някой арабски шейх -милионер да реже глави в Европа...това го прявят гладните емигранти

Осама ..примерно, а шейховете плащат

Да си стоят в мюсолманските страни тогава. Ама Франция си е виновна кани какви ли не, сега да им сърба попарата.

Икономическият просперитет на белите държави след ВСВ се дължи евтиния труд - арабите във Франция, турците в Германия, индийците в Англлия, мексиканците в САЩ и т.н. Затова ги канят, а тероризмът има социални корени

Глупости Не съм видял арабин да работи А в Германия 80 % от турците са на социал

Икономическия просперитет на белите държави беше безспирен докато не си внесоха черни После всичко се прецака

В съвременния свят няма място за див религиозен фанатизъм . Има много религии, но никоя от тях не е толкова агресивна, колкото ислямската. На хората вече им омръзна от безкрайните им капризи и не ги понасят. Техният Всевишен може да наказва само тези, които вярват в него. Макрон, а и всички останали християни по света си имат кой да ги наказва ! Ако мюсюлманите искат светът да ги уважава и приема, да престанат с ножовете и бомбите е да се хванат да работят и живеят като нормални хора.

В ислямските държави има малко светски училища. Там учат религия или нищо. Затова те не мгат да работят квлафициран труд, защото почти нищо не знаят - като негрите и циганите у нас.Но като гледат белите около тях, и по телевизията (извън белите държави), как живеят белите (често разкрасено) те искат по-висок стандарт на живот. това просто няма как да стане. затова има тероризъм - той има социални първопричини, а религиите са панделки ...

Путин е най-радикален към бежанци , тоз дали го е проклел и него.?!?

религиите и идеологиите са измислени от тарикатите да подчиняват баламите - така е от както свят светува.....

Не и християнството, в което Бог изпраща и дава сина си в жертва за теб за да те върне при себе си. Всичко останало (вкл. католицизма от средновековието) са фалшиви религии целящи да те контолират и използват, но не да ти дават живот, бъдеще и надежда.

браво! радвам се че има хора които разбират за какво става въпрос и не повтарят мантрите на атеизма или религиозният фанатизъм.

Колкото до подчиняването, всеки е подчинен под една или друга правилна или неправилна форма. Въпроса е да си подчинен в това, което е право за теб и в това да намериш свободата.

"демократите" са мат със собствената си система!!

"демократите" са мат със собствената си система!!

:-))) божо, абе колко ника имаш?

божо, абе едни педераси да земат да се навъдили напоследък... много, много манипулират бе!!! :-)))

Толкова ли ти е скучно бре турски боклук? Я ходи си чукай козите, недей да спамиш толкова

Влад Цепеш едно време допускал чалмосани при себе си само ако чалмите са прикрепени с пирон кэм главата. Хабибито и той така да си окачи овчата вълничка. Мюслитата са хипер назадничави, религията им е мракобесна. Ердо извърши престъпление заличавайки безценните фрески в Хòрата! Емилчо?! Твой ред е да отвърнеш на удара

Какво общо има Макрон с парцала Шарли? Да не е карикатурист във вестника? Хабиби, тъпо парче си. Трай си и си харчи парите на белите християни.

Въпросният Хабиб е напълно прав. Като гледам повечето форумци нямат акъл за дарберат за какво иде реч. Чудя се как успявате да съберете пари та да си платите интернета и да мажете по форумите? С пенсията на баба ви?

Не е прав, а е пътник към ада, където ще прекара с Мохамед - лъжепророк, убиец и педофил. Не се покланяйте на фалшиви богове, но отдайте почит на Господ Исус, който даде живота си за вас за да ви възвърне достъпа до райската градина.

Исляма е религия на сататата.Тези убийства са религиозно мотивирани.Мюфтийството излезна с декларация в зашита на окарикатурения Ердо,а нито дума за невинните жертви с прерязани гръкляни?!?Не може за карикатура да се режат глави.Абколютна неадекватност на франкетата.Нека изнесят на площада пак гилотината,да видим дали няма да поохладят ентусиазма на правоверните.

Хабиби, не дърпай франсетата за опашката, че новичокът на КГБ ще ти се стори като отвара против кашлица, сравнено с това което могат да ти направят френските спец. части с помоща на добрите си приятели от Мосад.

божо! давай с минусите и цензурата!!! ще победите!!! :-)))

божо, полегни малко бе педераст от това смукане на негърски куреве немаш умора!!! и кокошките на байдън ви се смеят... да не говедата на свинята ви буш младши,,,+ и конете му цвилят, като негърски крави... обамовски, кафени, крави, добре забелязано :-)))

джендъра божо се превърнал с един мишки цър к станал барман... но си остава презрян, неграмотен, турски педераст!! криещ се зад гугъл -педераски пожарни кранове, с надеждата, че няма да ви съдят... :-)))

Голямата гордост на родните русофили иска да коли лошите неверници и да им реже главите. Вярват на дребния диктатор дори когато ги сложат на дръвника и ги питат "чалмата или главата".

божо, ама ти да не се обиди на sybil??? с тайя глобална гугъл брадърщина, акто гугъл капча, а??? педераската цензура на гугъл капча и цукърсмърк Аз ги научих! днес, те ми прилагат номерата си. ама лощото за тех е, че не не можаха да надминат Учителя си, освен с измами, педераки изстъпления над пенсионери и масово носене на бурки... нищо не научихте, бедна ми, ебана от фозкултурника сиболобожке, но кой те чува? праскай минуси, дано те задоволи поне клиторно... :-)))

Нека да светне червената лампичка на европейските толерасти,че докато те си играят на толерастия,мюсюлманите стягат редиците за атака !

божо, ама ти да не се обиди на sybil??? с тайя глобална гугъл брадърщина, акто гугъл капча, а???