Хабиб: Защо ще ми давате 100 милиона да набия пак този идиот?

Руснакът отново опроверга слуховете за реванш срещу Макгрегър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рушняк = резак

Кабо, бий го този пияница вземи парите и после ми се обади. Аз ще ти кажа как ще ги оползотворим. Ако искаш даже ме вземи на мача да викам за тебе.

Ще победи

Na revansha Kononur

Degestanska mursha

Щото най-вероятно не ги дават , на Абделазис приказките са въздух под налягане , а ако са истина ще си счупи краката да ги вземе. По-важното е , че първо тряба да победи Тони , а Тони му е най-голямото предизвикателство в кариерата не Конър

Хабиб излез в октагона, набий нахалника, вземи парите от всички, които ти ги дават и ги дари за благатворителност!!!

Хабиб,хвърли му един дагестански бой на тоя циркаджия конър.

Защо тряа средняка Конърчу да са бий със шампиона? Откъдя на къдя, наркоманчиту ши зима предимството на втория в ранглистата?

явно пак ще го опердаши щом така се евава

Евала Хабиб!

Проблемът е, че сега Макгрвгър е в пълна форма.

И що така си мислиш.

НО... Бий го пак и дари парите!!! Това можеш да направиш, всичко друго ще се тълкува в твой ущърб! Съвсем нормално е да дадеш реванш. Въпреки че християнин с/у мюзли ме наклонява към първия, това е спорт (макар и примитивен).

Пича казва, че и без пари може да го пречука, за какво са му 100 милиона, Евала. Хабиб не се бий вече, зарежи ги тези пари.

Я пак ....Хабиб руснак ли бил. Това и за него би била голяма изненада.

А ми руснак е бе Ганьо!

Ако не е конър, шампиона в тази каъегория ще взема 1500 долара.

Охраната на известна дискотека Би 5 минути един клиент 5 срещу 1 и като го оставиха стана и си замина. ММЙци орез 90те години с един удар убиваха а вие...

Овчаря не е за този спорт, има си борба и олимпийски игри.

То и мисленето не е за теб.

реванша е задължителен - освен ако талибана не го е страх. А пък парите ако иска да ги взима ,ако иска да не ги взима ,ако иска да ги дари където смята за нужно. Обаче аз помня че само преди месец или два твърдеше друго. Питаха го за реванш срещу Конър и тогава Хабиб отговори - "те не са ми платили всичките пари за първия мач,катоми ги платят тогава ще говорим" Абе талибана си е талибан - не можеш го изкара от пещерата

Ти си терорист, а талибан означава ученик, студент

Бий го отново и ти прецени къде да ги дариш тези 100 милиона! Така всичко затваряш и утвърждаваш!

Страхотно. Браво.

Бай Ганьо Пулев дали е прочел статията?

Голямо ЕВАЛА на руснака!

къф руснак е тоя? И за какво евала? Да не открил някакво лечение? Евала на АМЕРИКА за откритията и всичко останало!

Помияр си ти! Помияр ще си умреш! Римлянина само ще го сънуваш.

Напълно достоен отговор. А и както знаем: бой и е..н не се връщат, бития си е бит, е.....я си е е..н !

- Хабиб безапелационно победи Макрегър на UFC 229 през 2018-а - Бащата на ХАБИБ феса е мултимилИАРДЕР, би дал всичко детето му да е доволно - златно ферари, домшни любимци изкъпани тигри и пуми, фурми, палми, девици, спокойствие, имоти, петролни кладенци... Дадоха на ирландеца някой милион и легна, даже не удари веждата на феса, да не удари детенцето сакън, ислямската гордост ! Изобщо боксът и ММА-я е пълен цирк напоследък ....

Много си кух, като палячото Конър!

Бащата на Хабиб е от едно забито село. Служил в СССР армията в Украйна и се запалва по спорта - Джудо, САМБО После става треньор и учи деца в едно забита спортна зала в глухо Дагестанско село. Нямали са течаща вода в къщата и залата. Карат раздрънкана Лада до първите приходи на Хабиб от спортни изяви. Той сам казва колко много му са се сторили 2000 долара при първата му професионална победа. Това всичко го има документирано. Как снимачния екип влиза в селото, къде е залата, старата кола, бабата на Хабиб, на един изтърбушен креват, грозната къща и т.н. Кажи сега как бащата на Хабиб феса ги взе тези мултимилиарди?

Омръзна ми да гледам на Корнър голямата уста! Той е за забава на децата и на ония от Кеч мания. Циркаджия като новините в България.

Този козое.. много си повярва и подценява боец, който може да го свали от облаците така, че да му потроши всичките крайници. Ще е удоволствие да ги гледаме да се срещнат скоро, от последната среща но Конър си личи, че ще срещне съвсем различен противник с истинският му хъс за битка, форма и концентрация отколкото в първия мач. А Конър е доказал, че може да постига всичко, докато тази овча глава е просто много добър боец с грозен стил, който е на всичкото отгоре е прекалено глпуав за да подценява велик боец като Конър. Според мен всичко зависи от Макгрегър, ако той бъде перфектен в подготовката и най-вече желанието си да победи, той ще победи, ако не, тогава битката ще бъде решена от Хабиб.

Тази овча глава има 28 поредни победи и нито една загуба в UFC кариерата си. Хипотетични сценарии като тебе всеки може да чертае. Ако това, то еди какво си... Хабиб смачка ли Конър? Смачка го. Имал бил грозен стил. Грозно разпори и разчекна Конър това стана. Ти балет ли искаш да ти играе в октагона?

Ако е истина това, което е написано, че е казал дегестанеца - евалата!

Евала, пич!

Браво!