Хамилтън е недоволен от "Мерцедес", постави под въпрос стратегията на отбора

Вършете си работата, изпусна пред "Скай спортс" реплика седемкратният шампион

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато и да си тръгне Съра от спорта, все е късно!

Не оспорвам качествата му но той е имал шанса да бъде винаги във бърза кола и във отбор който е в подем! Отделно е бил толериран и подкрепян безусловно! Сега ще проличи дали може да бъде велик,или просто е бърз пилот в кола със 1 сек. по бърза от другите!

Вече е бавен. Беше то...

Той никога не е бил кой знае какво. Колата му е бавна сега и не е първи. Преди му беше бърза и беше първи. Той не е решаващият фактор.

Хамилтън е една фалшива легенда на Ф1. Следя състезанията от около 30г и знам че този пилот не ноже да стъпи на малкия пръст на Сена, Шумахер, Прост и други. Инаше преди най-добрата кола и ставаше СШ. Сега критикува тима за тактиката. Всеки топ пилот има пръст в тактиката. Ако този няма, значи не е добър пилот. Пистата в Маями реално бяха улици, а не нещо професионално като Спа например. По-близко до Монако. Беше и къса - само 5 км. Така че нямаше много задминавания и не беше интересно. Горе-долу както колите тръгнаха - така и повечето завършиха. Хамилтън тръгна 5-ти ако не се лъжа. Така си и завърши.

От старта им бяха разделени стратегиите с Медиум и Хард. Ако нямаше катастрофа и кола за сигурност завършваше пред Ръсел. А Ръсел поиска по радиото да остане по-дълго с Хард като точно на СК се надяваше. Случи се. Сър Хамилтън за какво пищи?

Не знам защо от Мерседес толкова много държат на този маймуна претендираща да е британец!?

Сменете Черньо с некои евреин. Пак ще е полит-коректно.

На някой още да не му е ясно, че с Мерцедес Хамилтън няма да стане 8 кратен световен шампион? Това е заради Михаел Шумахер.

Случва се кола да не върви. Тая на ферари беше така от Кими до миналия сезон. Е уж седемкратен я?! Да побеждава и с тази.

Каква пък стратегия??? В изравнени условия се вижда, че и Ръсел е по-добър пилот от тая шоколадова примадона...

ако беше убеден в думите си, нямаше да ползваш ИП сменячка да се убеждаваш сам с разли плюсчета които си си набил сам малко наивно детенце мислищо, че е излъгало някой друг освен себе си :)))