Хамилтън: Формула 1 трябва да прави повече за човешките права

Британецът смята, че това е основен проблем на много от местата, на които има стартове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човешките -ДА, но циганските - Сори !

Скрий се, бре червей кюмюрен.

Бе тоя олигофрен защо изобщо го търпят още?! Наяла се въшката, па се показала на челото!

Вече има организации във връзка с човешките прави. Недей замесва Ф1 в такива неща.

Какво значение има цвета на кожата на човека ??? Не е ли по важно какво може и какво показва!!! И все пак за това се нарича Формула 1 !!! Състезанието е за всички и е човек-машина-човек !!! Всичко е с измерения - цифри и факти ........... Другото е предубеждения и ограничения!!!

Забелязал съм че тези мургавите много обичат някой друг да свърши работата, те да дават акъл. Защо Ф1 да прави? Лично ти какво си направил, вместо само да говориш как някой друг трябвало да направи?! Това като негрите дават акъл как филмите с бели трябвало да има негри. Ами правет си филми с негри бе. Някой да ви спира? Ама не можете. Искате все наготово да е и вие да се наместите на постланото.

Веднъж да съм съгласен с този тип. Във всички страни от изброените, включително в Русия има убийства на честта. Правосъдието е проформа, опозицията е самчкана.

А защо не споменеш Великобритания. Германия. Франция и Швеция където също зачестиха убийствата от този тип? Защо точно Русия споменаваш ?

Писна ми от тъпи и арогантни негри, които си мислят, че държат Господ за шушкавеца.

Този хубавец ако го пуснат в Indycar, ще го изядат с парцалите.

Явно в САЩ не се провеждат състезания от Ф1.

PEYTSCH

Глупак. Факт. Вън от спорта и прави политика...

АБСОЛЮТНО ЦЕЛЕНАСОЧЕНА ПОЛИТИКА НА ДИР (и други): Уведомяват ни *непрекъснато" за всяка незначителна или идиотска изцепка на превъртели мангали като Хамилтън и Кирьос. За да ни ги натрапят. И зачукат в гърлото. До повръщане.

Ай аман бе.... сиганин сър...

Баш ти имаш възможност да направиш нещо. Вземи отвори една автошкола и обучавай черни таланти. Ама не, оня зинал като хипопотам и вика. Те от формулата трябва и те така да почнат само да тръбят и да му кажат "е виждаш ли, че правим нещо?" Егати лицемера, бори се уж ама ако може някой друг да направи нещо, той да не се хаби. Ай шатайба в псевдо активиста!

Тоя кога е коментирал нещо пряко свързано със състезанията ???

Пак лиии? Егати мрънкялото. Няма ли да го вземе някоя, та да спре, все е недоеб , упс, недоволен. Дърта мома да беше, по-малко щеше да мрънка.

време е да му бият шута на тоя.

КОЛКО БЕЗПРАВЕН СИ ТИ , ТОЧНО ВЪВ Ф1 !!!

Така става като от ритнитопковци, въртигеврековци и артистчета направите т.нар. селебритита, които да задават дневния ред на западното общество. Формула 1, ли? Че кой безделник в днешно време го гледа това, камо ли да се вълнува от мнението на маймуната на върха на ракетата?

ти какво работиш? някога бил ли си най-добър в нещо? последен ли те избираха по физическо?

Каквото съм учил, това работя и съм доста добър. За сметка на това, не съм някакъв ентъртейнър, който постоянно да морализаторства и да политиканства за неща, които нямат нищо общо с това, което "работи". Маймуна седи в някаква кола и печели заради колата, екипа и цялата дандания в тази тъпа формула. Всички комерсиални спортове западат, а младите отдавна нямат интерес към такива неща. Разбирачите и комарджиите пък се интересуват от аматьорските лиги и ниските дивизии. Клоуните като този с нищо не помагат на ситуацията.